- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Bata son 3 ,4 gün kızlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür edErim :)Basın sağolsun canim benim umarım istediğin gibi olur:)
Ohh ne güzel yakın hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Bata son 3 ,4 gün kızlar .
İdrar testinde gostermeyecek belki
Oldum bile canım sabah söküldü saçmaladı iyice benim bünyem 4 gün boyunca lekelenme oldu şimdi söküldü yaa amaaaannn zaten olsam şaşardımKızlar dün regl günümdü hala olmadı. Aklımda şu durum var ovu geç olunca reglide geç oluyormus .. sizler ne durumdasiniz sweetdreams1985 henüz olmadı inşallah bu ay hamile olcaksin
bende oldum canım yaaman be ekim bizim ayımız olsun insallah canımOldum bile canım sabah söküldü saçmaladı iyice benim bünyem 4 gün boyunca lekelenme oldu şimdi söküldü yaa amaaaannn zaten olsam şaşardım
Amaaann bıktım valla poffffbende oldum canım yaaman be ekim bizim ayımız olsun insallah canım
inşallah canım umarım ekimde hamile oluruz.kızlar ne güzel bir topikmiş burası. İnşallah ben de ekimde hamile haberimi alırım sizlerle her birlikte.
Söylediğin yumurta akı kıvamında olan ise ben de farketmedim bu ay ama yumurtlama gerçekleşmişti Dr un dediğine göre. ..sen değerlendir tabiki bu dönemi.Bat ekim 1 bu gün ateşim 35.2 yani sanırım yumurtlama oldu ama akıntı yok yani yinede boş geçmeyeyim diyorum yumurtlamada mutlaka akıntı oluyormu gençler :))
Humm o zaman önceden de olmuş olabilir 2. Çocuk olacak ama ilk gibi heycan ve stres yapıyorum nedense ..Söylediğin yumurta akı kıvamında olan ise ben de farketmedim bu ay ama yumurtlama gerçekleşmişti Dr un dediğine göre. ..sen değerlendir tabiki bu dönemi.
Bol bol dinlen kızimda ben de öyleyim hatta üstüne 9 ay kustum. Sağlıklı rahat bir gebelik diliyorum sana.Ya ben çok halsizim ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum bide çok yorulunca kasıklarım ağrıyo bu halsizliğe ne yapcam
Ateş ölmeyi pek bilmiyorum canım, yumurtlama dönemini değerlendir. . ovulasyon testi kullanmıyorsun sanirim.Kızlar ateş ölçüyorum 2 gün önce 35.8 di dün 35.2 olunca yumurtlama oldu dedim ama bu günde 35.3 bu ne şimdi ?
Yok bu ay olmazsa artık bende alırım ovulasyon testi :)Ateş ölmeyi pek bilmiyorum canım, yumurtlama dönemini değerlendir. . ovulasyon testi kullanmıyorsun sanirim.
Teşekkür ederim inşallah kazasız belasız doğar :)Bol bol dinlen kızimda ben de öyleyim hatta üstüne 9 ay kustum. Sağlıklı rahat bir gebelik diliyorum sana.