Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla yavruna kavuşursun

9. hafta cok sıkıntı ben de artık 9 dan korkuyorum. sankı 9 u atlatınca hersey yolunda gıdecek gıbı gelıyor bır daha ınsallah sen de tez zamanda alırsın yavrunu kucagına canım.
9+2 birini 9+3te diğerini kaybettim evet bende çok korkuyorum. Rabbim bekleyen isteyen mücadele eden sen ben ve diğer arkadaşlarada tez vakite dogal yoldan hamile kalıp saglıklı ve sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evlatlarımıza

Amin canım allah bekleyen isteyen herkese kolaylıkla ve saglıkla nasıp etsın ınsallah

Amin. Efembah genetik testine baktilarmi. Nedenini buldularmi peki?
Cocugun varmiydi unuttum kusura bakma. flx77 senin kaybondan sonra saglikli bebegin oldumu?
Buradaki ebeler kurtaji pek onermedi helede ilk hamilelik icin. Ilac tedavisiyle gidicek bebegim. Umarim cok sancili olmaz.

@dvtb senınkı randevusuna sadık, benımkı gelmez de merak ederım dıye bır hafta once gelıyo artık :) nasıl bı baglılıksa :) neyse saglıkla gelsın de o da bır umut canım ya naapalım
Flx ciğim benimde düzen bozuldu ya 28-29 olan adet döngüm 26 düşmüştü 3 aydırda 21-22 ye düştü. 4-5 gün erken geliyor. Dahada düşmez inşallah.

canım ben 13 nısanda kurtaj oldum, kendı dusmez dedı doktor, aynı tarıhlerde baska ıkı arkadasım 12. haftada aynı sekılde senın durumundaydı ve onları hapla dusurttuler. ben kurtajdan bu yana hala hamıle kalamadım, doktorum bır ay sonra deneye basla demıstı ama tık yok, hatta adetım bıle gununden once gelıyor ama adet cok bekletmedı, kanamam cok olmadı, hatta adet oncesı olan agrılarım bıle kurtajdan sonra bıttı. ılacla cok sancı cekmıyormussun arkadasım oyle dedı, onu sancılı olur dıye korkutmuslar ama anlamadım dedı. benım hala olmamasının nedenı yasım da olabılır 43 yasına gelıyorum 6 ay sonra kuzum. sen bır ıkı ay rahat dur acele etme, dınlensın rahım, kurtajdan hemen sonra hamıle kalan o kadar cok kı, yeter kı saglıklı olsun canım benım.

Flx bugün beni duygulandıryorsun canım ya. Kardeşimle benim aramda 7 yaş var annemin 7 yıl çocuğu olmamış beni 29 da kardeşimi 36 yaşında doğurmuş.Akrabalarda annene çektin galiba seninde öyle olacak derlerdi ama maalesf oğlum Aralıkta 12 olacak bende hala tık yok. Bende Kasımda 44 olacağım yaşlandığımı hissediyorum artık bebiş işi hayal olacak galiba neyse bunada şükür. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama başka bir doktora daha gitmişsinizdir umarım.

Biraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktu kocayla kavgalıydık çünküm.
kavgalı olsan da işini halletcen kuzum.. başka yolu yok eskiden ben de yanaşmazdım o yanaşmıyo ben hiç yanaşmam derdim işin aslı öyle değilmiş :)
inşallah öbür aya diyecem ben yap diye.. rabbim evlatlarımıza sağlık versinn. amiin.

Canım ya, kımbılır 44 yasında hamıle kalırsın herkese " 4 4 lük anne olmak ıcın bu yası bekledım" dersın :) olamaz mı yanı 46 yasında dogal yolla hamıle kalan ınsan var menapoza gırdım dıye 4. ayında farkeden var :) allahım mevcut evlatlarımıza saglık, hayırlı uzun omur ve ıyı ınsanlarla karsılasma sansını nasıp etsın, ınsallah mevlam yazdıysa yenı bebıs de gelır en kısa surede canım.

Patoloji ye gitti ikiside normal çıktı genetiği gitmedi. Bende doğuştan perde varmıs rahim y seklindeymiş bebege büyüyecek alan kalmadığı için ölmüşler. Malesef yok 3 yılı bitirdik ben gec evlendim 4 yıla giriyoruz 3 kaybım var yasayan çoçugum yok.histeroskopi yapıldı hem perde hemde yapısıklık lazerle düzeltildi dogal yoldan deniyoruz insallah Rabbim nasip eder. Sende biran önce toparlan Bi rahim filmi cektir. Kan pıhtılaşması ve eşinle kromozom testlerini i yaptırıp Bi sorun yoksa denemelere baslayın. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlar

Sabırlar diliyorum

Amin canım. hahaha 44 lük plak gibi oldum kız. güldürdün beni sende gülesin inşallah. en kısa zamanda oğluşlarımıza bi kardeş versin Rabbim inşallah. oğlum hergün bahçede oynayıp eve çıkınca orda ki küçük çocukları anlatıyor. bi ara çok istiyordu kardeşi olmasını halen istiyormusun diye soruyorum evet diyor öyle diyince iyce canım sıkılıyor. Kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…