- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.141
napalım sağlığın yerinde olsun da kuzum..Ameliyattan sonra 3 iğneden sonra 2 hafta geçmişti kan verdiğimde.. neden yavaş düşüyor ben de bilmiyorum ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Bazıları değer düşünce adet oluyor mesela, ben oldum yumurtladım yeniden adet olacağım 10 gün sonra.. bir haftada belli bir oranda düşerse iğne işe yarıyor demezmiş, ikinci dozu vurmadılar o nedenle.. her hafta kan vererek takip ediyoruz şimdilik.
Aynen sağlıklı olalım da kalan her şey halledilir kuzum. Yeğenim okula başlamadan oradan olmak istiyordum. Belki yetişemem ama çok da önemli değil. Sonuçta uzun kalacağım ve her şeye zamanım olacaktır gittiğimde.napalım sağlığın yerinde olsun da kuzum..
harika ne kadar kalacaksın?Aynen sağlıklı olalım da kalan her şey halledilir kuzum. Yeğenim okula başlamadan oradan olmak istiyordum. Belki yetişemem ama çok da önemli değil. Sonuçta uzun kalacağım ve her şeye zamanım olacaktır gittiğimde.
Biletimi henüz almadım ama 7 hafta kalmayı düşünüyorumharika ne kadar kalacaksın?
harika valla bol bol hasret giderirsin her şeyden uzakkk ohh misss kafan rahatlar vücudun rahatlar..Biletimi henüz almadım ama 7 hafta kalmayı düşünüyorum
Her şeyden uzak diyetisyenime yakın bir tatil beni bekliyor :) dün yazdım her tedavi + 3 kg ekledim kendime diye, hepsini verip gelmeyi hedefliyorum. Uzun kalmamın bir nedeni de bu aslındaharika valla bol bol hasret giderirsin her şeyden uzakkk ohh misss kafan rahatlar vücudun rahatlar..
Yeni bir denis bekliyor bizi o vakitt süper maşallah❤ her şey gönlünce olsun.Her şeyden uzak diyetisyenime yakın bir tatil beni bekliyor :) dün yazdım her tedavi + 3 kg ekledim kendime diye, hepsini verip gelmeyi hedefliyorum. Uzun kalmamın bir nedeni de bu aslında
artık bizim psikolojimiz denmi etkileniyor nedir her ay umutla bekleyince benimki sektiriyor yok tınlamadığım ay 2 gün önce geliyordvtb senınkı randevusuna sadık, benımkı gelmez de merak ederım dıye bır hafta once gelıyo artık :) nasıl bı baglılıksa :) neyse saglıkla gelsın de o da bır umut canım ya naapalım
Canım gözün aydın, sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnzEki Görüntüle 2300304
Amin insllh cok tsk edermCanım gözün aydın, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Canım geçmiş olsun.. şu durumda kelimeler de yetmedi.. :/Dun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Iyi dilekleriniz icin simdiden tesekkurler.
Tebrik ederim biraz önce diğer konuda seni gebelik takip çizelge siyle gördüm tam mesaj arıyordum darısı basımıza yazısını görünce hımm hamile degilmiş dedim üzüldüydüm. Burayı actım çok sevindim. Hemen test yaptır netleşsin daha cok sevinelimKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Her şeyden uzak diyetisyenime yakın bir tatil beni bekliyor :) dün yazdım her tedavi + 3 kg ekledim kendime diye, hepsini verip gelmeyi hedefliyorum. Uzun kalmamın bir nedeni de bu aslında
artık bizim psikolojimiz denmi etkileniyor nedir her ay umutla bekleyince benimki sektiriyor yok tınlamadığım ay 2 gün önce geliyor
Tühh yaa ne diyeyim bilemedim bende iki tane 9 hafta içinde kaybettim kalpleri durdu kurtajla aldılar. Tarifi yok ne desek acını hafifletemeyecegiz Rabbim sabır versin. İnsallah tez zamanda nasip etsin saglıklı bebekleri kucagımıza almayıDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
gelmiş geçmiş olsun diyelim Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin inşallahDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Dun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Tühh yaa ne diyeyim bilemedim bende iki tane 9 hafta içinde kaybettim kalpleri durdu kurtajla aldılar. Tarifi yok ne desek acını hafifletemeyecegiz Rabbim sabır versin. İnsallah tez zamanda nasip etsin saglıklı bebekleri kucagımıza almayı
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Kizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar