- Konu Sahibi Leylaguzel
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşkızlar kesem göründü çok şükür inşallah sağlıkla devam eder, darısı tüm bekleyenlere sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşkızlar kesem göründü çok şükür inşallah sağlıkla devam eder, darısı tüm bekleyenlere sevgiler
merhaba bizdede globozo sorunu var sizin sonucunuz ne oldu inş. olumludur.Vakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedense İnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde Test günüm perşembe benim 4. Gün embr olduğu için sanırım senden bir gün önce. Lekelenme olabilir diyorlar 8. Günde ama bende bişey yok :/ Ara ara bu jelle beraber siyah bir tortu gibi bişi geliyor bugünde geldi. Ama dün çok kasıklarım ağrıdı belim bacaklarım falan tutmadı nerdeyse. Heyecan dorukta valla
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişinn... Sağlıkla sana tuttunur ve kalbi senin için atar kaç haftalık? Kalp atışları iç ne zaman çağırdı... Ben de geçtiğimiz pazartesi gördüm bayramdan sonra kalp için çağıracakkızlar kesem göründü çok şükür inşallah sağlıkla devam eder, darısı tüm bekleyenlere sevgiler
Benimde 5 ci gun transveri 3 gunden belli basladim test yapmaya 8 gunu test yaptim kandegeriyle olan cikmadi bi sonraki gun normal yaptim belirsiz hayali bile zor gorunuyodu cok umutsuzlandim esim kan verelim diyince gittik ve hamile oldumu ogrendim hspsi bi olmaya biliyo cnm umudunu yitirme sakin moral cok onemli tabi sitres ostemsden de oluyo ama sabir inanin gunde 3 test yapiyodum yine cikmadi insanllah senin de cikar bekliyorum senden guzel haber birazdaha sık disini bekleMerhaba arkadaslar, 5. Gun embrıyosu salı gunu transfer edıldı test yaptım bugun hıc bısey cıkmadı. Bugun pazar 5. Gunu yanı,
Daha once 8 haftalık 5. Gun embrıyodu kaybettım mesela onda erken gdbelik testinde 4 gun çift cızgıyı gormeye baslamıştım
Acaba bu tutmadı mı dıye kendımı yoyorum
Basınıza böle geldı mi
5 gun embrıyosu hangı gun ıdrarda gordunuz
Benimde 5 ci gun transveri 3 gunden belli basladim test yapmaya 8 gunu test yaptim kandegeriyle olan cikmadi bi sonraki gun normal yaptim belirsiz hayali bile zor gorunuyodu cok umutsuzlandim esim kan verelim diyince gittik ve hamile oldumu ogrendim hspsi bi olmaya biliyo cnm umudunu yitirme sakin moral cok onemli tabi sitres ostemsden de oluyo ama sabir inanin gunde 3 test yapiyodum yine cikmadi insanllah senin de cikar bekliyorum senden guzel haber birazdaha sık disini bekle
Umarim bisey olmamistir cnm bol bol dua et bundan sonra bol bol yat ve dinlen dinlenmek onemli enazindan ayaginin altina yastik kogup dinlenmelisin belkida tutundugu icin agrin olmustur ins da tutunmustur ama dinlenmek ve beslenmek onemli bebeyin tutunmasini saglayan meyveler vardi onlaro tuket avukado demisti dogtorum yedim mecbur sende onlara dikat et rabbim yeterki kismet etmek istesin cnm uzulmeAynen canım
4. Gun 6 gun erken tedtlerle basladım sanah altı oğleden sonra saat 3 test yaptım dun
Ben transferın ıkıncı gunu ıse dondum aksam servısten ınerken yukseklıgı hesaplayamadım ve yere cok hızlı carptım dengem kayboldu kendımı toparlamaya calısırken anı hareket yaptım ve sag kasıgımdan bısey kopmus gıbı hıs oldu
Avaba o gun bebegımın tutunmasını engeleyecek bısey mı yaptım dıe ıcım ıcımı yıyo
Her sabah karın agrısı ıle uyanıyorum
