• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
Ne güzel topikmis burasi inşallah bana da haziran sonu nasip olur adetimin bugün 5.günü dün aşilama için ilaçlara başladım.inşallah rabbim bu sefer bize hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder.

Kızlar bu ay Dr habersiz klomen kullandım kokusuz akinti çok fazla oldu olabiliyormus sanırım .ovu testini yapıyorum geçen ay 15 gün piki gördüm dün ise 12.günümü piki gördüm hatta bugün t c den çok çok koyu..klomen yumurtayı umarım kiste donusecek kadar buyutmemistir tirstim valla.

biraz gecikti mesajim ama bugun regl oldum yeni bat 13 14 Kasım olur tahmini ..canım.
Benim vücudum da kafayı yedi doğumdan sonra emzirmediğim halde adetlerim düzene giremedi 1 eylülde oldum en son sonra 28 eylülde kahve rengi lekelenme başladı 3 gün sürdü bitti şimdi yine lekelenme başladı Dr gittim smear aldı pek bişe demedi devlet sonuçta ama òzeldende pek bi sonuç alamamıştım.

Ben 3 gün Erken oldun valla genelde takinti yapanda adet gecikır ben de erken oldum...Ben de çikolata kisti var kahverengi lekelenme olur regl döneminde sen de birsey yok dimi böyle? Smyy21 Smyy21

Kızlar ınofolic ve klomeni reglmin 4 .günü baslayarak 5 gun kullandim.reglmin 12.günü Dr gittim solda 14, 18 ve sagda 22 mm toplam 3 yumurtam olmuş daha varmış ama onlar minikmis saymaya gerek duymadı Dr . ve 13 günümde yani dun ovitrelle çatlama iğnemi ilk defa kullandim...Sağ ve sol tarafımda ve karın ortasında iğnenin etkisinden bir basınç var öksürükte bile ağrıyor umarım topiğimizdeki son ay olan temmuz annesi olmayı basaririm kızlar dua edin bana olur mu?

Back