• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
Kizlae bata son 8 gün ara ara kasiklarimda sancı var 3 gündür. .Göğüs uçları dokununca acıyor bir kaç kez alttan sancı girdi Rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah bu kez hamile olurum amin.:dua:

Merhaba
4+1 günlük hamileyim :) inşallah temmuz 25 de ikinci bebeğim gelecek.
Bir kızım var 27 aylık :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

BAT 18 kasım ama öncesinde belirtiler oldugu için idrar ve kan testleri yaptırdım sonuc pozitif :)

Kozlenmis patates Kozlenmis patates canımmm bugün kan testi yaptırdım ve hamileyiiim... Muhtemel yatihim 22 temmuz.. Şaşkın ve mutluyum.. Seni merak ettim naptın bat geldi mi gelmedi mi
canımmm çok sevindim harika bir haber bu ....bat geldi hem de ne gelme bitti bile ovulasyon 5 6 gün var ama eşim yok o dönemler :deli:sweetdreams çok sevinirim hamileydi kendim hamileyim gibi sevinmistim ama kürtaj oldu :KK43:sana da kendim hamileyim gibi sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:anne::anne::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

canımmm çok sevindim harika bir haber bu ....bat geldi hem de ne gelme bitti bile ovulasyon 5 6 gün var ama eşim yok o dönemler :deli:sweetdreams çok sevinirim hamileydi kendim hamileyim gibi sevinmistim ama kürtaj oldu :KK43:sana da kendim hamileyim gibi sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:anne::anne::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Aayyy üzüldüm canım yaa:( inşallah çok beklemeden gelir bebeğin senin de.. Bana sürpriz oldu bebek düşünmedim aksine hedefim 58 kilo olmaktı kısmet artık.. Yine kilo almadan tamamlarsam hamileliği iyi olur aslında

Back