Umarim bisey olmamistir cnm bol bol dua et bundan sonra bol bol yat ve dinlen dinlenmek onemli enazindan ayaginin altina yastik kogup dinlenmelisin belkida tutundugu icin agrin olmustur ins da tutunmustur ama dinlenmek ve beslenmek onemli bebeyin tutunmasini saglayan meyveler vardi onlaro tuket avukado demisti dogtorum yedim mecbur sende onlara dikat et rabbim yeterki kismet etmek istesin cnm uzulme
Üzülme sakın... Dua et... Eğer kanama olamadıysa hele hiç üzülme... Hiç bişey olmaz Allahın izniyle... Sen hep dua et bizler de birimidir unutmayalım dualardaAmin canım insallah
Ben bır gun dınlenıp normsl iş hayatına gerı dondum ıkı gun işe gıttım geldım basıma o olay geldi işte çok umudumu kaybettım
Erken testtede cıkmayınca
Sen hangi testleri kullandın
Rabbim güzelce kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah... Stres yapma.. Soğuk algınlığı için de soğan sarımsak yeMinicooper16 kalp atışları için 10gün sonra dedi inşallah çok zor beklemek gerçekten bide soğuk algınlığı başladı hiçbişey içemiyorum , kimseye de söyleyemiyoruz, doktorum kalp atışını duyalım öyle söylersin dedi Allahım utandırmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin sevgiler
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişinn... Sağlıkla sana tuttunur ve kalbi senin için atar kaç haftalık? Kalp atışları iç ne zaman çağırdı... Ben de geçtiğimiz pazartesi gördüm bayramdan sonra kalp için çağıracak
Merhabalar evet canım beta hcg yüksek çıkınca doktor gelin baklım dedi... Baktık ikiz ama çok minikler dedi. 5.gün embriyoları, transfer tarihinden itibaren sayılıyor diye biliyorum. 14 mayısta transfer oldum.. 27 mayısta kese gördüm. Hafta nasıl hesaplanır internette bakalımMerhaba arkadasim sen de 17 mayista transfer olmustun galiba degil mi ? Hayırlı olsun ikizlerin olacakmis cok sevindim ben daha kese gormeye gitmedim, 7 haziranda gidicem. Bana da 2 embriyo transfer edilmisti, nedir durum cok merak ediyorum 7 haziranda kese görünür değil mi ? Bizim gebelik haftamiz neye göre hesaplanıyor acaba? Bi yerde okudum 5. Gün embriyosuysa eğer daha ileride oluyormus haftasj galiba doktor sana bisey dedi mi ?
Merhabalar evet canım beta hcg yüksek çıkınca doktor gelin baklım dedi... Baktık ikiz ama çok minikler dedi. 5.gün embriyoları, transfer tarihinden itibaren sayılıyor diye biliyorum. 14 mayısta transfer oldum.. 27 mayısta kese gördüm. Hafta nasıl hesaplanır internette bakalım
Aynı benı anlatmışsın suan allahım ınsallah anne oluruz bende aşılamada erken oldum adet ınsallah ılk tüp bebek denemm tutar allah herkeze nasıp etsınilk transferim, adet ağrıları gibi ara ara sancı oluyor transfer gününü de sayarsak 5. günüm acaba benim mi kuruntum diyorum bilmiyorum ama normalde böyle hissettiğim zaman hep adet oluyorum daha önceki iki aşılamamda da gününden önce regl olmuştum bilmiyorum........
Nedir durumlar peki canım?? Aynı gün test tarihimizAyni gün degilmis o zaman transferimiz yanlis hatirlamisim. Benim 17 mayista transferim oldu, 27 mayis test tarihimdi
Merhabalar evet canım beta hcg yüksek çıkınca doktor gelin baklım dedi... Baktık ikiz ama çok minikler dedi. 5.gün embriyoları, transfer tarihinden itibaren sayılıyor diye biliyorum. 14 mayısta transfer oldum.. 27 mayısta kese gördüm. Hafta nasıl hesaplanır internette bakalım
Üçbin küsürdü canım.. Normalde tek gebelik olur keseyi net görürüz demişti. Ancak keseler küçük değere göre çünkü ikizlermiş dedi doktorumselamlar kac cikmisti betahcg sonucu acaba?
benim de cok yuksek de meraktayim