• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah... Kafan bir şey takılırsa özelden yazabirsin :KK5: iki kese gör inşallah güzel haberlerini bekliyorum

sagolasin💕 mutlaka yazarim simdilik degerden tahmin asamasindayiz benim degerimde olup tek gebeligi olan da okudum burda hayirlisi keseciklerim dolu olsun en buyuk duam🙏🏻🙏🏻

Iki kere test yaptım canim, ikincisinde katlanmisti doktorum daha yaptirmana gerek yok dedi. Bayramdan sonra kese gormeye gidersin dedi ama ben 7sinde gidicem insallah görürüz esime doğum günü hediyesi olsun istiyorum
İnşallah güzel güzel keseyi görürsün eşine de müthiş bir sürpriz olur... Bolca dua ve Rabbimize sığınmaktan başka bişey yapamayız.. Rabbim herkesin ve bizlerinde kucaklarımıza bebişler almayı nasip etsin

Vakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedense 😂 İnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde 🥰 Test günüm perşembe benim 4. Gün embr olduğu için sanırım senden bir gün önce. Lekelenme olabilir diyorlar 8. Günde ama bende bişey yok :/ Ara ara bu jelle beraber siyah bir tortu gibi bişi geliyor bugünde geldi. Ama dün çok kasıklarım ağrıdı belim bacaklarım falan tutmadı nerdeyse. Heyecan dorukta valla 🙈
canim sonuc ne insallah pozitiftir

Lütfen transferden sonra nelere dikkat ettiğinizi yazar msnz. Birde transfer sonrası idrarı hemen yaptınız mo

Transferden sonra sadece yarim saat dinlendim masada, sonrasında tuvalete gittim sıkışmıştim. Transfer günü evde dinlendim, sonraki günler hep disari ciktim, kendimi cok yormadan gezdim. Saglikli seyler yemeye calistim ama özellikle yediğim bisey olmadi. Senin de transferin cok guzel gecer insalah pozitifi görürsün 😇😇😇

Transferden sonra sadece yarim saat dinlendim masada, sonrasında tuvalete gittim sıkışmıştim. Transfer günü evde dinlendim, sonraki günler hep disari ciktim, kendimi cok yormadan gezdim. Saglikli seyler yemeye calistim ama özellikle yediğim bisey olmadi. Senin de transferin cok guzel gecer insalah pozitifi görürsün 😇😇😇
Çok teşekkür ederim canım. Bebişiniz sağlıcakla kucağına al. İnşallah bende ve benim gibi bekleyenlerde pozitifi görür. Transfer masasında mı yattın yarım saat.birde sürgü mü daha mantıklı sence hasta bezi mi

Çok teşekkür ederim canım. Bebişiniz sağlıcakla kucağına al. İnşallah bende ve benim gibi bekleyenlerde pozitifi görür. Transfer masasında mı yattın yarım saat.birde sürgü mü daha mantıklı sence hasta bezi mi

Sag ol canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Transfer masasinda yattim hiç hareket etmeden, sonrasinda tuvalete kalktım. Surgu veya bez kullanmadim ama heralde sürgü daha iyidir diğerinde islak bezin üstünde yaticaksin bilemedim dogrusu 😮 zaten cok da sıkışık olmana gerek yok, hafif bi sıkışıklik yeterli oluyor canim

Sag ol canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi. Transfer masasinda yattim hiç hareket etmeden, sonrasinda tuvalete kalktım. Surgu veya bez kullanmadim ama heralde sürgü daha iyidir diğerinde islak bezin üstünde yaticaksin bilemedim dogrusu 😮 zaten cok da sıkışık olmana gerek yok, hafif bi sıkışıklik yeterli oluyor canim

aynen kesinlikle katiliyorum az ic suyu ben oyle cok sıkısmıstım ki tek dusundugum kalkmakti 40 dk yatarak zor durdum

Pozitif sonuç alan arkadaşlar tedavi sürecine başlayanlar için transfer sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor yazarmsnz.
Transfer den 15 dk sonra tek başıma kalkıp wc ye girdim... İlk bir hafta evin içinde dolandım akşamları yürüyüş yaptım 3.günden sonra bol bol su içtim.
Hiç kafaya takmadım. Hele ikinci haftaya girdiğimde sanki ben değil eşim transfer olmuş gibiydi :KK45: o yüzden biraz sabır biraz dikkat biraz eğlence biraz tevekkül... Şöyle düşünün normal yollardan hamile kalan bayanlar nasıl bir şey hissetmiyor ve hayatlarına devam ediyorsa rahat bir şekilde, bizlerinde aslında o kafada olması gerekir :KK49:

Pozitif sonuç alan arkadaşlar tedavi sürecine başlayanlar için transfer sonrası nelere dikkat etmek gerekiyor yazarmsnz.
Merhaba canım transferden sonra hastanede 2 saat yattım ben sonrasında şehir dışına çıktım. İlk 2 gün sürekli dinlendim aralarda ev içinde yürüyüş yaptım. Sonrasında doktorum normal hayatına başla dedi kendimi çok yormadan işlerimi yaptım. Beslenme konusunda da doktorum protein ağırlıklı beslen dedi onun dışında özel bir şey yemedim sadece çok su içtim. Aslında bu işin bir formülü yok sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle hareket et çünkü senin psikolojinin iyi olması lazım

Merhaba canım transferden sonra hastanede 2 saat yattım ben sonrasında şehir dışına çıktım. İlk 2 gün sürekli dinlendim aralarda ev içinde yürüyüş yaptım. Sonrasında doktorum normal hayatına başla dedi kendimi çok yormadan işlerimi yaptım. Beslenme konusunda da doktorum protein ağırlıklı beslen dedi onun dışında özel bir şey yemedim sadece çok su içtim. Aslında bu işin bir formülü yok sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle hareket et çünkü senin psikolojinin iyi olması lazım
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun Bebeğiniz

Eklemeyi unutmusum benim günlük hayatta en ufak kötü kokuya midem bulanir öğürürüm bile mesela ama hala bulantim vs yok. Belki hic olmayacak belki sonra baslar bilemem. Bel agrisi da olmadi bende mesela. Yani diyecegim o ki her hamiş farklı bünye :)
Kaç haftalık oldu canım şuan senin kalp atışını duydun mu bana karından bakıldı 5 hafyalıkken görülmez dedi doktor karından ultrasona baktırcam yine ama minicik kesenin içimde bebeği gördük

Back