• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
Hiç belli olmaz canım benim önceki gebelikte sabah ilk ıdrarla yoktu akşam idrar tutmadan yaptım vardı 6 gun kala ...regl olana kadar gün ola hayrola diyelim ...Benim de 7 , 8 gün var Ovuda piki gordukten 4 gün sonra teste basladim siyirmadan ya regl oluyum ya hamile:KK17:

Hiç belli olmaz canım benim önceki gebelikte sabah ilk ıdrarla yoktu akşam idrar tutmadan yaptım vardı 6 gun kala ...regl olana kadar gün ola hayrola diyelim ...Benim de 7 , 8 gün var Ovuda piki gordukten 4 gün sonra teste basladim siyirmadan ya regl oluyum ya hamile:KK17:

Hayırlısı insallah ama 2 test. olsaydı bi golge bi pırıltı olurdu diye düşünüyorum.
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrular saglicakla

Selam kizlar çıkan sivilce den sonra bayram tatili gelmeden test yapayım dedim:KK66:
Tatilde nobetci eczane ile ugrasmak istemedim dün iki tane yaptım ve negatif gordum:KK43:
Bat çarşamba günü olması lazım yani testi 5 gun kala yapmış oldum olsaydı hayal mayal çıkardı.
Ben en iyisi haziran a talip olayim:KK66:
Sizlerden gelsin güzel haberler insallah
5 gün kala biraz erken olabilir de benim ikinci çizgi anca 3 gun kala hayal mayal belirdi bnce pazartesi yada salı tekrar yap 20160909_112653.jpg Bat 9 eylul dü

Benim kızım da bata 4 gün kala ogrenmistim silik cizgiyle. Nisanda kürtaj olduğum kuzum da bata 6 gun kala idrarda öğrendim yani her gebelikeki hcg oranı aynı degil Umutyeniden Umutyeniden katılıyorum Icimdekackadinimben Icimdekackadinimben e diyorum ya erken gebelik sayfasının ilk 10 sayfasını falan okudum o zaman kızlar adet 10 gü falan geçmiş idrar yapmamıslar moral bozukluğu olmasın diye... biz yunrtlayip test yapmaya başlıyoruz bakınız Kozlenmis patates Kozlenmis patates :KK70::KK70:

Kızlar bata son 6 , 7 gün var:rolleyes::rolleyes: malesef test yapmaktan kendimi alamıyorum .Kasıklarım çok ama çok ağrıyor ya lanet olası kistle alakalı çünkü büyüme potansiyeline geçmiş ya üşüttüm ya da hamileyim bakalım rabbım ne gösterecek bana bize umarım güzel haberler alırız bu ay:dua: Ben bayram tatilinde pek giremeyeceğim sanırım netin pek çekmediği bir memlekette olacağım reglİmİ eğer olacaksam o memlekette olacağım size yazarım sizde eğer regl olursanız ya da hamile iseniz buraya yazın ha :KK19:Allaha emanet olun .Umarım bu bayram 2.bayramımızı yaşıyor oluruz bayramınız mübarek olsun yarında yazarım daha ama şimdiden yazayım dedim:KK15::KK36::KK36:

Benim kızım da bata 4 gün kala ogrenmistim silik cizgiyle. Nisanda kürtaj olduğum kuzum da bata 6 gun kala idrarda öğrendim yani her gebelikeki hcg oranı aynı degil Umutyeniden Umutyeniden katılıyorum Icimdekackadinimben Icimdekackadinimben e diyorum ya erken gebelik sayfasının ilk 10 sayfasını falan okudum o zaman kızlar adet 10 gü falan geçmiş idrar yapmamıslar moral bozukluğu olmasın diye... biz yunrtlayip test yapmaya başlıyoruz bakınız Kozlenmis patates Kozlenmis patates :KK70::KK70:

Hayırlısı artik bekleyip görelim bakalım. Hayırlı zamanda sağlıcakla gelsinler insallah

Kızlar bata son 5,6 gün gaz sancisi bacaklarda sizlama göğüse koltukaltindan giren ara ara sanci...umarım bunlar benim kafada ürettiğim ağrılar degidir:olamaz::KK14:

Merhaba kızlar bende bu ay gebelik düşünüyorum ayın 1 de adet oldum hala yumurtlama olmadı ki ben zaten adete yakın yumurtluyorum. 6 aylık bir kızım var gece gündüz ayaktayım gündüz uslu gece uykusuz bi ćocuk 2.yi istiyorum çünkü kızım büyürse ve ben rahata kavuşursam 2 ye cesaret edemem diye korkuyorum tekrar başa dönmek zor gelir kendimi tanıyorum bu yüzden ilk yıllar zorlanSam da sonrası kolay olur benim ićin kızıma bebek düşündükten 2 ay sonra hamile kaldım 2 adet gördüm 3. Yü görmedim şimdi bu ay korunmayı bıraktık. Hemen olurmu bilmiyorum ama 6 ay içinde olur sanırım böylece kızım da biraz büyümüş olur hemen olsa bile doğum yaptığımda kızım 14 aylık oluyor.. Her şey gönlünüzce olsun kucaklarınız hayırlı evlatlarla dolsun inşallah umarım ben de burda takılabilirim :KK200:

