- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Benim de 27 Mayıstaçok ama çok heyecanlı
Bende de yok.. Sadece çok uyuyorum ve karnım şişiyor geceleri... Başka bir şey yok.. Ki bunlar hamilelik belirtisi olamaz çünkü çok erken.. Bence ilaç ve alınan hormon etkisiBende hic bi belirti yok sadece aksamlari cok yorgun oluyorum ve bacaklarim ağrıyor ilaçlardan heralde
Bende de yok.. Sadece çok uyuyorum ve karnım şişiyor geceleri... Başka bir şey yok.. Ki bunlar hamilelik belirtisi olamaz çünkü çok erken.. Bence ilaç ve alınan hormon etkisi
Canım idrar testi yaptın mi. Ben 6.günde yapmıştım. Bi günde 8.gunum bi günde yaptim6.gunçok heyecanlı sanki dünden beri zaman durdu
Nedir peki sonuçlar??Canım idrar testi yaptın mi. Ben 6.günde yapmıştım. Bi günde 8.gunum bi günde yaptim
Kizlar bugün 8.günüm sabah yaptığım test. Şuana kadar hiç kan vermedim.Nedir peki sonuçlar??
Canım ikiz olabilir mi bizimki acaba birde nerede tüp bebek yaptırdın ben bu pazar gitmek istiyorum kadın doğuma sen neler yapıyorsun bu evrede bna da bilgi ver sağlıklı mı bu değerler dedi doktorunHarika canım cok sevindim :) benim 9.gün değerim 485 çıktı.
Evet o benimVakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedenseİnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde Test günüm perşembe benim 4. Gün embr olduğu için sanırım senden bir gün önce. Lekelenme olabilir diyorlar 8. Günde ama bende bişey yok :/ Ara ara bu jelle beraber siyah bir tortu gibi bişi geliyor bugünde geldi. Ama dün çok kasıklarım ağrıdı belim bacaklarım falan tutmadı nerdeyse. Heyecan dorukta valla
Hayırlı olsun...bence var arkadaşım.. Normal test tarihin ne zamanErken gebelik testi yptm
Yok canım korkudan yapmadım Perşembe 8.gun o Zaman veriyim dedim ama sağlık ocağına cuma alırsınız sonucu dedi... Hastanede acilden versem hemen çıkıyor mu bilgin varmıCanım idrar testi yaptın mi. Ben 6.günde yapmıştım. Bi günde 8.gunum bi günde yaptim
Bende 6. gundeyim ne değişik Duygu karmaşasındayimKeşke kan şekeri ölçüm cihazı gibi evde kanda gebelik testi yapan cihaz olsa da kendimiz ölçsekpsikopata bağlardık hepimiz eminim. İdrar testleriyle avunmak istiyoruz ikinci çizgiyi görmeyince kendimizi avutmaya devam ediyoruz kanda cıkar en iyisi bosver buna guvenme diyoruz kendimize. Benim idrar testlerimde belli oluyor Allah'tan. İki kimyasal gebeliğimi de önce idrarda öğrenmiştim. ama sevinci bile yetmişti. Şimdi 6. günümdeyim. 9. güne kadar beklicem test yapmak için. :d
Ben sadece acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım diye merak içindeyim. 6. denememde sürpriz olsun artık benım için. yoksa çok rahatım 2. günü işe başladım masa başı çalışıyorum. temizlik yapmıyorum ama yemek yapıyorum. iğnelerimi sevmıyorum sadece. eşim boşver bırak canın yanıyorsa hıc yapma bıle dediBende 6. gundeyim ne değişik Duygu karmaşasındayim
Oksapar çok canımı yakıyor benimdeBen sadece acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım diye merak içindeyim. 6. denememde sürpriz olsun artık benım için. yoksa çok rahatım 2. günü işe başladım masa başı çalışıyorum. temizlik yapmıyorum ama yemek yapıyorum. iğnelerimi sevmıyorum sadece. eşim boşver bırak canın yanıyorsa hıc yapma bıle dedio kadar da boşveremiyorum ama.
oksaparı koldan yapmaya başladım doktoruma danışarak. Ama birde göbekten prolutex verdiler. o çok fena. ama eczaneden soğutucu sprey aldım enjeksiyon acısını azaltmak için işe yaradı.Oksapar çok canımı yakıyor benimde
O prolutex ne işe yarıyor ben progestan igne ve fitil estrofem ilaci oksapar kullanıyorumoksaparı koldan yapmaya başladım doktoruma danışarak. Ama birde göbekten prolutex verdiler. o çok fena. ama eczaneden soğutucu sprey aldım enjeksiyon acısını azaltmak için işe yaradı.
Canım acil de ver birkaç saat içinde çıkmış olur.ins pozitiftir.Yok canım korkudan yapmadım Perşembe 8.gun o Zaman veriyim dedim ama sağlık ocağına cuma alırsınız sonucu dedi... Hastanede acilden versem hemen çıkıyor mu bilgin varmı
Canım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı. 12.gün test tarihim 25 mayıs ama 10.günde vermeyi düşünüyorum. Inş vardır canimHayırlı olsun...bence var arkadaşım.. Normal test tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?