• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

3. Gün 2 embriyo orta kalite. Hayırlısı allahtan. Benim 2 gündür 37 den aşağı düşmeyen ve çıkmayan bir ateşim var. Progesteron ilacına bağlıyorlar ama hayırlısı inşallah hepimiz için.
Gecmis olsun canim

Merhaba benimde 11 mayısta. 2 tane 3.gün embriyosu tranferim oldu arada kasık ağrım oluyo adet olacakmışım gib çok şişkinlik var i heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

merhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Bende bu ay yaptırdım 13.05.2019 da 5.gün embriyosu bende merakla bekliyorum. 5 gün oldu bugün. Annem test alayım diye sordu al dedim. Gerçi bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Ama kimiside silikte olsa gözüküyor kimiside idrar da kesin belli olmuyor diyor. Bakalım ne olacak.

merhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun. Bende 13.05.2019 da transfer oldum. Bakalım hayırlı haberler içi ayın 25.05.2019 iple çekiyorum. Sizlerde herhangi bir belirti var mı? Ben ilk defa yaptırdığım için nasıl anlaşılır hiç bir fikrim yok :)

Bende bu ay yaptırdım 13.05.2019 da 5.gün embriyosu bende merakla bekliyorum. 5 gün oldu bugün. Annem test alayım diye sordu al dedim. Gerçi bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Ama kimiside silikte olsa gözüküyor kimiside idrar da kesin belli olmuyor diyor. Bakalım ne olacak.
bende aynı gün transfer oldum ve 5.gün embriyosu ama tahlil yapmak için erken değil mi?

inşallah hayırlı güzel haberler alırız, hepimiz birbirimizin duacısıyız burada. Rabb'im hepimizin kucağını doldursun inşallah sağlıkla mutlulukla

Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun. Bende 13.05.2019 da transfer oldum. Bakalım hayırlı haberler içi ayın 25.05.2019 iple çekiyorum. Sizlerde herhangi bir belirti var mı? Ben ilk defa yaptırdığım için nasıl anlaşılır hiç bir fikrim yok :)
merhaba teşekkür ederim bende heyecanla sonucu bekliyorum.:)

Erken zaten 23. 05.2019 da tahlil yaptırmam gerekiyor normalde ama işte anne dayanamıyor.
Merhaba ben de ayın 13ünde transfer oldum 5. Gün embriyosu benim de test tarihim 23 ü ama ben de sabırsızım Pazar günü kan vermeyi düşünüyorum varsa Çıkar 7. Gün heralde

Merhaba ben de ayın 13ünde transfer oldum 5. Gün embriyosu benim de test tarihim 23 ü ama ben de sabırsızım Pazar günü kan vermeyi düşünüyorum varsa Çıkar 7. Gün heralde
bende duramıyorum evde bir erken test yaptım sonuca bakamadım bile anlayamadım sonradan ne olduğunu da şimdi evde tekrar test yapmamak, erken kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum, çünkü evde yapılan testler hata veriyor geçen aşılamamda bunu yaşadım bence bekleyelim ya dayanabilirsek :)

bende duramıyorum evde bir erken test yaptım sonuca bakamadım bile anlayamadım sonradan ne olduğunu da şimdi evde tekrar test yapmamak, erken kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum, çünkü evde yapılan testler hata veriyor geçen aşılamamda bunu yaşadım bence bekleyelim ya dayanabilirsek :)
Bende korkuyorum kan vermeye nasıl gidicem diyorum yani insan korkuyor hayal kırıklığı yaşamaktan HAyırlısı olsun hep böyle dua ediyorum ama 23üne kadar da bekletemem sanırım 🙈

Back