-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.181
Sizlere sabır diliyorum Rabbim kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Iyi dilekleriniz icin simdiden tesekkurler.
Amin canım. hahaha 44 lük plak gibi oldum kız. güldürdün beni sende gülesin inşallah. en kısa zamanda oğluşlarımıza bi kardeş versin Rabbim inşallah. oğlum hergün bahçede oynayıp eve çıkınca orda ki küçük çocukları anlatıyor. bi ara çok istiyordu kardeşi olmasını halen istiyormusun diye soruyorum evet diyor öyle diyince iyce canım sıkılıyor. Kısmet artık
Tsk ederm cnmT
Tebrik ederim biraz önce diğer konuda seni gebelik takip çizelge siyle gördüm tam mesaj arıyordum darısı basımıza yazısını görünce hımm hamile degilmiş dedim üzüldüydüm. Burayı actım çok sevindim. Hemen test yaptır netleşsin daha cok sevinelim
Amin insllh cok tsk ederm cnm ❤Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım çok üzüldüm.. hiç kolay değil bunu duymak ve yaşamak.. umarım neden böyle olduğu tespit edilir ve kendini toparlayıp yeniden denemek istediğinde kolayca hamile kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun.Dun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Bunlari yasamak cok uzucu ve yorucu sizleride demorilize etmek istemem. Allah herkeze saglikli hamilelik ve bebekler nasip etsin insallah. Sadece paylasmak istedim sizlerle.
Evet canım spor ve diyet iyi hissetmek için de güzel bir alternatif bence. Mutluluğu çikilatada aramak yerine sporda arayacağım artık :) kilolarımdan çok rahatsızdım, günde kim bilir kaç defa hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diye söyleniyordum. En azından bu olumsuz duygudan kurtulacağım..oo ıste bu super olur bı dönüyosun sen eskı sen degılsın herseyınle yenı bı adımla baslar ve devam edersın ınsallah canım. yenılıkler ıyıdır
Evet canım spor ve diyet iyi hissetmek için de güzel bir alternatif bence. Mutluluğu çikilatada aramak yerine sporda arayacağım artık :) kilolarımdan çok rahatsızdım, günde kim bilir kaç defa hamilelikte alacağım kiloları hamile kalmak için uğraşırken aldım diye söyleniyordum. En azından bu olumsuz duygudan kurtulacağım..
İnşallah canım cümlemize. He atarım kız 40 ta olamadım amma 44 lük oldum ne haber derim,benımkı kardeste ısrarcı degıl, zaten kendı de kanaat getırdı kendı kadar tatlı bı cocuk daha yetıstıremezmısım, kısmet artık rabbım verırse bır emanet daha korumaya kollamaya calısırız, vermezse de verdıgını korusun uzun omur versın dıye dua ederız. ınsallah oglusunun kalbıne gore cok sevecegı bır kardes nasıp eder allahım ona da . sen de pozıtıfı gorunce "a ha sımdı 4 4 luk anne oldum" dıye hava atmayı unutma yalnız guzelım he :) :) :) ınsallah guzel haberlerını alırız burada bı sevınc de senden yasarız canım
İnşallah canım cümlemize. He atarım kız 40 ta olamadım amma 44 lük oldum ne haber derim,herkes 44 lük olamaz sonuçta.
bana da söyle kuzu gelecek ay inşallahMaşallah diline caney gelecek ayda bana yap de emi
İnsan gibi yersen çikilatadan güzel şey mi var. Diyet yaparken iki kare yiyorum, kahve vs ile çok da güzel gidiyor. Ama tedavilerden sonra iyice yoldan çıktım artık bir kalıp yiyorum falan :) son zamanlarda o kadar çok kaçamağım oldu ki, ağzımın tadı değişti artık; hiç bir meyvenin sebzenin tadını alamaz oldum. Diyetin en güzel yanı damak zevkinin geri gelmesi oluyor..çililata insanı mutlu ediyoo yaaaaaaaa :) ona bağlamayalım ağlar sonra , ağlamasın dıye yemek zorunda kalırız, sonra al sana kısır döngü. :) :) :) gıden kılolara butun dertlerını sıkıntılarını yukle, onları attıgında tum dert uzuntu ve yuklerın de gıttıgını canlandır gozunde, ve aynen de oyle olsun, ıcınde kocaman bı ferahlık ve huzur hıssı kalsın gıden kılolarla ve yenıden basla herseye :) ama tabı hıc cıkılatasız degıl yanı arada ye garıbanı uzulmesın :)
İnsan gibi yersen çikilatadan güzel şey mi var. Diyet yaparken iki kare yiyorum, kahve vs ile çok da güzel gidiyor. Ama tedavilerden sonra iyice yoldan çıktım artık bir kalıp yiyorum falan :) son zamanlarda o kadar çok kaçamağım oldu ki, ağzımın tadı değişti artık; hiç bir meyvenin sebzenin tadını alamaz oldum. Diyetin en güzel yanı damak zevkinin geri gelmesi oluyor..
Genelde diyetisyen, iki haftadan sonra yarım sütlü tatlı ile başlıyor listelere tatlıyı eklemeye. Hiç tatlısın bir hayat olabilemez :)
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallahDun ikili test sonucunu almak ve ulturason icin doktora gittik ve kotu haberi aldik. Aglamaktan icim cikti cok uzgunum. Bebek 9 haftalik gorundu ve kalp atisi duyulamadi. Kendimi buna alistirmak icin ciktim hastaneden. Yarin ilac vericekler ve kanama yoluyla gidicek bebegim ve genetik test yapicaklar bebekte
Kızlar 14.hafta kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızımız olacakmışHaftada 1 proluton depot iğne olacağım tedbir amaçlı dedi ,denize girebilirmiyim diye sordum temiz denizde ıslak kalmadan girebilirsin dedi günlük 30 Dk yürüyüş önerdi hafif tempolu böyle işte 15 gün sonra kontrol
Kızlar 14.hafta kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızımız olacakmışHaftada 1 proluton depot iğne olacağım tedbir amaçlı dedi ,denize girebilirmiyim diye sordum temiz denizde ıslak kalmadan girebilirsin dedi günlük 30 Dk yürüyüş önerdi hafif tempolu böyle işte 15 gün sonra kontrol
İnşallah canım çok şükür bugünümüze ,evet Çin takviminde kız çıktı ,değişmez dimimasallah canım, gozunaydın. ınsallah boyle guzel gecer tum kontrollerın ve kızını kucagına saglıkla alırsın.
maşallahh kuzuşa hayırlı olsun gözün aydın.. ben de 5 6 haftalıktım ya gittiğimde denize giriyodum gidiyodum değiştiriyodum.. zahmetli oldu ama yapcak bişiy yok:)Kızlar 14.hafta kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızımız olacakmışHaftada 1 proluton depot iğne olacağım tedbir amaçlı dedi ,denize girebilirmiyim diye sordum temiz denizde ıslak kalmadan girebilirsin dedi günlük 30 Dk yürüyüş önerdi hafif tempolu böyle işte 15 gün sonra kontrol