• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaslar😊
Herkes iyidir umarim.
panic_attack panic_attack nasi gidiyo hamislik?cinsiyet belli mi canim?
can09e can09e gecmis olsun canim burun kanamasi hamilelikte olabiliyo sanirim,havalar asiri sicak🥵
dvtb dvtb Senella Senella flx77 flx77 ve diger arkadaslar sizler nasilsiniz?
Ben 12sinde yani pazartesi adet olmaliydim olmadim,test de yapmadim bayramda. Nasipse yarin yapicim.
Hayirlisi diyore😊

Selam arkadaslar😊
Herkes iyidir umarim.
can09e can09e gecmis olsun canim burun kanamasi hamilelikte olabiliyo sanirim,havalar asiri sicak🥵
Ben 12sinde yani pazartesi adet olmaliydim olmadim,test de yapmadim bayramda. Nasipse yarin yapicim.
Hayirlisi diyore😊

Selam kuzum. Hamilelik yolunda gidiyor. Bazen akşamları hafif bulantı ve tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım. Mide ekşimesi mi hazımsızlık mı tuhaf bi hisle yaşıyorum. Diş fırçalarken öğürmelerim var o fena. Ağrım sızım yok, çoğu gebeliğe göre rahatım şimdilik.
Cinsiyeti kordondan dolayı ikili test sırasında göremedik. Hopladı zıpladı yine de göstermedi. 20'sinde tekrar bakılacak. Erkek gibi geliyo bana ama hayırlısı :)

Sende ne var ne yok bakalım kuzey karolina?
Çat diye çift çizgi çıkar inşallah. :)

can09e can09e gız benim de bayramın birinci günü uykumda kanadı. Burnum gıdıklandı elimle kaşıdım bi sıcaklık hissettim bi baktım elim komple kan olmuş. Lavaboya fırladım eğdim kafayı burnumu sıkıp beklerken pıt pıt epey aktı. En son çocukluğumda kanamıştı. Gebelikte normal olduğunu bilmesem panik olurdum valla. Kan akışının hızlanmasından, kılcal damarların genişlemesinden oluyomuş. Bi de klimaların havayı kurutması var.

Selam arkadaslar😊
Herkes iyidir umarim.
Hayirlisi diyore😊
Evet çok sıcak canım.. sağolasın..

hadi inşallahh pozitif diyorsuunn❤

Selam kuzum. Hamilelik yolunda gidiyor. Bazen akşamları hafif bulantı ve tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım. Mide ekşimesi mi hazımsızlık mı tuhaf bi hisle yaşıyorum. Diş fırçalarken öğürmelerim var o fena. Ağrım sızım yok, çoğu gebeliğe göre rahatım şimdilik.
Cinsiyeti kordondan dolayı ikili test sırasında göremedik. Hopladı zıpladı yine de göstermedi. 20'sinde tekrar bakılacak. Erkek gibi geliyo bana ama hayırlısı :)

Sende ne var ne yok bakalım kuzey karolina?
Çat diye çift çizgi çıkar inşallah. :)

can09e can09e gız benim de bayramın birinci günü uykumda kanadı. Burnum gıdıklandı elimle kaşıdım bi sıcaklık hissettim bi baktım elim komple kan olmuş. Lavaboya fırladım eğdim kafayı burnumu sıkıp beklerken pıt pıt epey aktı. En son çocukluğumda kanamıştı. Gebelikte normal olduğunu bilmesem panik olurdum valla. Kan akışının hızlanmasından, kılcal damarların genişlemesinden oluyomuş. Bi de klimaların havayı kurutması var.
Geçmiş olsun gıı sana da.. çok kanamadı Allahtan ama sıcak hamilelik yamılttı valla..

Selam arkadaslar😊
Herkes iyidir umarim.
Hayirlisi diyore😊

canımm, baya geçmiş, inşallah bugun testinde bıze guzel haberler verırsın, hadı bı mujde de senden gelsın gulum.

Armin Armin guzelııııımmm, datluuum sen anniş mi oldun, bayram boyunca gıremedım forumu da henuz okumadım dırekt sana yazayım hepsını okumayı beklemeden dedım:) yyyyyy ne kadar sevındım mutlu oldum, bak o kadar cektıgın uzuldugun hönkürerek agladıgın yolun sonunda tunelın cıkıs ısıgı varmıs gordun mu, ınsallah guzellıkle, kolaylıkla gecer hamılelıgın de, annelıgın de, cok opuyorum senı ellerım tıtredı yazarken heyecandan. sen kımbılır nasıl sevındın testın sonucunu gorunce, tahmın edebılıyorum. gozun aydın yolun acık olsun guzelıııımmm.

