Bende bir gün çıkmazsam ikinci gün kabizim muhakkak normalde de. Bu öyle bişey değildi, resmen karnıma sancılar girdi doğum yapıyormuş gibi bişeydi. O an vücut çıkmak için zorladı kendini. Yoksa 10 gün çıkmasın zorlama yapmasından sonra. Arkadaşının belki 10 gün sonunda yaşadığı etkili olmamıştır. Benim 2.gündü transferin tam tutunma aşamasıydı belki de. Ama işte nasip sebepler o ya da bu. CD 56 testini bir doktor istemişti ama yaptirmamistim. Bu doktora da sordum cd56 ve pihtilasmayi sorunun yumurta tutunma değil demişti. Önce guzel yumurta elde edecegiz demisti. Zaten transferden sonra tedbir amaclı ilaçlar vericez bu sorunlar olsa da olmasa da demişti. Kortizon ilacı veriyorlarmis galiba katil hücreler için. Zaten akşamları içtiğim bir hap vardı sanırım oydu. Pıhtılaşma içinde normal dozun iki katı iğne oldum. Belki gittiğimde intralipid serum kullanıyorlarmış onu sorarim.
Trioid olanlarda bağışıklık sistemi çalışmıyor belki de ondan da kaynaklanmış olabilir.
Evet zaten şu kabızlık mevzusunu çözmem lazım ondan sonra. Hala bile düzelmedim. Kayisilar activa yoğurt meyvesulari tuketiyorum. Pilav makarna ağzıma sürmedim ekmek yok, ama bagirsaklar tatile çıktı resmen. Progestan benim bünyede kabızlığa neden oluyor. Sen progestan igne olmadin galiba.
NorthCarolina tebrik ederim canım, hayırlı olsun. Değerin kat kat yükselir inşallah. Doğal yolla olduğuna göre, bu ay değişik neler yaptın anlat bakalım.