- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
- Konu Sahibi panic_attack
istnbl bende:)izmir deyim siz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istnbl bende:)izmir deyim siz :)
hadi bakalım :) guzel haberlerimizi alalım ins birbirimizin :)istnbl bende:)
inşallahhh cnm :)hadi bakalım :) guzel haberlerimizi alalım ins birbirimizin :)
Merhaba bende okuyunca size fikir vermek istedim. Ben düzenli 28 günde bir adet görüyorum. 10 aydır da bebek istiyorum ama olmadı. Ocak ayında doktora gittim adetin 3. Günü hormonlara eşime falan bakıldı sıkıntı yok dendi. Sonra şubat mart Nisan’da yine olmayınca dün başka bir doktora gittim adetimin 11. Günü yumurtam gelişiyor mu diye baktırmak için. Çünkü adet takvimim pazartesini yumurtlama günü olarak belirtiyordu. Ama dün doktorum sen iki gün önce yumurtlamışsın dedi. Yani ben aslında 8. Ya da 9. Gün yumurtluyormuşum. Takvim falan çok güvenli değil onlar istatistiki veriler dedi. Önerim takvimi falan önemsemeyin lütfen en iyisi ultrasonpepaap cok güzel en verimli günleri gösteriyor. bn yarn doktora gidcem bi baktrcam genel olarak bi sıkıntı varmı vs die. gitnişken yumurtalarn duruumnuda sorcam. pepaapla aynı mı ilerliyo bi bakim onlar tahmin ediyo sonçta ne zaman çatlıcagını fln
hadi yaaaa ben şok o zaman ben yarn iyice emin olim doktora gidip tesekkrler :) sizdemi yeni evlisiinizMerhaba bende okuyunca size fikir vermek istedim. Ben düzenli 28 günde bir adet görüyorum. 10 aydır da bebek istiyorum ama olmadı. Ocak ayında doktora gittim adetin 3. Günü hormonlara eşime falan bakıldı sıkıntı yok dendi. Sonra şubat mart Nisan’da yine olmayınca dün başka bir doktora gittim adetimin 11. Günü yumurtam gelişiyor mu diye baktırmak için. Çünkü adet takvimim pazartesini yumurtlama günü olarak belirtiyordu. Ama dün doktorum sen iki gün önce yumurtlamışsın dedi. Yani ben aslında 8. Ya da 9. Gün yumurtluyormuşum. Takvim falan çok güvenli değil onlar istatistiki veriler dedi. Önerim takvimi falan önemsemeyin lütfen en iyisi ultrason
Evet. Hamilelik için ilişkiden hemen önce paketteki enjektörle bir miktarı vajinadan içeri enjekte etmek gerekiyormuş. Spermlerin canlılığını arttıran ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştıran, rahim sıvısını taklit eden bi ürünmüş. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum :)Sizin bu dediğiniz jel ilişki sırasında kullandığınız jelmi
Oo planın üstüne tur binmiş resmen :) Ay hadi darısı başımıza. Erken doğmadıysa kova burcu bir çocuğa sahipsiniz o zaman? :)Sende direk kendimi gordum. Bende ki ay ağustostu ama. Herseyim tamamdi. Ve hatta tatil planini bile agustostaki yumurtlama tarihime gore yaptik. Sonuc hamile kaldigimda mayisti
Hoşgeldiniz. süpersiniz valla herşeyi düşünmüşsünüz bende bu ay bebiş istiyorum bu ay olmazsa bnmde bir sonraki hedefim temmuz yoksa çin takviminemi bakıyosunuz sizde :) bende 27 yaşndaym yeni evliyim 7. aya girdik bebiş istiyoruz ama çıldırıcam yumurtlama günüm 17 si kız bebek için yumurtlamadan önce ilişki öneriyolar ama bizim apartmanda giderlerde sorun var ve anca pazrtesi yapılcak. deli olucam en verimli günlerim gidio
Sormustum ama gozden kacti sanirim.
Haziran ayini atlama sebebiniz ne?
Cin takvimi ya da burclarla mi ilgili? :)
ay burcları bende düşünmüştüm balık burcu cok duygusal mızmız oluyo yaaa genelleme yapmayalım ama yarn doktara gidcem zaten öğrencem ne zaman yumurtlıcamMerhaba. Benim derdim tamamen astrolojik :)) Kova burcu istiyorum o yüzden Mayıs'ta aşk başkadır. :) Haziran'da hamile kalırsam balık oluyo o yüzden Haziran pas. Eşim de koç olsun kova olmazsa dediğinden Temmuz'da yine devam. Temmuz da olmazsa ay ayırt etmeyeceğiz artık abartmayalım diyoruz. :)
Kız için yumurtlama öncesi yüksek ihtimal deyolaa. Ovülasyon testi al kardeş.
Evet. Gorunen o ki benim tuplerim tikaliymis. Hsg ile acildi devaminda hemen hamile kaldim. 1 subatta dogdu kizim. 30 ocakta benim dogum gunumdu :) evde 2 kova kadini ve isyannn modunda bir erkek var :)Oo planın üstüne tur binmiş resmen :) Ay hadi darısı başımıza. Erken doğmadıysa kova burcu bir çocuğa sahipsiniz o zaman? :)
Velileriniz tecrübelerinden bizimle paylaşabileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?? ONlemimizi alalım bizde.
