• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
merhaba canım :)) inşallah hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.. ben şimdilik istemiyorum. çünkü oğlum 1. sınıfa başlıyor bu sene.. engel olur bana onu okula götürüp getirirken. ilk senesi olduğundan servise vermek istemiyorum. 2. sınıfa geçtiğinde inşallah... :))
aaa istiyordun canım okul evet benimkide gidecek 1.sinifa zor olcak ama ne zaman hamile kalırım belki olmaz malum kist de yine büyümeye geçmiş...kuzum arada yaz buraya öptüm Seni allaha emanet ol..

Kızlar bat ne zaman benim 17, 18 eylül son 8, 9 gün ay nasıl zaman geçecek ya hamileysem hemen öğreniyim istiyorum değilse de yeni ovulasyon, ınofolic , klomen dönemim başlasın istiyorum :KK49:

merhaba canlar benımde bacaklarıma kramp giriyor bata on gun var ama tam yumurtlama gununden bır gun once falan ilişki olmuştu inşallah tutmuştur 4 5 gun sonrasında ara verdık hyaırlısı artık canlar

aaa istiyordun canım okul evet benimkide gidecek 1.sinifa zor olcak ama ne zaman hamile kalırım belki olmaz malum kist de yine büyümeye geçmiş...kuzum arada yaz buraya öptüm Seni allaha emanet ol..

canım istemesine hala istiyorum ama hem okul hem de kilo.. kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum.. gerçekten çok zorlanırım.. oğlumdaki hamileliğimden bile kiloluyum şuan..
yazarım canım arada.. sende allaha emanet ol öpüyorum :)

canım istemesine hala istiyorum ama hem okul hem de kilo.. kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum.. gerçekten çok zorlanırım.. oğlumdaki hamileliğimden bile kiloluyum şuan..
yazarım canım arada.. sende allaha emanet ol öpüyorum :)
hayırlısı kuzum benim öpüyorum seni kendine iyi bak tatlı annis:KK15:

Merhaba herkese, başka yerde de mesaj yazdım ama cevap alamadım :)

yardımcı olabileceklerden cevap bekliyorum :)

Şöyle ki, bat:12 eylül. Dün gece birden acayip bir akıntı geldi, bembeyaz. Hemen sonrasında peçeteye sildiğimde ise pembe sarı karışık bir renkte akıntım gelmiş olduğunu gördüm. Olursam sabaha regl olurum diyerekten yattım ve sabah da yataktan kalkmadan ateş ölçümü yaptım çünkü çok acayip bir karın ve bel ağrım vardı. 36.1 ile adet oluyorum normalde fakat 36.5 olduğunu görünce içimi bir sevinç kapladı :) bugün de devamlı olarak bel ve karın ağrım var . mesela bi 10 dakika aşırı ağrı oluyor sonra yarım saat hiçbir şey yok gibi, ve sabahtan beri bu şekilde devam ediyor. ek olarak göğüslerim balon gibi. normalde de şişerlerdi ama taş gibi olurlardı, bu defa balon gibi oldular. birkaç bişey daha yaşadım ama bunlar en önemlileri ...

şimdii, ne düşünürsünüz bana bir yazın lütfen :))))

Merhaba canım ben bata 6 gün varken pembe bir kaç damla akıntım gelmişti evet sonrasında hamileydim sonrası kürtaj ..ablam yeni hamile onda ise 5 gün önce kahve renkte peçeteye leke gelmiş ..biliyorsun herkeste herşey farklı olabilir gebelikte de regl döneminde de evet yaşadığın şeyle hamilelik de olabilir ama psikolojikte...ben hamileliğim öncesi ay ne kadar belirti varsa yaşadım kesin hamileydim bence ama regl oldum tüm belirtilerim netten okuya okuya kendim yaptım:KK70:.... Test yaptın mı? İdrar testi

Merhaba canım ben bata 6 gün varken pembe bir kaç damla akıntım gelmişti evet sonrasında hamileydim sonrası kürtaj ..ablam yeni hamile onda ise 5 gün önce kahve renkte peçeteye leke gelmiş ..biliyorsun herkeste herşey farklı olabilir gebelikte de regl döneminde de evet yaşadığın şeyle hamilelik de olabilir ama psikolojikte...ben hamileliğim öncesi ay ne kadar belirti varsa yaşadım kesin hamileydim bence ama regl oldum tüm belirtilerim netten okuya okuya kendim yaptım:KK70:.... Test yaptın mı? İdrar testi

yok yapmadım biraz geçsin diyorum :)

