- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
- Konu Sahibi Leylaguzel
inşallah canımCok guzel cikmis canım degerin, insallah ikiye katladigini da görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımCok guzel cikmis canım degerin, insallah ikiye katladigini da görürüz
Kizlar transferden sonra kacinci gun degerleriniz bunlarAllah razı olsun canım benimde çift embriyo değerim 463 çıktı . amin inşallah güzel devam eder
Canım bu katater olayına çok takılma bence olacağı varsa olur ona hıcbırsey manı olmazAyrıca kateter geçmedi benim zor kateter i denedi o da geçmedi sonra bişeyle açtı orayı ancak öyle geçebildi. Bir kaç gün kanaman olabilir bu durum negatif etkiler dedi kızlar maalesef canım cok sıkıldı. İlk transferimde geçen kateter nasıl ikincide geçmez onu da anlamadım? Ameliyat olmuştum geçen sene bu sene Ocak’ta ilk transfer oldu o zaman geçti kateter. Dr ameliyattan dolayı dedi ben de ilkinde nasıl geçti o zaman dedim tam açıklama yapamadı.
İnşallah canım idrar da kafamı karıştırıyorCanım bu katater olayına çok takılma bence olacağı varsa olur ona hıcbırsey manı olmaz
Idrar mesaneyle alakali rahimle hicbi ilgisi yok korkma cok gecmis oksun suan stres yapmaman lazim artikİnşallah canım idrar da kafamı karıştırıyor
Teşekkür ederim kızlar evet haklısın galiba kısmet işi olacağı varsa oluyor. Çok kötü bir döneme denk gelmiş senin de gerçekten.Evet arkadaşa katılıyorum artık olumsuz şeyleri düşünme olacağı varsa herturlu olur benım bır oncekı transferımde oyle bır öksürüğüm vardı kı deli gibi içim çıkıyordu beni çıkardılar daha sedyede öksürmeye başladım dedım eyvah gıttı hayatta tutmaz ama tutmustu yanı bu ısler hıc bellı olmaz lütfen stres yapma rahat ol herşeyın hayırlısı olsun
Yukarılarda bir yorumda okudum transferden sonra idrara çok sıkışık olmak çok kötü etkiliyor gibi bir yorum ondan korktum canım inşallah dediğin gibidirIdrar mesaneyle alakali rahimle hicbi ilgisi yok korkma cok gecmis oksun suan stres yapmaman lazim artik
Evet canım çok kötüydü ama oldu olacaksa hertürlü olur yani sen içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın ınsTeşekkür ederim kızlar evet haklısın galiba kısmet işi olacağı varsa oluyor. Çok kötü bir döneme denk gelmiş senin de gerçekten.
Canim canini sikmamaya calis cnku kateterden daha cok etkiler stres. Kateter elinde olan bisey degildiki mudahale edesin. Bazi embriyolar bizim gbi savaşçilar ve seninkide tam bir savaşçidir umarimAyrıca kateter geçmedi benim zor kateter i denedi o da geçmedi sonra bişeyle açtı orayı ancak öyle geçebildi. Bir kaç gün kanaman olabilir bu durum negatif etkiler dedi kızlar maalesef canım cok sıkıldı. İlk transferimde geçen kateter nasıl ikincide geçmez onu da anlamadım? Ameliyat olmuştum geçen sene bu sene Ocak’ta ilk transfer oldu o zaman geçti kateter. Dr ameliyattan dolayı dedi ben de ilkinde nasıl geçti o zaman dedim tam açıklama yapamadı.
Arkadaşlar merhaba.estrofem tedavisine başladım.ilk tüp bebek denemem.eşimden kaynaklı azosperm.Kafama takılan şu estrofemle birlkte başka ilaç başlanmadı.corasprin çoğu kişiye başlanmış.bana neden başlanmadıkipıhtı riskikini okududum korktum açıkçası.var mı benim gibi olan
ay süper o zaman korktum ben deTransferden sonra başlanıyor canim genelde kan sulandiricilar
Canım benım doğal takıp oldu hıc vermedı bana doktorum
Canim herkese baslamiyolar duruma gore ve doktora gore degisiyo. Dondurulmuslarda daha fazla kullandiriyolar sanirim yada kadindaysa sorun eşte degilse cnku sende bi sorun varsa daha baska ilaclarda kullaniyosn tedavi asamasindaArkadaşlar merhaba.estrofem tedavisine başladım.ilk tüp bebek denemem.eşimden kaynaklı azosperm.Kafama takılan şu estrofemle birlkte başka ilaç başlanmadı.corasprin çoğu kişiye başlanmış.bana neden başlanmadıkipıhtı riskikini okududum korktum açıkçası.var mı benim gibi olan
Bizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dahakineArkadaşlar merhaba.estrofem tedavisine başladım.ilk tüp bebek denemem.eşimden kaynaklı azosperm.Kafama takılan şu estrofemle birlkte başka ilaç başlanmadı.corasprin çoğu kişiye başlanmış.bana neden başlanmadıkipıhtı riskikini okududum korktum açıkçası.var mı benim gibi olan