Selam kızlar umarım herkes iyidir.
Hem iş bastırması, hem de sıcakları hiç sevmediğim için boş zamanlarımda homurdanıp uyukladığım bir dönem, ara ara okuyabildim. 16.haftanın içindeyim bulantı azalsa da kesilmedi, hele bu baş ağrısı denen illet hiç hız kesmedi. Neyse alıştım tabi ki böyle yaşamaya.
Gelişmeleri geç görüyorum, bazen söylenecek herşey söylenmiş oluyor, aynı şeyleri tekrar etmemek için yazmadım.
dennisgo 'nun son durumu ne oldu, ameliyat sonrası hala beta hcg yükseliyordu, durum tam anlaşılmamıştı, aradım bulamadım son haberleri...
@Effective çok can sıkıcı bir durum, için içini yemekte haklısın ama daha bilgili diğer arkadaşların dediği gibi, bunlar şimdilik sadece risk, NİPT tipi testler de risk belirtiyor sonuçta, nerde yapıldığı da önemli. Ben de çevremde duydum ense kalınlığı fazla denip sonra sapasağlam doğanlar, düşün ne kadar sık yaşanıyor ki burada bile bizzat yaşayan da var, tanıdığı yaşayan da.
@Senella iyi şanslar şekerim. Ve
@Armin, kız deli Armin! Girdin artık bir yola, tedavin de kolay güzel ilerledi, biliyorum zor ama azıcık zihnini rahat bırak anacım, düşünceler Yıldız Tilbe gibi deli deli dansetmesin kafanda. Bir de söyleyeyim o rüya işi hamilelik boyunca devam ediyor ilginç repertuvarlarla, kaçış yok. Yorucu şeyler de yapma kafa dağıtıcam diye o ayrı.
İyi bayramlar, tatiller olsun, kendinize iyi bakın canlarım, amanın, sevgiler.