Kızlar bu ay ilk defa korunmadım( çikolata kistm var 5 cm)hayatımda hiç iki damla bile burnu kanamayan ben ilk defa bu ay 9 10 damla burnum kanadı göğüslerim ağrıdı damarlandı ve karıncalanma başladı ağrı zaten vardı bazı yiyeceklerden tiksindim özellikle patates kızrtması tiksintim en önemli belirtimdi ilk hamileliğimde kızartmadan tiksinmiştim:KK53:sabahın köründe açlıktan uyuyamadım karnımı doyurdum:KK17:tam 100 adet ovu testi alıp yumurtlama takibime başlayıp ona göre beraber oldum:)hissediyordum hamileydim olur olmadık şeylere ağlayıp güldüm kasıklarımdaki ağrıların haddi hesabı yok özellikle sağ kasık sol olsa kist yüzünden diycem:KK53: bacak ağrılarım üşümem :KK17:idrarımı kontrol ediyorum tabikide hep taneler içinde yüzüyor:KK17:25 de bat günü:KK53: 19 da kan testi verdim sonucum pzt kaldı.bu arada olmazsam diye hamile netten 100 strip gebelik testi 2 hızlı gebelik testi ve 50 ovu testi siparişi verdim:21: ama ben 21 gece ilk belirtilerle adet olacağımı anladım buz gibi oldum :cry::cry:kesin hamileydim bana göre:KK14:pzt oldu kan sonucumu almaya giderken hala olmamıştım regl sonuç 0.100 üzülmedim ama bir ümit hala var üstüne görüyor olabilirim yani dimi:KK8:oysa rabbim mal gibi olmayım diye geceden haber verdi:KK43:eve geldim kapı çaldı kargo dan gelenleri aldım yanlışlıkla 152 gebelik testim oldu 50 ovu yerine yanlışlıkla 50 kaset gebelik almışım :KK70::KK70:regl olurken iki gün üst üst geebelik testine devam ettim ne de olsa üstüne görme olabilir diye bir ümit işte:mad:152 gebelik testim var .sabır etmeyi öğrenmemiz lazım en kısa zamanda bende zor tabi tez canlıyım .umarım tüm isteyen herkes en kısa zamanda bebeğini kucağına alır o mis kokuyu içine çeker evlat kokusu:KK68:sizleri takipteyim siz hamile olunca çok mutlu oluyorum:rolleyes::rolleyes:oplam 152 kaset gebelik testiyle bende anne olmak için varım :KK8::KK8: sevgiler çok uzun oldu kusura bakmayın:KK8: KIZLAR bakın şubatta yazdığım kafamdan ürettiğim belirtiler:KK70:

Bu da marta hamileliğim öncesi belirtilerim Kızlar açıkcası biraz ümitsizdim çok uğrasarak hamile kalıcağımı düşündüm hep çünkü çok dr ameliyat ol dedi kistim 5 cm ve yapışık ağrı vardı ve dr bana paran varsa uşraşma tüp bbek yap dedi bende hiç denemedim deneyim olmazsa tüp bebek son çarem olur demiştim demek ki hamile kalınabilirmiş:KK36:BELİRTİLERİM beraberlikten sonra yani 7 marttan 3 gün sonrası ğöğüsümde karıncalanma(karıncalanma hiç kesilmeden hala devam ediyor) sanki süt akacakmış gibi göğüste damarlanma ,sanki sağ kasığımın üstünde birşey var gibi ve ve sağ kasık üstünde şimşek çakması gibi sancısı ağrı oldu kasıkta (başımız ağrıdığnda olur hani) ara ara batmalar ve sancı ,bel ağrım şimdilik 2 kez ağrıdı, lh piki 5 ve 6.gün 7.den sonra her an adet olacakmışım gibi ağrı , 6 gündür midem yanıyor ve gaz var hem midemde hem de bağırsaklarda,3 gün önce canım deli gibi badem(çağla) istedi şekerpancarı haşlaması da istedi:KK70:,karnımı koruma içgüdüsü, üşüdüm belden aşağı özellikle ve bacak ağrıları oturduğum yerlerimde sancı girdi ara ara, 4 gün önce 2 ayrı dr randevu aldım kesin hamileyim diye öyle hissettim çünkü 14 marta silik testler yaptım 15 de kan testi verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim 14.den bu güne kadar toplam 45 test yapmışım o silik çizgi hiç değişmedi hep aynı kaldı ..umarım hcg yükselir kese kalp atımı herşey yolunda gider rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK68::KK68::KK68::anneadayı::KK46:

Belki de tüm bunlarda senin hissettiğin doğruydu ama bebeğin tutunamadı sana, biliyorsunuz kadınlar aslında bir sene içerisinde birkaç kere hamile kalıyor ama ya bebek tutunamadığından ya da sağlıklı bir gelişim olmadığından vücut aşağı yukarı adet dönemine denk gelen zamanda embriyoyu vücuttan atıyor. Kozlenmis patates Kozlenmis patates

Back