• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Merhaba benim de dün yumurtalarım toplandı 9 tane toplanmış 5 tanesi olgunmuş ve 4 tanesi döllenmiş her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak biraz tedirginim :110:
hiç tedirgin olmayın, inanın yumurta toplamadan daha basit bir işlem, rahat olun transfer öncesi transfere birlikte gireceğiniz arkadaşlar varsa konuşmaya çalışın kafa dağıtın iyi oluyor

Bir de şöyle ilginç bir korkum var, tedirgin olup istemsiz hareket edersem ya da çok sıkışık olursam transferi olumsuz etkiler miyim? 🙈

Bir de şöyle ilginç bir korkum var, tedirgin olup istemsiz hareket edersem ya da çok sıkışık olursam transferi olumsuz etkiler miyim? 🙈
çok sıkışık olmanı istiyorlar zaten ben çatlycaktım neredeyse :) doktorun başladığı an kendi kendini sakinleştirebileceğini söylersen hani biraz daha nefesini kontrol edersen rahat oluyor en azından spekulum taktıkları esnayı diyorum yani gerçi benim canım bu defa biraz acıdı ama ne bileyim kelin ilacı olsa kendi başına misali :D

evet aynu
Bana doktorum 1 gün dinlen yeter dedi, benim de 17 mayis transferim. Biraz cekiniyorum acikcasi o durumdayken etrafımızda bi sürü insan. Opuda anestezi olmasi iyiydi o açıdan 🙈
aynı çekinceme bende de var.. gözlerimi kapatmayı düşünüyorum.. 🤔evet opu anastezili olunca daha kolaydı..

mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???

mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
merhaba şuan bende aynı durumdayım hele dün yapılan iğne canımı çok acıttı aksak aksak yürüyorum :) yağlı bir iğne olduğu için normal diyorlar etkileri için

Back