-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.161
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla yavruna kavuşursunDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Iyi dilekleriniz icin simdiden tesekkurler.
Maşallah diline caney gelecek ayda bana yap de emiyaaa bu hep böyle mi olacaaaaakkk benim yap dediğim gebe mi çıkacaaaakkkk
tebrikleeeeerrrrr ama değdi bak :)
bir tane mi almıştın test bir tane de yap.. hemen mi çıktı :))
tamam kuzumm :)) bi yaz bakalım adete 2 kalınca neler hissedicem :))Maşallah diline caney gelecek ayda bana yap de emi
9+2 birini 9+3te diğerini kaybettim evet bende çok korkuyorum. Rabbim bekleyen isteyen mücadele eden sen ben ve diğer arkadaşlarada tez vakite dogal yoldan hamile kalıp saglıklı ve sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evlatlarımıza9. hafta cok sıkıntı ben de artık 9 dan korkuyorum. sankı 9 u atlatınca hersey yolunda gıdecek gıbı gelıyor bır dahaınsallah sen de tez zamanda alırsın yavrunu kucagına canım.
9+2 birini 9+3te diğerini kaybettim evet bende çok korkuyorum. Rabbim bekleyen isteyen mücadele eden sen ben ve diğer arkadaşlarada tez vakite dogal yoldan hamile kalıp saglıklı ve sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evlatlarımıza
Aminn insallah canım benimAmin canım allah bekleyen isteyen herkese kolaylıkla ve saglıkla nasıp etsın ınsallah
9+2 birini 9+3te diğerini kaybettim evet bende çok korkuyorum. Rabbim bekleyen isteyen mücadele eden sen ben ve diğer arkadaşlarada tez vakite dogal yoldan hamile kalıp saglıklı ve sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evlatlarımıza
Flx ciğim benimde düzen bozuldu ya 28-29 olan adet döngüm 26 düşmüştü 3 aydırda 21-22 ye düştü. 4-5 gün erken geliyor. Dahada düşmez inşallah.@dvtb senınkı randevusuna sadık, benımkı gelmez de merak ederım dıye bır hafta once gelıyo artık :) nasıl bı baglılıksa :) neyse saglıkla gelsın de o da bır umut canım ya naapalım
Flx ciğim benimde düzen bozuldu ya 28-29 olan adet döngüm 26 düşmüştü 3 aydırda 21-22 ye düştü. 4-5 gün erken geliyor. Dahada düşmez inşallah.
Amin. Efembah genetik testine baktilarmi. Nedenini buldularmi peki?
Cocugun varmiydi unuttum kusura bakma.flx77 senin kaybondan sonra saglikli bebegin oldumu?
Buradaki ebeler kurtaji pek onermedi helede ilk hamilelik icin. Ilac tedavisiyle gidicek bebegim. Umarim cok sancili olmaz.
Flx bugün beni duygulandıryorsun canım ya. Kardeşimle benim aramda 7 yaş var annemin 7 yıl çocuğu olmamış beni 29 da kardeşimi 36 yaşında doğurmuş.Akrabalarda annene çektin galiba seninde öyle olacak derlerdi ama maalesf oğlum Aralıkta 12 olacak bende hala tık yok. Bende Kasımda 44 olacağım yaşlandığımı hissediyorum artık bebiş işi hayal olacak galiba neyse bunada şükür. Allah herkesin gönlüne göre versin.ben ıkıncı ıcın denemele ılk basladıgım de hep ılk cocugumla aynı gune denk gelsın dogumu ıstemıstım 18/08/2019 da dogsa tam 10 yas araları olacaktı :) hayale bak (hem de burc aynı olursa karakter de aynı olurdu belkı dıye bı umut ıste. ama ıkızler bıle aynı karakter olmuyo ıste) @dvtb ıstedıgımız zamnda da olmuyosa vardır bı hayır dıyoruz napalım.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama başka bir doktora daha gitmişsinizdir umarım.Dun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Biraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktutamam kuzumm :)) bi yaz bakalım adete 2 kalınca neler hissedicem :))
Sıcak, stres ve yaş sanırım. Bunalımlardayım.nıye boyle oldu ben de anlamadım kuzum, yaz sıcagından falan mı acaba
kavgalı olsan da işini halletcen kuzum.. başka yolu yok eskiden ben de yanaşmazdım o yanaşmıyo ben hiç yanaşmam derdim işin aslı öyle değilmiş :)Biraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktukocayla kavgalıydık çünküm.
Flx bugün beni duygulandıryorsun canım ya. Kardeşimle benim aramda 7 yaş var annemin 7 yıl çocuğu olmamış beni 29 da kardeşimi 36 yaşında doğurmuş.Akrabalarda annene çektin galiba seninde öyle olacak derlerdi ama maalesf oğlum Aralıkta 12 olacak bende hala tık yok. Bende Kasımda 44 olacağım yaşlandığımı hissediyorum artık bebiş işi hayal olacak galiba neyse bunada şükür. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Biraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktukocayla kavgalıydık çünküm.
Patoloji ye gitti ikiside normal çıktı genetiği gitmedi. Bende doğuştan perde varmıs rahim y seklindeymiş bebege büyüyecek alan kalmadığı için ölmüşler. Malesef yok 3 yılı bitirdik ben gec evlendim 4 yıla giriyoruz 3 kaybım var yasayan çoçugum yok.histeroskopi yapıldı hem perde hemde yapısıklık lazerle düzeltildi dogal yoldan deniyoruz insallah Rabbim nasip eder. Sende biran önce toparlan Bi rahim filmi cektir. Kan pıhtılaşması ve eşinle kromozom testlerini i yaptırıp Bi sorun yoksa denemelere baslayın. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı evlatlarAmin. Efembah genetik testine baktilarmi. Nedenini buldularmi peki?
Cocugun varmiydi unuttum kusura bakma.flx77 senin kaybondan sonra saglikli bebegin oldumu?
Buradaki ebeler kurtaji pek onermedi helede ilk hamilelik icin. Ilac tedavisiyle gidicek bebegim. Umarim cok sancili olmaz.
Sabırlar diliyorumDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Amin canım. hahaha 44 lük plak gibi oldum kız. güldürdün beni sende gülesin inşallah. en kısa zamanda oğluşlarımıza bi kardeş versin Rabbim inşallah. oğlum hergün bahçede oynayıp eve çıkınca orda ki küçük çocukları anlatıyor. bi ara çok istiyordu kardeşi olmasını halen istiyormusun diye soruyorum evet diyor öyle diyince iyce canım sıkılıyor. Kısmet artıkCanım ya, kımbılır 44 yasında hamıle kalırsın herkese " 4 4 lük anne olmak ıcın bu yası bekledım" dersın :) olamaz mı yanı 46 yasında dogal yolla hamıle kalan ınsan var menapoza gırdım dıye 4. ayında farkeden var :) allahım mevcut evlatlarımıza saglık, hayırlı uzun omur ve ıyı ınsanlarla karsılasma sansını nasıp etsın, ınsallah mevlam yazdıysa yenı bebıs de gelır en kısa surede canım.