• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
İdrar testinde gostermeyecek belki

Gerek kalmadı canım geldi ;)
Sabah test yapıp gittim film çekildi dış çekildi eve geldiğimde adet te gelmisti;)
Hayırlısı diyelim artık 1 ay disim iyiles ecek sonra implant yapılacak ben bi kaç ay bebek işini erteleyecegim gibi görünüyor belki bu ay denerim yine ama eğer olmazsa sonraki ay disimi yaptırır sam olmaz; (
Çok istemiştik 2.bebeği ama kismet napalim.yas 34 çok ta zamanım yok ilkbahar a kadar olmazsa tamamen vazgecicez galiba. Hayırlısı neyse o olsun Allah önce hiç olmayanlara sonra da bizim gibi 2.isteyenlere nasip etsin sağlıcakla benim yolum daha net değil yani en az 2-3 ay ara belki yeni yıla denerim bi kaç ay

Kızlar dün regl günümdü hala olmadı. Aklımda şu durum var ovu geç olunca reglide geç oluyormus .. sizler ne durumdasiniz sweetdreams1985 sweetdreams1985 henüz olmadı inşallah bu ay hamile olcaksin:dondurma:
Oldum bile canım sabah söküldü saçmaladı iyice benim bünyem 4 gün boyunca lekelenme oldu şimdi söküldü yaa amaaaannn zaten olsam şaşardım

Bat ekim 1 bu gün ateşim 35.2 yani sanırım yumurtlama oldu ama akıntı yok yani yinede boş geçmeyeyim diyorum yumurtlamada mutlaka akıntı oluyormu gençler :))

Bat ekim 1 bu gün ateşim 35.2 yani sanırım yumurtlama oldu ama akıntı yok yani yinede boş geçmeyeyim diyorum yumurtlamada mutlaka akıntı oluyormu gençler :))
Söylediğin yumurta akı kıvamında olan ise ben de farketmedim bu ay ama yumurtlama gerçekleşmişti Dr un dediğine göre. ..sen değerlendir tabiki bu dönemi.

Back