• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Kızlar bugün bıraz karın agrım var sankı adet agrısı gıbı adet günü gectı bu agrı ne ki? Normal mi acaba?

Canim herkese baslamiyolar duruma gore ve doktora gore degisiyo. Dondurulmuslarda daha fazla kullandiriyolar sanirim yada kadindaysa sorun eşte degilse cnku sende bi sorun varsa daha baska ilaclarda kullaniyosn tedavi asamasinda
Benim de dondurulmuş:/ bakalım kontrole gittiğimde soracağım

Bizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dah
Bizim de azosperm. ben de kan sulandirici kullanmadim bu transfer ama tuttu. Ilkinde kullanmistim ama tutmamisti. Tabi kullanmadim diye tutmus degil ama Vardir doktorun bir bildigi. Icin rahat etmeyecekse sor doktoruna bir dahakine
Ayın 6sında kontrole gideceğim.gittiğimde soracağım tahmini 11 haziran transfer tarihim.inşala herşey güzel olur🙏🏼

selam kızlar.. benim sonuçlardan sonra hiç umudum kalmadı.. hcg düşmeye başladı.. kimyasal gebelik büyük ihtimalle cok üzüldüm.. umarım dış gebelik değildir diye umut ediyorum sadece.. bu sekilde degeri dusup saglikli gebelik geciren varmi ki? doktorum bekle diyor hala..

Gecmıs olsun canım umarım bısey olmaz bebeğin tutunur sana . Kaç kere baktırdın degerıne de düşmeye başladı

Gecmıs olsun canım umarım bısey olmaz bebeğin tutunur sana . Kaç kere baktırdın degerıne de düşmeye başladı
teşekkürler canim 2 gün arayla güzel yükselmişti sonra 95 ten 100 oldu ardından 85 e düştü.. inşallah sizin bebisleriniz güzelce tutunsun..

Hım anladım canım hayırlısı olsun hakkında ıns 🙏 ben ıkı kere yaptırdım yukselmıstı doktorum bırdaha yaptırmana gerek yok deyince yaptırmadım bırdaha yaptırsam mı acaba? Evde bırtane test vardı dün onu yaptım ıkıncı cızgı ıyıce koyulaşmıştı düşmüş olsa orda çıkmazdı harhalde

Benmde 175 cikti 9. Gunum bugun ayni zamanlarda sogum yapicaz😊 saglikla kucagimiza almayi nasip etsn Allahm. Bu postlari benim gbi tek tek okuyan tum arkadaslarimada umut olsun,biz savasci anneleriz yol uzun ve cok yorucu ama Allah emek veren herkese bi sekilde karsiligini veriyor.Karamsar olmamaya calisin nolur

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. Ins sağlıkla sıhhatle alırız bebeğimizi kucagımıza🙏 Ikıncı testını yaptırmayı unutma ıkı gün sonra bakalım o kaç çıkacak? Kaçıncı gün embriyosuydu senın kı?

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim. Ins sağlıkla sıhhatle alırız bebeğimizi kucagımıza🙏 Ikıncı testını yaptırmayı unutma ıkı gün sonra bakalım o kaç çıkacak? Kaçıncı gün embriyosuydu senın kı?
5. Gun canm benmki senin 6. Gun dedigin nasil oluyo cok rastlamadm genelde 5 yada 3 oluyo ya. 5 gun durdu 6. Gn transfer edildi bnm

İyi günler hanımlar benim ilk aşılamam tutmadı tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz özelde 9 bin devlette ne kadar bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bana

Arkadaşlar hamile kaldıysak Ateş’imizin ille yüksek mi çıkması gerekli? Benim vücut ısım ateşim yani aynı.

Back