Iyi geceler kizlar ,yarın öbür gün adet olmam lazim ne adet belirtisi var ne gebelik.ve bugün disim kırıldı hemen yarın dış tedavisine baslayacagim cuma günkü negatif ten sonra yarın bi test daha yapar giderim disciye .
Bebek yoktur da rahat rahat tedavimi olurum diyorum hayat ne garip dün sorsan keşke olsa derdim bugün insallah yoktur diyorum.
En doğru zamanda gelsin sağlıcakla hepimize insallah

Iyi geceler kizlar ,yarın öbür gün adet olmam lazim ne adet belirtisi var ne gebelik.ve bugün disim kırıldı hemen yarın dış tedavisine baslayacagim cuma günkü negatif ten sonra yarın bi test daha yapar giderim disciye .
Bebek yoktur da rahat rahat tedavimi olurum diyorum hayat ne garip dün sorsan keşke olsa derdim bugün insallah yoktur diyorum.
En doğru zamanda gelsin sağlıcakla hepimize insallah
Geçmiş olsun canim Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşaallah ..kan testi yaptıran varsa gebelik belki idrarda gostermeyen ek.

Merhaba kızlar bende bu ay gebelik düşünüyorum ayın 1 de adet oldum hala yumurtlama olmadı ki ben zaten adete yakın yumurtluyorum. 6 aylık bir kızım var gece gündüz ayaktayım gündüz uslu gece uykusuz bi ćocuk 2.yi istiyorum çünkü kızım büyürse ve ben rahata kavuşursam 2 ye cesaret edemem diye korkuyorum tekrar başa dönmek zor gelir kendimi tanıyorum bu yüzden ilk yıllar zorlanSam da sonrası kolay olur benim ićin kızıma bebek düşündükten 2 ay sonra hamile kaldım 2 adet gördüm 3. Yü görmedim şimdi bu ay korunmayı bıraktık. Hemen olurmu bilmiyorum ama 6 ay içinde olur sanırım böylece kızım da biraz büyümüş olur hemen olsa bile doğum yaptığımda kızım 14 aylık oluyor.. Her şey gönlünüzce olsun kucaklarınız hayırlı evlatlarla dolsun inşallah umarım ben de burda takılabilirim :KK200:
Hoşgeldin canım umarım hakkında hayırlısı olur ikiside beraber buyur ne guzel.

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG testi 70 cikdi ardından 2 gün sonra testi tekrarladım 156 cikdi değerim.sizce normal mi dış gebelik filan olabilirmi yada kese boşmudur çok dusunuyorum bunları :110:
Eğer hamileysem mayıs annesiyim .

Hoşgeldin canım umarım hakkında hayırlısı olur ikiside beraber buyur ne guzel.
Teşekkür ederim :) bundan òncekinde ateş takibi yapmıştım bunu koyvercem artık ne zman olursa ama bu ay olursa çok mutlu olucam ćünkü ölen erkek kardeşimin doğum gününe denk getirtcem 1.si sezeryanlı olduğu ićin son 2 haftaya girdimi günü kendin belirleyebiliyorsun :)

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG testi 70 cikdi ardından 2 gün sonra testi tekrarladım 156 cikdi değerim.sizce normal mi dış gebelik filan olabilirmi yada kese boşmudur çok dusunuyorum bunları :110:
Tatlım telaş yapma hcg gayet güzel yükselmiş hamilesin ben kızımı 10 hcg ile öğrendim 2 gün sonra 40 oldu daha da baktırmadım 10 gün sonra falan kese karından gözükmedi nce dr baktı 2596 olmuştu 1 hafta daha bekledik alttan bakmadı ve 1 hafta sonra kese gözüktü :)

Teşekkür ederim :) bundan òncekinde ateş takibi yapmıştım bunu koyvercem artık ne zman olursa ama bu ay olursa çok mutlu olucam ćünkü ölen erkek kardeşimin doğum gününe denk getirtcem 1.si sezeryanlı olduğu ićin son 2 haftaya girdimi günü kendin belirleyebiliyorsun :)
Basın sağolsun canim benim umarım istediğin gibi olur:)

Hayırlı olsun tatlım hcg bence de güzel 2 günde bir baktır.

Back