Evet. Gorunen o ki benim tuplerim tikaliymis. Hsg ile acildi devaminda hemen hamile kaldim. 1 subatta dogdu kizim. 30 ocakta benim dogum gunumdu :) evde 2 kova kadini ve isyannn modunda bir erkek var :)
He anladım.o tür.bende başka jellerden sandım.Evet. Hamilelik için ilişkiden hemen önce paketteki enjektörle bir miktarı vajinadan içeri enjekte etmek gerekiyormuş. Spermlerin canlılığını arttıran ve yumurtaya ulaşmasını kolaylaştıran, rahim sıvısını taklit eden bi ürünmüş. Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum :)
:)) burclara ben de inanirim. Ne kadar dogru tam bilmiyorum tabi ama inanirim.Merhaba.
Evet burçlarla ilgili :) Şubat başı doğurmak istiyorum :)
Her günüm çocuklarla geçtiği için en sakin, aklı başında, mantıklı, hayvansever, yaratıcı, arkadaş canlısı ve özgür ruhlu çocuklar kova burcundan çıktığını fark ettim. Ben de kovayım. Annem der çok kolay büyüdün ne nazın oldu ne ağlamaların. :)
Baya bilgilendirici oldu hocam sağ olun. Benim ailede engelli durumu var. Sıkıntili durumlar var ama biz genetik araştırma yaptırdık düşülerim erken doğumlarım için araştırma yapıldı genetik doktoruna gittik inceledi bişi cikmadi temizdi ama insallah sağlıklı olurlarŞöyle hazırdan bi kopyala yapıştır yapayım o zaman ben. Çoğu veli hikayesi bu yönde zaten. Hamilelik öncesi ve hamilelik süreciyle ilgili kısım tabii bunlar. Doğum anı ayrı bi konu.
Kalıtsal Hastalıklar: Özellikle kalıtsal hastalıkları olan akrabalar arasındaki evlilikler sonucu görülür. Bu nedenle akraba evliliğin yapılmaması ya da genetik danışmanlık alınması gerekir.
b- Kan Uyuşmazlığı: Annenin Rh(-), babanın Rh(+) olması durumunda olur. Mutlaka gebelik takibi yapılmalıdır.
c- Riskli Gebelikler : Anne yaşının 18’den küçük, 35’den büyük olması, 2 yıldan daha az doğum aralığı, 4’den fazla çocuk sahibi olma, Şeker-Tansiyon-Kalp-Böbrek-Kan hastalıkları gibi sistemik bir hastalığa sahip olma ve daha önce düşük doğum yapmış olmak riskli gebelikler grubuna girmektedir. Özürlü çocuk doğma riski artacağından bu durumlar göz önünde bulundurulmalıdır. Bütün bu nedenlerin önlenebilmesi için aşağıdaki önerilere uyulması son derece önemlidir:
§ Gebelik takibinin düzenli yapılması,
§ Annenin düzenli kontrollere gitmesi (Kan grubu tayini, RH Uyuşmazlığının tespiti, Tetanoz aşısı yaptırma, annenin vitamin ve mineral açısından desteklenmesi vs.).
§ Özellikle anne adaylarının bilgilendirileceği 1. basamak koruyucu sağlık hizmetlerinin verilmesi (sigara-alkol kullanmanın, radyasyon almanın gebelik için risk oluşturacağı, yakın akraba evliliklerin özür oluşturabileceği konusunda anne adaylarına ya da ailelere yeteri ölçüde bilgi verilmesi)
§ Gebelik esnasında annenin gerektiği gibi beslenmesi,
§ Annenin sinirsel sıkıntılara maruz kalmaması
§ Hamilelikte ateşli, iltihabi, veya döküntülü hastalık geçirmemesi,
§ Hamilelik süresince kanamalar geçirmemesi,
§ Doktora danışmadan ilaç kullanmama,
§ Kazalara, travmalara maruz kalmama,
§ Annenin röntgen filmi çektirmemesi gerekmektedir.
Merhaba.
Evet burçlarla ilgili :) Şubat başı doğurmak istiyorum :)
Her günüm çocuklarla geçtiği için en sakin, aklı başında, mantıklı, hayvansever, yaratıcı, arkadaş canlısı ve özgür ruhlu çocuklar kova burcundan çıktığını fark ettim. Ben de kovayım. Annem der çok kolay büyüdün ne nazın oldu ne ağlamaların. :)
Baya bilgilendirici oldu hocam sağ olun. Benim ailede engelli durumu var. Sıkıntili durumlar var ama biz genetik araştırma yaptırdık düşülerim erken doğumlarım için araştırma yapıldı genetik doktoruna gittik inceledi bişi cikmadi temizdi ama insallah sağlıklı olurlar
En inatci en ozgurlukcu en dedigim dedik burcta ayni zamanda kova bilesin. 3 aylik bebe giyimine karar verirmi? Benim ki veriyor. 10 gunlukten beri asslaaa sapka ve eldiven taktirmiyor kendine. Uyaniksa cigliu basiyor. Uyurken taktiysam kendini yatakta kaydira kaydira cikariyor sapkayi.
Eldiven ise daha felaket agziyla cikariyor eldivenini. Zaten artik ikisinide takmaya tesebbus etmiyorum :)
Ayrica bir bebegin makat gelis kalma ihtimali yuzde 3. O da genelde rahimde yapisal bozukluk olunca vs oluyor. Hah benim ki kaldi. Ustelik sezaryen sirasinda doktorum bakti yapisal bozukluk yokmus inadindan donmemis dedi :)