• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Ben transfer öncesi o kadar çok su içmişim ki transfer sonrası sondayla boşaltmalarına rağmen hemen gene sıkıştım ardından da sürgü getirdiler fakat yapamadım maalesef klozete oturur pozisyonda olmadığımdan yapamadım. Acayip Sıkışık halde bekledim yatım saat gibi bir süre. İnşallah negatif bir etkisi olmaz.

Ayrıca kateter geçmedi benim zor kateter i denedi o da geçmedi sonra bişeyle açtı orayı ancak öyle geçebildi. Bir kaç gün kanaman olabilir bu durum negatif etkiler dedi kızlar maalesef canım cok sıkıldı. İlk transferimde geçen kateter nasıl ikincide geçmez onu da anlamadım? Ameliyat olmuştum geçen sene bu sene Ocak’ta ilk transfer oldu o zaman geçti kateter. Dr ameliyattan dolayı dedi ben de ilkinde nasıl geçti o zaman dedim tam açıklama yapamadı.

Ayrıca kateter geçmedi benim zor kateter i denedi o da geçmedi sonra bişeyle açtı orayı ancak öyle geçebildi. Bir kaç gün kanaman olabilir bu durum negatif etkiler dedi kızlar maalesef canım cok sıkıldı. İlk transferimde geçen kateter nasıl ikincide geçmez onu da anlamadım? Ameliyat olmuştum geçen sene bu sene Ocak’ta ilk transfer oldu o zaman geçti kateter. Dr ameliyattan dolayı dedi ben de ilkinde nasıl geçti o zaman dedim tam açıklama yapamadı.
Canım bu katater olayına çok takılma bence olacağı varsa olur ona hıcbırsey manı olmaz

Evet arkadaşa katılıyorum artık olumsuz şeyleri düşünme olacağı varsa herturlu olur benım bır oncekı transferımde oyle bır öksürüğüm vardı kı deli gibi içim çıkıyordu beni çıkardılar daha sedyede öksürmeye başladım dedım eyvah gıttı hayatta tutmaz ama tutmustu yanı bu ısler hıc bellı olmaz lütfen stres yapma rahat ol herşeyın hayırlısı olsun

Evet arkadaşa katılıyorum artık olumsuz şeyleri düşünme olacağı varsa herturlu olur benım bır oncekı transferımde oyle bır öksürüğüm vardı kı deli gibi içim çıkıyordu beni çıkardılar daha sedyede öksürmeye başladım dedım eyvah gıttı hayatta tutmaz ama tutmustu yanı bu ısler hıc bellı olmaz lütfen stres yapma rahat ol herşeyın hayırlısı olsun
Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 evet haklısın galiba kısmet işi olacağı varsa oluyor. Çok kötü bir döneme denk gelmiş senin de gerçekten.

Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 evet haklısın galiba kısmet işi olacağı varsa oluyor. Çok kötü bir döneme denk gelmiş senin de gerçekten.
Evet canım çok kötüydü ama oldu olacaksa hertürlü olur yani sen içini ferah tut hayırlı sonuçlar alırsın ıns

Canim canini sikmamaya calis cnku kateterden daha cok etkiler stres. Kateter elinde olan bisey degildiki mudahale edesin. Bazi embriyolar bizim gbi savaşçilar ve seninkide tam bir savaşçidir umarim😊

Kızlar aklıma bısey takıldı benım 9. Gün degerım 175.89 du 11.gun 556 oldu bu sayı normal mı? Bu baya hızlı bır artış gıbı geldı ıkız olabılır mı? Yoksa çok daha yüksek mı olması gerek?

Arkadaşlar merhaba.estrofem tedavisine başladım.ilk tüp bebek denemem.eşimden kaynaklı azosperm.Kafama takılan şu estrofemle birlkte başka ilaç başlanmadı.corasprin çoğu kişiye başlanmış.bana neden başlanmadıki😕pıhtı riskikini okududum korktum açıkçası.var mı benim gibi olan

Arkadaşlar merhaba.estrofem tedavisine başladım.ilk tüp bebek denemem.eşimden kaynaklı azosperm.Kafama takılan şu estrofemle birlkte başka ilaç başlanmadı.corasprin çoğu kişiye başlanmış.bana neden başlanmadıki😕pıhtı riskikini okududum korktum açıkçası.var mı benim gibi olan

Transferden sonra başlanıyor canim genelde kan sulandiricilar

Canim herkese baslamiyolar duruma gore ve doktora gore degisiyo. Dondurulmuslarda daha fazla kullandiriyolar sanirim yada kadindaysa sorun eşte degilse cnku sende bi sorun varsa daha baska ilaclarda kullaniyosn tedavi asamasinda

Bizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dahakine

Back