- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.061
Korkuyorum yaaaFatmacım neden test yapmıyosun acabaa hadi patlat bir pozitif de sen
Katiliyorum feliximmmmaşallah canım, kotu bır durum yok, yas nedenıyle rıskı zaten hepımız tahmın edıyor ve oyle sonuc cıkmasını beklıyoruz. ınsallah dıger tarama testlerınde de guzel haberler alırız. cınsıyetıne gelınce senı cok kız hıssetmıstım ya, nıye erkege dondu bu cocuk :) :) :) ama oglan annesı olmak baska bı zevk, kendı kuzumdan bılıyorum canım yıne olsa yıne oglum olsun ısterım yanı :) kızı gıydırmesı suslemesı cok guzel ama erkek de cok guzel sırdas oluyo anneyle
armincim hala var ağrılardann.. çok şiddetli değilse korkma rahim büyücek kendi kazı yapıyo hala yavruşşşş..benim ara ara asaya vuran keskin agrilarim var normal mi acaba? korkuyorum o agrilardan. gecen hafta bi aksam ve ertesi gün cok acik kahve lekelerim olup doktoruma yazdim benden tahlil istedi meger dis gebelik tahlilleriymiş sonucun iyi problem yok demisti. coraspinini kesti ve o lekeler ogunden sonra birdaha olmdi. keseydi kalpti gorseydim duysaydim rahatlasaydim taki o 3,5 li testlere kadar nefes alsaydimsizin oyle agrilariniz oluyomuydu ?????
Haydi Fatma haydi Fatma haaydiiiiGunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi
korkunun ecele faydası yok kuzu varsa var yoksa da yola devam.. :)Korkuyorum yaaaelimde testim yok bugun alirim buyuk ihtimlle. Simdi sabah sabh gelmis test almya demesinler diye bekliorm
hıh hiç bile :)Katiliyorum feliximmm
Insallah tatli mi tatli bi oglusun daha olur tez zamanda
Insllh yaa insllh. Daha lavaboya bile cikmadim bunun icin.korkunun ecele faydası yok kuzu varsa var yoksa da yola devam.. :)
kimse demez bişiy sen de bunları düşünme çık al gel inşallahh vardır da seviniriz hep beraber :)
Cok pis gaza geliorm bide cikmazsaHaydi Fatma haydi Fatma haaydiiii
Test zamani test zamani simdiiiii
okuduklarimdan kimi hic birsey hissetmiyor kimi adet sancisi yada batma gibi hissediyor herkez farklı. insallahhhhhhh iki gün gecikmen hamileliğin müjdesidir oylede oldu aminnnnn. test yapicakmisin ?Gunydin kizlar. Bnm bugun adet gecikmemin 2.gunu.ama ben hic adet olcakmisim gibi sanci agri cekmedim. Hepinz ole sanci cekip de mi ogrendjnz hamileliginizi
Tisikkirliir canoommhıh hiç bile :)
duana amiiin:)
takvim yakışmış canım güle güle kullan
Inslllhokuduklarimdan kimi hic birsey hissetmiyor kimi adet sancisi yada batma gibi hissediyor herkez farklı. insallahhhhhhh iki gün gecikmen hamileliğin muhdesidir oylede oldu aminnnnn. test yapicakmisin ?
Aşağı vuran derken şu vajina içinde zonklama varmış gibi olandan mı? Oysa normaldir. Doktorum da şiddetli ve sürekli olmayan ağrılardan korkma dedi, tabi ben korkuyorumbenim ara ara asaya vuran keskin agrilarim var normal mi acaba? korkuyorum o agrilardan. gecen hafta bi aksam ve ertesi gün cok acik kahve lekelerim olup doktoruma yazdim benden tahlil istedi meger dis gebelik tahlilleriymiş sonucun iyi problem yok demisti. coraspinini kesti ve o lekeler ogunden sonra birdaha olmdi. keseydi kalpti gorseydim duysaydim rahatlasaydim taki o 3,5 li testlere kadar nefes alsaydimsizin oyle agrilariniz oluyomuydu ?????
cuma gününe aldim cane ordaki test gunum 19 du ben onceki gün verdim diye gitmemistim. 580 cikmisti transferin 11 günü. cuma kese gorunurmu ki ? randevu tarihinino degistirsem bilmedimarmincim hala var ağrılardann.. çok şiddetli değilse korkma rahim büyücek kendi kazı yapıyo hala yavruşşşş..
ben eve gidince ayakları dikip yatıyorum.. iyi geliyor oturduğum müddetçe de ağrıyor.. ne zaman randevun ne zaman görücez kısmetse kalp atışınıı
aynen vajinaya vuran arada vuruyor kala kalıyorumAşağı vuran derken şu vajina içinde zonklama varmış gibi olandan mı? Oysa normaldir. Doktorum da şiddetli ve sürekli olmayan ağrılardan korkma dedi, tabi ben korkuyorum
O bende ilk zamanlar oldu bitti şimdi yine oluyo.aynen vajinaya vuran arada vuruyor kala kalıyorumbu nekadar surecek
nereyi kaziyo kizzzz bu kazma kürek isleri bitmemismiydiarmincim hala var ağrılardann.. çok şiddetli değilse korkma rahim büyücek kendi kazı yapıyo hala yavruşşşş..
ben eve gidince ayakları dikip yatıyorum.. iyi geliyor oturduğum müddetçe de ağrıyor.. ne zaman randevun ne zaman görücez kısmetse kalp atışınıı
cok rahatladim sağolasınO bende ilk zamanlar oldu bitti şimdi yine oluyo.
Normalde 2. Üç ayın başında olurmuş ama ilk hamileliği olanın rahmi yeni genişlediğinden başlarda da olurmuş. Normal bişey korkma
yerini kazıyoo duvara yapişiii :))nereyi kaziyo kizzzz bu kazma kürek isleri bitmemismiydi
canee sana sorucam sorucam sigara isini naptin nasil yaptın bazen ellerim titriyor icmiyorum diyee hee cayda icmiiyorim bir iki bardaktan fazla. ikisinin tirkayakisiyken cok zoryerini kazıyoo duvara yapişiii :))
hiç içmiyosun yani.. bravo sana çok stres oluyo mu?canee sana sorucam sorucam sigara isini naptin nasil yaptın bazen ellerim titriyor icmiyorum diyee hee cayda icmiiyorim bir iki bardaktan fazla. ikisinin tirkayakisiyken cok zorunutucam derken gunden gune canim daha cok istemeye basladi ?