- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.121
Tsk ederm cok sukuurHadi gözün aydın. Bir gebemiz daha oldu.
özelde kan vermeye mi :) sonucu yazarsın merak ettim:)Geldi bileee yaptm suprizimi videoya da cektm birazdan cikiorz
şaşmayan adetim yine gününde geldi iki gözümün çiçeği
yakın çok yakın hissediyorumdvtb senınkı randevusuna sadık, benımkı gelmez de merak ederım dıye bır hafta once gelıyo artık :) nasıl bı baglılıksa :) neyse saglıkla gelsın de o da bır umut canım ya naapalım
canımsın her ay aynı şeylerle bize umut vermeye çalışıyosunyakın çok yakın hissediyorumsizin de pozitiflerinizi görüceaz burada
Yok simdilk devlette verdim eve geldim. Sonucu e nabizdan takip edicmözelde kan vermeye mi :) sonucu yazarsın merak ettim:)
ancak yarın görülür sanırım hayırlı olsun güzel haberlerle canımYok simdilk devlette verdim eve geldim. Sonucu e nabizdan takip edicm
Galiba ole olcak. Insh ablacm cok saol.ancak yarın görülür sanırım hayırlı olsun güzel haberlerle canım
rica ederim naptım test yap dedim sadeceGaliba ole olcak. Insh ablacm cok saol.
Tebrik ederim, sağlıklı, sıhhatli ve hep böyle heyecanlı geçir bu süreciGaliba ole olcak. Insh ablacm cok saol.
Olsuun hepiniz cok saolnrica ederim naptım test yap dedim sadece
Insllh cnm cok saol.Tebrik ederim, sağlıklı, sıhhatli ve hep böyle heyecanlı geçir bu süreci
Cok tsk ederm ablcm
Ameliyattan sonra 3 iğneden sonra 2 hafta geçmişti kan verdiğimde.. neden yavaş düşüyor ben de bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bazıları değer düşünce adet oluyor mesela, ben oldum yumurtladım yeniden adet olacağım 10 gün sonra.. bir haftada belli bir oranda düşerse iğne işe yarıyor demezmiş, ikinci dozu vurmadılar o nedenle.. her hafta kan vererek takip ediyoruz şimdilik.Neden yavaş düşüyor ki kuzum.. ne kadar oldu müdahaleden sonra?
Şimdilik her şey beklendiği gibi ilerliyor sanırım umarım test sonuçları da iyi gelir ve seni rahatlatır. Oğluna kavuşur ve sağlıklı bir ömrünüz olur beraberce geçireceğizSelam gençler.
Bugün ikili test sonucu çıktı. Tahmin ettiğim gibi orta riskin bi tık üstü çıktı down sendromu riski. Trizomi 18 / 13 ise düşük riskli çıktı. Ölçümlerde, genel sağlık durumunda sorun yok.
Down sendromu yaş riski 1:165
Down sendromu tarama riski 1:245
Doktorum amniyosenteze şu an gerek yok kanda genetik tarama yapacaksın zaten dedi. Nadir genetik problemleri de tarayan en kapsamlı taramayı yapan MaterniT21 Plus adında bi test varmış. Ona karar verdik uzun kıyaslar sonucu. İki tüp kanımı ve 4200 lirayı bayılıp çıktık. Sonuç ne çıkarsa çıksın bi de perinatoloğa görüneceğim.
Bu arada %85 oğlum olucekmiş.
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsınKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnzEki Görüntüle 2300304