Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İYi yapıyorsun sağlıklı yaşam candır 👍inşallah istediğin kiloya gelip motive olursun veee yola devam edersin
İyiyim çok şükür normale döndüm isteyerek yiyebiliyorım bende yavaştan yürüyüşe başlayacağım 🙂
kolay bir Doğum için yürüyüşe başlaman iyi olacaktır canım.. ağzının tadının da yerine gelmiş olması güzel.. iki tedavi kilosunu verdim bile kaldı üç tanesi :) yakında onlar da gider çünkü iyi motive oldum. Bir de kilo vermekten bağımsız sporun mutlulukla bir ilgisi var bence :)

kolay bir Doğum için yürüyüşe başlaman iyi olacaktır canım.. ağzının tadının da yerine gelmiş olması güzel.. iki tedavi kilosunu verdim bile kaldı üç tanesi :) yakında onlar da gider çünkü iyi motive oldum. Bir de kilo vermekten bağımsız sporun mutlulukla bir ilgisi var bence :)
İnşallah canım ,oh oh gitsin kilolar kesinlikle daha zinde oluyor insan açık havada ,sahilde yürüyüşü çok severim :KK66:

Offf Haseki panik sultan geliyor. :))
Tiiizzz bıldırcın ile helva getirin :))

Darısı artık biz fakir cariyelere bir sülemandan çocuk yapmayı beceremedik :KK43:

😂 Deli yaa. Haseki Panik Sultan ahasgdhf

Öyle deme kız sen de Kösem Senella olarak 4.Murat'ı doğuracan belki ne biliyon? 😎

Offf Haseki panik sultan geliyor. :))
Tiiizzz bıldırcın ile helva getirin :))

Darısı artık biz fakir cariyelere bir sülemandan çocuk yapmayı beceremedik :KK43:

beceremedik yok kuzum, zamanı gelmemiş, bizim sehzade ve sultanlar demek nazlı ya da ortamı begenmedıler henuz :) beklemedeler

sporun salgılattıı hormonlar kendını daha ıyı hıssetmene neden oluyor, bır de spor yaptıkca da odulunu alıyorsun ya daha mıtıve edıcı oluyor muhakkak. bır arkadasım boyel yavastan yuruyuse falan basladı, ama baya kıloluydu, su anda plates yapıyor yarasa durusu yapıyor bayılıyorum valla. sporla bırlıkte dıyet yapıldıgında vucutta sarkma falan da olmuyor ya ne guzel tıg gıbı oluyorsun. tebrık edıyorum senı canım.

7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..
Tebrik ederim canım.. şevkinin devamını dilerim kalmış 8 kilo kısa sürede vermişsin hemde maşallahh sana❤

sporun salgılattıı hormonlar kendını daha ıyı hıssetmene neden oluyor, bır de spor yaptıkca da odulunu alıyorsun ya daha mıtıve edıcı oluyor muhakkak. bır arkadasım boyel yavastan yuruyuse falan basladı, ama baya kıloluydu, su anda plates yapıyor yarasa durusu yapıyor bayılıyorum valla. sporla bırlıkte dıyet yapıldıgında vucutta sarkma falan da olmuyor ya ne guzel tıg gıbı oluyorsun. tebrık edıyorum senı canım.
Teşekkür ederim canım. Hala kan veriyorum ve Türkiye’ye gidemiyorum.beklerken bana takılacak bir uğraş lazımdı. fazlalıklarımdan kurtulmak güzel bir aktivite oldu. Çünkü kan testi pozitif çıktıkça kendimi 1 kg daha zayıf giderim diye motive ediyorum. Böyle böyle ideal kiloda gideceğim herhalde :)
Bu arada çok haklısın diyetle spor daha iyi bir duruş ve görünüş getiriyor. Bir de kas miktarın artınca metabolizman da hızlanıyor.

Tebrik ederim canım.. şevkinin devamını dilerim kalmış 8 kilo kısa sürede vermişsin hemde maşallahh sana❤
Aslında 10 kg diyelim biz ona canım.. çünkü ameliyat sonrası da yatarken iki 2kg semirmişim :) tamam hareketi kısıyorsun ameliyat oldum diye yemeyi neden kısmıyorsun? başka ne olacaktı ki? Neyse kurtulacağım hepsinden.. bir sonraki tedaviye, tarihini bilmesem de, çok zaman var sonuçta :)

Aslında 10 kg diyelim biz ona canım.. çünkü ameliyat sonrası da yatarken iki 2kg semirmişim :) tamam hareketi kısıyorsun ameliyat oldum diye yemeyi neden kısmıyorsun? başka ne olacaktı ki? Neyse kurtulacağım hepsinden.. bir sonraki tedaviye, tarihini bilmesem de, çok zaman var sonuçta :)
şimdilik düşünme bence de üst üste çok yoruldun kuzum dinlen azıcık ayrıca istediğin ertelediğin şeyleri yapmaya vakit buluyorsun ne güzel.. yaş olarak da biraz daha rahatsın yani.. inşallah her şey istediğin gibi olsuun

