- Konu Sahibi Leylaguzel
Aminbelirti aramayın diyorlar.. hakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminbelirti aramayın diyorlar.. hakkınızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun test gününüze bşe kalmamış sizinBende 9 mayista dondrlms 2tane 3.gun emb koyulduu bekliyorummm
Evet ya heyecanliyim cokHayırlı olsun test gününüze bşe kalmamış sizin
Yaptınız mı test hiç ben dayanamayıp 2 gün önce falan bir kan veririm heraldeEvet ya heyecanliyim cok
Nelere dikkat ettiniz bu arada ağrı sızı oldu muEvet ya heyecanliyim cok
6.gunumdeyim suan erken ama yarin idarda bakmaya baslarim ama tutmam lazim kendimi yarin da erken olurYaptınız mı test hiç ben dayanamayıp 2 gün önce falan bir kan veririm heralde
Ilk transferimden sonra cok agrim vardi kasiklarimda filan ama bu transferimde oyle agrim yok sadece sol kasigim arada sizliyo bide gogsum de sizlama varNelere dikkat ettiniz bu arada ağrı sızı oldu mu
Bence o şiddetli ağrılar taze transferde oluyor Benim de bu dondurulmuş ağrım hiç Yok ara ara benim de çok hafif sol tarafıma sızı giriyor ama ben de uyduruyor olabilirimIlk transferimden sonra cok agrim vardi kasiklarimda filan ama bu transferimde oyle agrim yok sadece sol kasigim arada sizliyo bide gogsum de sizlama var
Haftaiçi haftasonu ayrimi yok malesef. Dahil yaniarkadaşlar transferden sonra dinlenmek için rapor alacam da cmr pazar da rapor süresine dahil mi ? ( özelde çalışıyorum )
Benim de 8 mayista oldu transferim. 2 adet 3. gün embriyosu. Nasil hissediyorsun kendini? Yerleşme kanaması, kahverengi akınti yaşadın mi. Ben transferden üc gün sonra çamaşirimda kahverengi leke gördum. Yerleşmesine işarettir umarim.Bende 9 mayista dondrlms 2tane 3.gun emb koyulduu bekliyorummm
Canım aynı gün transfer olmuşuz. Bende ayın 13unde çift embriyo transferi oldum. Benim ara ara kasiklarim agriyo başkada bisey hissetmiyorumSelam kızlar ben de 13 ünde transfer oldum bekleyişteyim İki adet taze embriyo kondu dün ve bugün sol tarafta batma oluyor ara ara bazen hoplatıyor iyi mi kötü mü bilemedim bende
Canım kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba bugün transferimin 9.günü... dayanamayıp sabah kan verdim.transfer sonrası en olmayacak şeyleri yaşadım ama rabbimden umudumu kesmedim.ilaçlar bendede kasık agrısı ve inanılmaz uyku yaptı... rabbim hayırlısıyla bebeğimin bana tutunmasını nasip etsin... hepimiz için hayırlı bir süreç olsun inşallah
Ben transfer öncesi başladım iğneye ilk 4 gün mahvetti sonra forumda okudum her gün vuran hemşireye doktor çok yavaş enjekte etmenizi söyledi yağlı olduğu için dedim ve maşallah diyeyim onun üstüne hiç ağrılarım olmadı.mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
5.günCanım kaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlısı olsun şimdiden. Ben de 8. günümdeyim, kendimi tutuyorum test yapmamak için. ilaçlar çok ağir, kasik agrisi, ara ara baş dönmesi var bende de. Hatta karnimda inanilmaz bir şişlik, icerde inşaat var sanki. Sonucunu saat kacta alacaksın? Merakla bekliyorum seni.Merhaba bugün transferimin 9.günü... dayanamayıp sabah kan verdim.transfer sonrası en olmayacak şeyleri yaşadım ama rabbimden umudumu kesmedim.ilaçlar bendede kasık agrısı ve inanılmaz uyku yaptı... rabbim hayırlısıyla bebeğimin bana tutunmasını nasip etsin... hepimiz için hayırlı bir süreç olsun inşallah
Canim bende lekelenme olmadi akinti yasadim ama kahverengi degil sol kasigimda hafif agri var o kadar bugun idrar testi yaptim tek cizgi cikti erken diye boyle cikmistir insallahBenim de 8 mayista oldu transferim. 2 adet 3. gün embriyosu. Nasil hissediyorsun kendini? Yerleşme kanaması, kahverengi akınti yaşadın mi. Ben transferden üc gün sonra çamaşirimda kahverengi leke gördum. Yerleşmesine işarettir umarim.