- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.081
sitres olmiyo ne kiz ellim ayagim titriyor deliriyorum bazen saga solaaa çatıyorumhiç içmiyosun yani.. bravo sana çok stres oluyo mu?
ben içiyorum ama çaydan tiksindim ben gibi çaycı günde bir iki bardak limonlu içiyorum..
azalttım tabe içime de çekmiyorum.. bi de düşük mgli kullanmaya başladım.. Allah kolaylık versin sana da sürme ağzına bari 21 gün sabret sonra unutursun Allahın izniyle.sitres olmiyo ne kiz ellim ayagim titriyor deliriyorum bazen saga solaaa çatıyorumoyalanmak icin telden oyun oynuyorum pubg oyaliyor baya beni sonra yine titreme geliyor bana oyleeeeee iste cane. azalttin mi bari biraz ?
Eveet tebrikleerrKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Benm minnakım gelmis galibaa ne diosnzEki Görüntüle 2300304
yaaa bu hep böyle mi olacaaaaakkk benim yap dediğim gebe mi çıkacaaaakkkkKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Evet hemen cikti bi dkka olmadan tsk edermyaaa bu hep böyle mi olacaaaaakkk benim yap dediğim gebe mi çıkacaaaakkkk
tebrikleeeeerrrrr ama değdi bak :)
bir tane mi almıştın test bir tane de yap.. hemen mi çıktı :))
vayyyyyyy gülümmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnnKizlaaaar kizlaar yuregim sizlaar
Tekrar tebrikler..Evet hemen cikti bi dkka olmadan tsk ederm. Gerckte daha pembe rengi. Iki tane almistm onu da yarin yapim dedim
Hamileyim dimiiivayyyyyyy gülümmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnnnmasallahhhh masallahhhhh kat kat degerlerini kesesini kalbini gormeyi duymayi kucagina almayi nasibin eglesinnn rabbim saglicakla gelsin yavrun oylede oldu aminnn gözün aydinnnnn olsun kan testi seni bekler
Ay ben simdi solemiyim mi yani esimeTekrar tebrikler..
Yani ben teyit için 2 yapıyordum kuzu hani yanılma olmasın diye. Tamam yarın yaparsın❤
yok heves kırmak değil amacım kuzu.. testler yanıltıcı olabiliyor ama senin sonuç net gibi.. inşallahh var hemen de çıktı diyosun yap gitsin 2.testi de sonra da kana gidersin..:) eşini işten mi çağırcan :)Ay ben simdi solemiyim mi yani esimesimdi yapim mi testi
Tmm yapim o zmn. Evet isten cagiricmyok heves kırmak değil amacım kuzu.. testler yanıltıcı olabiliyor ama senin sonuç net gibi.. inşallahh var hemen de çıktı diyosun yap gitsin 2.testi de sonra da kana gidersin..:) eşini işten mi çağırcan :)
ayy yap da öyle çağır bari.. nasıl da heyecanla bekliyordur kimbilir.. :)Tmm yapim o zmn. Evet isten cagiricm
Gunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi
hiç bile kızdan daha iyi sırdaş olar mı hiç
Gunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi
Gordum canim gordum cok sukur . 2 tane yaptm hem de.2.cisi daha guzl cikti hatta. Rabbim size de nasip etsncanım bu durumlar herekese gore degısıklık gosterır, elınde varsa test yap, yoksa alıp sonucu ogrenene kadar hamıleymıssın gıbı dıkkatlı davran agır falan kaldırma ..vs ınsallah pozıtıfı goruruz canım
Katiliyorum feliximmm
Insallah tatli mi tatli bi oglusun daha olur tez zamanda
Cok pis gaza geliorm bide cikmazsa
sitres olmiyo ne kiz ellim ayagim titriyor deliriyorum bazen saga solaaa çatıyorumoyalanmak icin telden oyun oynuyorum pubg oyaliyor baya beni sonra yine titreme geliyor bana oyleeeeee iste cane. azalttin mi bari biraz ?