Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım çok şükür bugünümüze ,evet Çin takviminde kız çıktı ,değişmez dimi Yani doktor kesin dedi de ☺

kız dedıyse kesın degısmez cunku takımlar gorunmemıs net olarak demek. erkek dedıgınde suphecı yaklasmak lazım cunku bordonla karıstırıyorlar takımlar :) erkek dıyolar kıza da mesela. senın kesın kızdır gulum gule gule buyusun ınsallah :)

ayy hiiiç canım tatlı çekmiyor niyeyse nerrde o eskii beeenn ne tatlılar ne tatlılaaar

Şu an sağlıklı besleniyorsun da ondan canin tatlı istemiyor. Dikkat edince insanin canı hiç tatlı zararlı şey istemiyor. Ama ağzına çikolatayı sürdün mu bir daha bir daha yemek istiyorsun. Sanırım içinde bağımlılık yapacak biseyler var.

yo yo kuzumm bilerek yaptığım bir şey değil.. tatlı sevmiyor sanırım... eşim de kızım da çikileta uzatıyorr yooo diyorumm :) ama misal regl gelecekken neler indirdiğimi bilirsiniz :)

O zaman hakkı gelmiyor mu? Ye ekşiyi çıkar ayşeyi:)
ayy ilgisi yokmuş onlaaa bak kızımda tatlı yedim, yediğim dondurmanın haddi hesabı yoktu :))
iki arkadaşla konuştum ikisininde iki oğlu var. ekşi yemişler bol bol :))

cumartesi öğreniyoruz inşallah bakalım kız mı erkek mi..? hayırla sağlıkla gelsin de.

Sen oğlunda ne yedin kuzum?

tadı belırgın bısey yedıgımı hatırlamıyorum ama hayatımda yemedıgım kadar domates cılek ve badem yemıstım. belkı o donem yedıgım bu uçlunun mıktarını toplasam 10 senedır yememısımdır dıyebılırım her gece bır kılo cılek yıyordum, en az 4 domates ve badem :) cıkolata yedım cok, ama bıtter tatlı sayılır mı bılmem kı.

aa bak domatess ikiye ayırıp tuzlayıp yiyorum bitter de sağlıklı bildiğim kadarıyla.. şimdi erkek istiyorum gibi algı oluşmuş olabilir.. kesinlikle yok bir isteğim cinsiyeti konusunda, tek istediğim sağlıklı olsun amiiiinnn

domates her daım yenır ferahtır mıde bulanmaz yerken, hele yazın hele de tuzla gıder yanı :) saglıklı olacak allahın ıznıyle sen de cok guzel bı anne olacaksın kuzum her ıkı yavruna da

kelimeler yetmiyor yetmiyorrrrrr rabbim sana dayanma gücü sabir versin. insallah en yakin zamanda sağlığına kuvusup rabbim sana tamamina erdirecegi evlatla mujdelesin öyle de oldu aminnnnnnnnn

Biraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktu kocayla kavgalıydık çünküm.
Ağustostan çok sıkıntılı aymış, bütün kocalarda gerilim yapmış bu ay ozaman n eylül de burda herkes hamilelik haberi versinnn inşallah amintabi kocalarda ters etki yapmazsa eylül

Hanımlar benim adet 1 hafta gecikmişti dün simsiyah kahve leke geldi bugünde dra gittim kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi. Çok fazla pıhtı dökülüyor ağrıdan duramadım öyle gittim şuan ağrı hafifledi. Yanlız ben 2 gün gecikince test yaptığımda negatifti bende soğan kürüne başladım. Bugün 6gün oluyo soğan kürü dra söylemedim. Şimdi bugün söküldü adet soğana devam edeyimmi bırakayım mı bilemedim. Adetliyken içilirmi soğan suyu?

Ağustostan çok sıkıntılı aymış, bütün kocalarda gerilim yapmış bu ay ozaman n eylül de burda herkes hamilelik haberi versinnn inşallah amintabi kocalarda ters etki yapmazsa eylül

kocaların hepsı merkurun arkasına takılıp gerilemiş zaar, merkür dişi miydi bu kadar erkeği etkısı altında bırakmıs yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…