şimdilik düşünme bence de üst üste çok yoruldun kuzum dinlen azıcık ayrıca istediğin ertelediğin şeyleri yapmaya vakit buluyorsun ne güzel.. yaş olarak da biraz daha rahatsın yani.. inşallah her şey istediğin gibi olsuun
Şimdilik düşünmüyorum zAten canım. Bugün kontrolüm var muhtemelen doktor planlama yapacak ama onun takvimine uymaya hiç niyetim yok :KK66: benim derdim tatil yapmak şu an. Eve ideal kiloda dönünce gerisine de o gün bakarız artık..
bu ara gerçekten bana çok iyi geliyor. O kadar konudan uzaklaştım ki vitamin folik asit falan içmeyi unutuyorum :) Hafifledikçe de iyi hissediyorum. Şimdilik tek sıkıntı kan testi onu kafama takıyorum biraz. Bitmedikçe kafamda başka senaryolar şekillenmeye başlıyor ister istemez. Bugün soracağım, yetinmeyecek Türkiye deki doktorla da bu konuyu konuşacağım :)

Şimdilik düşünmüyorum zAten canım. Bugün kontrolüm var muhtemelen doktor planlama yapacak ama onun takvimine uymaya hiç niyetim yok :KK66: benim derdim tatil yapmak şu an. Eve ideal kiloda dönünce gerisine de o gün bakarız artık..
bu ara gerçekten bana çok iyi geliyor. O kadar konudan uzaklaştım ki vitamin folik asit falan içmeyi unutuyorum :) Hafifledikçe de iyi hissediyorum. Şimdilik tek sıkıntı kan testi onu kafama takıyorum biraz. Bitmedikçe kafamda başka senaryolar şekillenmeye başlıyor ister istemez. Bugün soracağım, yetinmeyecek Türkiye deki doktorla da bu konuyu konuşacağım :)
evet evet tatil iyi gelecek kuzu.. inşallah bir an önce çıkarsınız.

valla ben de çözemedim inan.. vücutta hcg başka hangi durumlarda düşmez acaba sormakla iyi edersin tabi ki..

evet evet tatil iyi gelecek kuzu.. inşallah bir an önce çıkarsınız.

valla ben de çözemedim inan.. vücutta hcg başka hangi durumlarda düşmez acaba sormakla iyi edersin tabi ki..
Bazı kanser türlerinde, genelde üreme organlarıyla alakalı olanlar, hcg yükseltiyor. Tabiki öyle bir şey değildir, sonuçta transfer sonrası hcg yükseldiği için hamilelikle ilgilidir muhtemelen. Ama bazen o an yaşananlar başka tabloları örtebiliyor, tedbirli olup sormak lazım.değer sıfırlanmadıkça ister istemez kafama bu takılıyor.Dün gece rüyama kadar girmiş yani..

Bazı kanser türlerinde, genelde üreme organlarıyla alakalı olanlar, hcg yükseltiyor. Tabiki öyle bir şey değildir, sonuçta transfer sonrası hcg yükseldiği için hamilelikle ilgilidir muhtemelen. Ama bazen o an yaşananlar başka tabloları örtebiliyor, tedbirli olup sormak lazım.değer sıfırlanmadıkça ister istemez kafama bu takılıyor.Dün gece rüyama kadar girmiş yani..
değildir tabi kuzu.. haber edersin.

:)) demez demez, ama dersin hiç duymadım böyle bişiy üstüne de o kadar adet gördün en nihayetinde..
Ya zaten en çok o kafamı karıştırıyor. Vücut kendi adet düzenini yaşıyor hcg ile arasında bir bağ yok gibi geliyor haliyle.
Doktor öyle demez zAten de bazen bazı sorularımı anlamsız buluyor. Şimdi mesela bu bilgi bende nereden var dimi. Ama ailemizin kanser geçmişi derin.
Kocam beni hep gereksiz şeyler biliyorsun kendine yük ediyorsun diye eleştiriyor. Ben de yaşıyorum öğreniyorum diyorum ama anlatamıyorum.

Şimdi bu değer düşmüyor diye geçen kuzenim onkolojik açıdan değerlendirilsen mi dedi. Ben de eşime bak o da biliyor ve bana ne öneriyor dedim. Hem mesleği sağlıkla ilgili değil, üstelik erkek, kadındaki hcg ye ne kadar hakim olacak ama biliyor çünkü onun da annesiyle böyle bir hikayesi var ve hala devam ediyor. İnsan içine girdikçe öğreniyor.
Biz şimdi eşimle anlaşma yaptık bir sonraki tedavide kesinlikle hiç bir aşamasında haber vermeyeceğiz ve üstüne tek satır araştırma da yapmayacağız. Bende bu ışığı görmeden tedaviye başlamayı düşünmüyor :)

7 kg verdim canım. Şaka yapıyorum aç kalmıyorum hiç. Diyetisyen listeleri ile gittiğim için kuş kadar yiyip ölümüne spor yapmıyorum. bence sağlıklı gidiyor..
Tebrik ederim dennis çok iyi gidiyosun:KK50:
Aman tatilde diyeti bozmayasın aynı istikrarla devam edersen ideal kiloya ulaşman çok kısa sürücek gibi

X