- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.201
İnşallah canım çok şükür bugünümüze ,evet Çin takviminde kız çıktı ,değişmez dimiYani doktor kesin dedi de ☺
ayy hiiiç canım tatlı çekmiyor niyeyse nerrde o eskii beeenn ne tatlılar ne tatlılaaar
Sağol canımmaşallahh kuzuşa hayırlı olsun gözün aydın.. ben de 5 6 haftalıktım ya gittiğimde denize giriyodum gidiyodum değiştiriyodum.. zahmetli oldu ama yapcak bişiy yok:)
yo yo kuzumm bilerek yaptığım bir şey değil.. tatlı sevmiyor sanırım... eşim de kızım da çikileta uzatıyorr yooo diyorumm :) ama misal regl gelecekken neler indirdiğimi bilirsiniz :)Şu an sağlıklı besleniyorsun da ondan canin tatlı istemiyor. Dikkat edince insanin canı hiç tatlı zararlı şey istemiyor. Ama ağzına çikolatayı sürdün mu bir daha bir daha yemek istiyorsun. Sanırım içinde bağımlılık yapacak biseyler var.
ee tabi kanama alanı vs sıkıştık kaldıkk gir tabi hiç tereddüt etme.. değiştiremediğin durumda kuru havluyu araya sıkıştırır oturursun..Sağol canımvalla biraz bunaldım bi kere de olsa denize girmek istiyorum bakalım ☺
yo yo kuzumm bilerek yaptığım bir şey değil.. tatlı sevmiyor sanırım... eşim de kızım da çikileta uzatıyorr yooo diyorumm :) ama misal regl gelecekken neler indirdiğimi bilirsiniz :)
ayy ilgisi yokmuş onlaaa bak kızımda tatlı yedim, yediğim dondurmanın haddi hesabı yoktu :))O zaman hakkı gelmiyor mu? Ye ekşiyi çıkar ayşeyi:)
Şu an sağlıklı besleniyorsun da ondan canin tatlı istemiyor. Dikkat edince insanin canı hiç tatlı zararlı şey istemiyor. Ama ağzına çikolatayı sürdün mu bir daha bir daha yemek istiyorsun. Sanırım içinde bağımlılık yapacak biseyler var.
Sen oğlunda ne yedin kuzum?askla baglanıyosun yavvv :)
Sen oğlunda ne yedin kuzum?
aa bak domatess ikiye ayırıp tuzlayıp yiyorumtadı belırgın bısey yedıgımı hatırlamıyorum ama hayatımda yemedıgım kadar domates cılek ve badem yemıstım. belkı o donem yedıgım bu uçlunun mıktarını toplasam 10 senedır yememısımdır dıyebılırım her gece bır kılo cılek yıyordum, en az 4 domates ve badem :) cıkolata yedım cok, ama bıtter tatlı sayılır mı bılmem kı.
aa bak domatess ikiye ayırıp tuzlayıp yiyorumbitter de sağlıklı bildiğim kadarıyla.. şimdi erkek istiyorum gibi algı oluşmuş olabilir.. kesinlikle yok bir isteğim cinsiyeti konusunda, tek istediğim sağlıklı olsun amiiiinnn
uyy kuzumm sağolasın inşallahh.. aynen hiç bulandırmıyor.. ferah ferah yediriyor.domates her daım yenır ferahtır mıde bulanmaz yerken, hele yazın hele de tuzla gıder yanı :) saglıklı olacak allahın ıznıyle sen de cok guzel bı anne olacaksın kuzum her ıkı yavruna da
Amin insllh cok tsk ederm cnmF Fatma KTL Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Kanguru ve Koala çok üzüldüm,gerçekten tarifsiz acı Allah kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın
en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşAllah
kelimeler yetmiyor yetmiyorrrrrrDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Iyi dilekleriniz icin simdiden tesekkurler.
Ağustostan çok sıkıntılı aymış, bütün kocalarda gerilim yapmış bu ayBiraz önce adet oldum canım ama neyse bu ay tık yoktukocayla kavgalıydık çünküm.
Ağustostan çok sıkıntılı aymış, bütün kocalarda gerilim yapmış bu ayozaman n eylül de burda herkes hamilelik haberi versinnn inşallah amin tabi kocalarda ters etki yapmazsa eylül