• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs , Haziran , Temmuz 2017 anneleri hadi gelin :)

Hamile anneler işaretleyin.

• Mayıs annesi :)

OY: 14 37,8%
  • Haziran annesi :)

OY: 11 29,7%
  • Temmuz annesi :)

OY: 12 32,4%

• Ankete Katılan
    37
Belki de tüm bunlarda senin hissettiğin doğruydu ama bebeğin tutunamadı sana, biliyorsunuz kadınlar aslında bir sene içerisinde birkaç kere hamile kalıyor ama ya bebek tutunamadığından ya da sağlıklı bir gelişim olmadığından vücut aşağı yukarı adet dönemine denk gelen zamanda embriyoyu vücuttan atıyor. Kozlenmis patates Kozlenmis patates
Olabilir de ben mesela göğüslerim sızlar hamileysem diyorum sonra sızlıyor sıyırıyorum ama ne yalan söyleyim keyif alıyorum test yapmak belirti takibi yapmaktan sonu regl hüsran olsa da:KK45:

İnşallah yeşil gözlü bir bebişin olur :anne:
Canım renkli göz olayı çok zor oluyor. Allah herkese nasip etmiyor malesef. Benim kocam maviş olduğu halde oğlum koyu renk gözlü oldu. Göz renginden önce Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,önce sağlık sevgilerr..

canım allah razı olsun:KK200: benim baba tarafı kuzen dedeler ebeler halalar amcalar babam ablam 2 kardeşim toptan renkli gözlüyüz olur mu olur:KK200:cümlemize inşallah evlat versin:dua::anneadayı:
Canım eşimin ailesi yüzde 90 mavi gözlü, geri kalanı da yeşil ve ela gözlü. Renkli gözlü olmayan çok az insan var yani. Ama ona rağmen oğlum kahverengi ela karışımı bir renk. Benim kendi dedemde yeşil gözlü olduğu halde ve kocam maviş olduğu halde düşün.Bu işler hiç belli olmuyor. Bence önce sağlık diye dua edin. Sonra hüsrana uğramayın sevgiler.

Canım eşimin ailesi yüzde 90 mavi gözlü, geri kalanı da yeşil ve ela gözlü. Renkli gözlü olmayan çok az insan var yani. Ama ona rağmen oğlum kahverengi ela karışımı bir renk. Benim kendi dedemde yeşil gözlü olduğu halde ve kocam maviş olduğu halde düşün.Bu işler hiç belli olmuyor. Bence önce sağlık diye dua edin. Sonra hüsrana uğramayın sevgiler.
Tabiki önce sağlık onu demeye gerek bile yok canım :KK45:

Canım renkli göz olayı çok zor oluyor. Allah herkese nasip etmiyor malesef. Benim kocam maviş olduğu halde oğlum koyu renk gözlü oldu. Göz renginden önce Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin,önce sağlık sevgilerr..

Amin inşallah darısı başıma canım benim

Selam kizlar çıkan sivilce den sonra bayram tatili gelmeden test yapayım dedim;)
Tatilde nobetci eczane ile ugrasmak istemedim dün iki tane yaptım ve negatif gordum:(
Bat çarşamba günü olması lazım yani testi 5 gun kala yapmış oldum olsaydı hayal mayal çıkardı.
Ben en iyisi haziran a talip olayim;)
Sizlerden gelsin güzel haberler insallah

Back