Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hu hu Kızlar napıyosunuz
Herkesler iyi mi 👀👀

İstanbul'dan döndük az önce o yüzden yazamadım ben. Cinsiyet için doktor randevum vardı klinikte bekliyoruz şu an şüpheli pipi görünecek mi diye. Hırs yaptı doktorceğzim :)

Başınız sağolsun can09e can09e

selam canım ben de grup sessizleşti diyordum iyice..
biz zor bir süreçten geçiyoruz.. ananemi kaybettik, annemi ortacaya temelli gönderdik.. kuzunun okul başladı.. ben de idare ederim.. tansiyon düşük ondan bi halsizlik var.. hala tam açılmadı boğazım her şeyi yiyemiyorum hala.
sen nasılsın nasıl gidiyor?..
Allah Rahmet eylesin canım kalanlarınıza uzun ömür versin inşallah. Sana da geçmiş olsun Bol şekerli su tansiyonu dengelemeye iyi geliyor.

biz zor bir süreçten geçiyoruz.. ananemi kaybettik, annemi ortacaya temelli gönderdik.. kuzunun okul başladı.. ben de idare ederim.. tansiyon düşük ondan bi halsizlik var.. hala tam açılmadı boğazım her şeyi yiyemiyorum hala.
Başınız sağolsun canım kendine iyi bak

teşekkür ederim canım..
ayy hadi yaz hemen pipili mi değil mi merak ettim.

Pipiyi gösterdi nihayet. Hem de öyle böyle değil. Doktor hey maşallah dedi :)) Sağlığı, boyu, kilosu her şeyi yolundaymış oğluşumun. Şehzade doğuracam diye Hürrem moduna girem bari napam. 😁

Pipiyi gösterdi nihayet. Hem de öyle böyle değil. Doktor hey maşallah dedi :)) Sağlığı, boyu, kilosu her şeyi yolundaymış oğluşumun. Şehzade doğuracam diye Hürrem moduna girem bari napam. 😁

maşallah hurrem sultan, gozun aydın, hayırlı dogumlar ınsallah

Kesinleşti yanii❤ Maşallahh oğluşa.. sağlıkla gelsin inşallahh🤗

yuvarlanıp gıdıyoruz canım, senın nasıl gıdıyor hamilelik
Ben iyiyim, her şey yolunda :KK54:
Sen nasılsın turtacım?
İstanbul'dan döndük az önce o yüzden yazamadım ben. Cinsiyet için doktor randevum vardı klinikte bekliyoruz şu an şüpheli pipi görünecek mi diye. Hırs yaptı doktorceğzim :)

Başınız sağolsun can09e can09e
Bugün 3 lü test yapıldı bunu da atlattık çok şükür bir de ayrıntılı iyi geçse biraz daha rahatlıcam. Siz nasılsınız bebişle?
İyiyim bende çok şükür biraz daha normale döndüm mide konusunda ,göbişde çıktı bayağı Perşembe kontrol var inşallah bebiş de iyidir 🙏
@flx77 aman herkes iyi olsun baktım ses seda çıkmıyor kimseden
@selozy iyi olmana sevindim canım
@can09e başınız sağolsun kuzum annene de hepinize de allah sabır versin inşallah tansiyonda yoluna girer 🙏
@panic_attack ooo pipi görülmüş oğluş hayırla sağlıkla gelsin
@Effective artık test yapmasınlar ya insanı strese sokmaktan başka bişey yapmıyor zaten kan verip bakıldı yani Allah’a emanet inşallah ayrıntılıda herbişeyi sağlıklı görürsünüz (görürüzzz hepimiz ) 🙏
Alıntı yapayım dedim becerdim mi bilmiyorum @Beste78 merak ettim inşallah herşey yolunda olsun

İyiyim bende çok şükür biraz daha normale döndüm mide konusunda ,göbişde çıktı bayağı Perşembe kontrol var inşallah bebiş de iyidir 🙏
@flx77 aman herkes iyi olsun baktım ses seda çıkmıyor kimseden
@selozy iyi olmana sevindim canım
@can09e başınız sağolsun kuzum annene de hepinize de allah sabır versin inşallah tansiyonda yoluna girer 🙏
@panic_attack ooo pipi görülmüş oğluş hayırla sağlıkla gelsin
@Effective artık test yapmasınlar ya insanı strese sokmaktan başka bişey yapmıyor zaten kan verip bakıldı yani Allah’a emanet inşallah ayrıntılıda herbişeyi sağlıklı görürsünüz (görürüzzz hepimiz ) 🙏
Alıntı yapayım dedim becerdim mi bilmiyorum @Beste78 merak ettim inşallah herşey yolunda olsun
Sağol kuzum Allah razı olsun.

Offf Haseki panik sultan geliyor. :))
Tiiizzz bıldırcın ile helva getirin :))

Darısı artık biz fakir cariyelere bir sülemandan çocuk yapmayı beceremedik :KK43:

Canım
Başınız sağolsun.. sizlerin uzun sağlıklı ömrü olsun.. umarım bir an önce sen de toparlarsın..

Oğluşun çok nazlandı ama sonunda masaya yumruğunu vurdu desene :) sağlıkla gelsin..

Açım aç :) diyet ve spora devam.. şaka bir yana kendimi çok iyi hissediyorum spor çok iyi geliyor. Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor hamilelik
İYi yapıyorsun sağlıklı yaşam candır 👍inşallah istediğin kiloya gelip motive olursun veee yola devam edersin
İyiyim çok şükür normale döndüm isteyerek yiyebiliyorım bende yavaştan yürüyüşe başlayacağım 🙂

X