Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hocam çok sağ olun baya emek vermişsiniz tek tek hepsini anlatmissiniz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz eşim çok pimpiriklidir zaten.

Valla tebrikler çok güzel bilgiler vermişsiniz allah razı olsun:)

hadi yaaaa ben şok o zaman ben yarn iyice emin olim doktora gidip tesekkrler :) sizdemi yeni evlisiiniz
Hayır Ağustos’ta 3 yıl bitecek ama ben 10 aydır korunmuyorum olmayınca Ocak’ta dr ye gittim adet zamanı dediki normal herşey senin eşimde gitti ona da doktoru çok iyi dedi. Bende bu sefer biraz idrar yanması olunca mana ettim 11. Günü dr ye gittim yumurta gelişiyor demesini beklerken dediki iki gün önce çatlamış ben de şok yani imkan varsa dr bakmalı yoksa ben 10. Günden sonra gün aşırı denemeye devam ederdim

Rabbim yardımcın olsn öncelikle gerekli jeller demişsin onu anlayamadım biraz daha açar msn,

Harika bilgiler herkesin bilmesi gerekir bunların ağzına yureğine sağlık

Günaydın canım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ben dün doktora gittim ama inan yumurtayı sormayı unuttum cok şapşalım

Nasılsın kızlarr enim adetim bugun bitti ve yıkandım başlasın çalışmalarrbiraz kendimden bahsedeyimm 8 aylık evliyim hep çocuk istedik ama 3 aydr isteğimiz arttı. Geçen ay soğan kürü denedm eşim keçiboynuzu yedi ve hemen hemen hergünü değerlendirdk, nasip olmadı ama kırmızı kartı yedimmşm zaten ramazan geliyor Oruçlı olacam inşl, bol bol dua edip cok ta takmadan bekliyce emm

Canım ne durumdasın naslısn

Merhaba ben birsey sormak istiyorum durumunuzla ilgili. Eger 8 ya da 9. Gun yumurtlama olduysa ondan 14 gun sonra regl olmaniz gerekiyor. Takviminizde onceki aylar da oyle mi? Yani eger hep o gunlerde yumurtlama oluyorsa takvime regli girdiginde o tarihleri tekrar duzenliyor onu kontrol ettiniz mi? Ben birkac kisiden daha duydum aslinda farkli gunlerde yumurtluyormusum diye yani bilimsel olarak yukurtlamadan 14 gun sonra regl olmak lazim acaba istisnalar olabiliyor mu?

Bende 27 yaşındayım 8 aylık evlıym 3 aydr cok istemeye başladık
Arkadaslar merhaba ben de 27 yasindayim ve siteye yeni uye oldum :) yillardir uzaktan uzaga okurdum forumu fakat bu ay bir dürtüyle buraya üye olmaliyim dedim! :)) ben de kisaca kendimde bahsedeyim 1.5 yillik evliyiz yaklasik 8 ay once bir ilk gebeligim dusukle son bildu 7 haftalikti. 4 aydir tekrar istiyoruz ama bu aydan oldukca umutluyum bugun adetimin 17.günü aybi zamanda bu ay ilk kez ovulasyon testi de kullanmaya basladim ve testlere gore bugun ovulasyon gunum :) elimizden geldigince degerlendirmeye calisiyorum umarim bu ay mutlu haberler veririz birbirimize :) sevgili panic_attack ovulasyon gunlerimiz yakin sayilir burdan takipleselim insaallah guzel haberlerle bu ayi bitiririz

hoşgeldinizzzz bende takip edicem :) yaşıtım olup ilk bebişi olanları daha merak ediyorm neticede aynı duyguyu paylaşanlar daha iyi anlar birbirini dimi o zaman çalşmalara başlıcazsıınz bugun ölemi Allah hepimiizin gönlündekini nasip etsin kızlar ya

Evet takipleselim tecrubeleri paylasim birbirimizle :) aslinda bugun eşim nöbetci bu aksam olmayacak o yuzdn bugunu kacirmamak icin sabah bir deneme oldu bakalim insaallah tutar bugun hem heyecanli hem de tedirginim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin inşallah canım bende yarını iple çekiyoorum yarn brelli olcak durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…