- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.921
canım benimamiiin diyoruuummm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimamiiin diyoruuummm :)
kızzzz bir tane daha yapp hayde var yanii maşallahhhh kızzz
hemen çıktı galibasııKizlar şoktayim...
Hemen cikti Canooom ne hissettigimi bilmiyorum sanirim soka girdimhemen çıktı galibasıı
İşte bu sefer t çizgisinin üstündekini tanımlayabiliyorum evvet pozitif tebrikleerr
iyi ki bir tane daha yap demişiz öyle beklicektiiiin:)Hemen cikti Canooom ne hissettigimi bilmiyorum sanirim soka girdim
Cok sagol canimmm Allah razi olsun,İşte bu sefer t çizgisinin üstündekini tanımlayabiliyorum evvet pozitif tebrikleerr
Ay ay tebrikler bakalım Allah sağlıkla ilerletsin inşAllah
north dun listeye baktim seni hamile gordum sandim ve ben kacirmisim diye dusunup tebrik edicektim ki, sonra sayfada adet olmadim msjini gordum alla ala dedim geri ilk sayfaya dondum.baktim panic yanlismi yazdi dedim yalnismi gördüm ben yalnis görmüşüm amaaaa tebrikkkkkklerr gozun aydin rabbim kucagina almayi
Maşallah Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah darısı başıma aminnn
21 ağustos
Kizlar şoktayim...
Aminnnnnnnnnnnn inşallahDarisi isteyen tum arkadaslara olsun insallah hayirlisiyla
Cok sagolun arkadaslar
Ayyy inşallah canım hamiş arkadaşlar dua edin bizlere dehadı ınsallah mujdelı haberlerle gel canım
Felixim sorma evin icinde oda oda geziyorum.en son kendi kendime hamileyim hamileyim diyordumkızım ne soku sokta degılsın hamılesın yav, hamılelık cızgısı o sok cızgısı degıl kı delüüüüüü :) tebrık ederüüüümmmm
:)) bir tane daha yapmadın ama çizgi net inşallahh yanıltmıyordur kuzu sen türkiyede misin? döndün mü?Felixim sorma evin icinde oda oda geziyorum.en son kendi kendime hamileyim hamileyim diyordum
Valla soka girdim ellerim titriyo hala.
Hem hamileyim hem soktayim sanirsam
Cok sagol kuzum en kisa zamanda darisi sana ve diger arkadaslara. Aminnnn