Armin Armin guzelııııımmm, datluuum sen anniş mi oldun, bayram boyunca gıremedım forumu da henuz okumadım dırekt sana yazayım hepsını okumayı beklemeden dedım:) yyyyyy ne kadar sevındım mutlu oldum, bak o kadar cektıgın uzuldugun hönkürerek agladıgın yolun sonunda tunelın cıkıs ısıgı varmıs gordun mu, ınsallah guzellıkle, kolaylıkla gecer hamılelıgın de, annelıgın de, cok opuyorum senı ellerım tıtredı yazarken heyecandan. sen kımbılır nasıl sevındın testın sonucunu gorunce, tahmın edebılıyorum. gozun aydın yolun acık olsun guzelıııımmm.
:KK19:😊cok cok sagol oyle guzel destekler enerjiler verdin ki ve verildiki sana hepinize ayri ayri tesekkur ederim hakkiniz cok helal edin. kendimi kaybettimm flxxxxx delirdim agladim agladim hala da inanmıyorum hayal mi deyip testlere bakiyorum birazcik aklim vardi o da gitti. :rolleyes: insallah saglikla devam eder kucagima almakta nasip olur oyle de oldu amin🙏🏼🙂.
rabbimden dilegimm bu ani bekleyen herkeze hepinize rabbim arattirmasin en kisa zamanda nasip etsin nasibiniz oldu oylede oldu aminnnnnn.🙏🏼💐

Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...

canım umarım herşey yolunda gider, çok yakın bır arkadasımın hamılelıgınde doktor testlere gore kesın almalıyız cocuk %99 ozurlu dedı ve kız mahvoldu sonra yurtdsındakı bu tetsı yaptırılar ve dıger doktor hıcbır sorun yok dedı kız doguma kadar hep korku ıle yasadı , ama su an cocuk 11 aylık ve bılıyor musun o kadra tatlı ve zekı kı buyuk kardesınden daha yuksek ogrenme ve ıletısım becerısı var hıcbır eksıgı ozru yok, bozma moralını hemen ne olur.

Üzüldüm Bi dahaki aya Rabbim rast getirsin inşallah. Ben gecen ay 17 sinde oldum. Benim pikten 17 gün sonra kırmızılar geliyor 4 aydır öyle oldu yani 13 agustos ta bekliyorum. Ama iki gündür kasıklarda batma agrı ve akıntı var sanki daha erken gelecek gibi görünüyor. Bakalım nasip.

hayırlısıyla ınsallah gelmemıstır, hamılesındır canım

Bakiyorum caniko kendine yoldaş arıyorsun :)
Bizimki ne dedilerse aynı gün yapalım diyor yanaşmıyor.

Dün gece yatamadım uyuyorum ama huzursuzum. Kolumun kemiği nasıl ağrıyor, midem bir tuhaf. Sabah kalktım her tarafım tuttuk gibi ağrıyor. Acaba D vitaminim mi bitti. Zaten depo 14 tu en son.

Bu aşamada D vitamini içilir mi panic_attack panic_attack canikosu?

hamıle kaldıgın anda d vıtamını kesıyor doktor gulum, aklında olsun ıcme. ben farketmedıgım ıcın ıcmıs bulundum.

senella kuruyemiscilerden bana kabiz olmim diyr gün kurusu diye bisi aldilar sanirim kayisinin akrabasi aksamdan suya kouyp sabah icip kendini de yicekmisim anam dedi cok iyimis

kayısının acık turuncu olanı kımyasalla kurutuluyor onun yerıne kayısının kurusunun kahverengı olanını alırsan on guneste kurutuldugu ıcın gun kurusu denıyor daha zahmetlı, malatyalı arkadasım vardı turuncu olan kuru kasyısıyı agzına sokmazdı :)

Senella Senella kuzum sen test negatıf falan dedın ama hani regl olmadın di mi, o kadar okudum tum mesajları goremedım, kız bosa mı uzdun bızı ınsallah, adet olmadıgına goreee.............. hadı gulum ınsallah guzel bır haber alırız yaa
Negatifti ama daha çok erkendi zaten, bi daha haber vermedi. Bu üç kız da umarım yeni gizli hamilelerimizdir :)

Back