- Konu Sahibi Leylaguzel
-
öyle düşünmeyin inşallah pozitifi görürsünüz.. bende sabah aile hekimine verecektim kan 1 gün sonra çıkıyormuş vazgeçtim...Bugun kan verdim. İçime doğuyor. Yine negatifi görücem. İlaçları bıraksam adet olacakmışım gibi.
Sakın ama sakın ilaçları bırakma... Ayrıca hamilelik belirtilerinden bir tanesi adef olacak hissinin olaması. O yüzden pozitif düşün canımBugun kan verdim. İçime doğuyor. Yine negatifi görücem. İlaçları bıraksam adet olacakmışım gibi.
İlaçlarıma devam ediyorum pişman olmak şuan isteyeceğim en son şey. İdrar testlerimde çıkardı aslında ama çıkmadı bu sefer. zaten doktorum da soylemişti beklentini yüksek tutma çok üzülmeni istemıyorum diye. O yüzden de negatif bekliyorum.Sakın ama sakın ilaçları bırakma... Ayrıca hamilelik belirtilerinden bir tanesi adef olacak hissinin olaması. O yüzden pozitif düşün canım
Siz ne yaptirmistiniz acabaİlaçlarıma devam ediyorum pişman olmak şuan isteyeceğim en son şey. İdrar testlerimde çıkardı aslında ama çıkmadı bu sefer. zaten doktorum da soylemişti beklentini yüksek tutma çok üzülmeni istemıyorum diye. O yüzden de negatif bekliyorum.
Tutunmuşlar kızlar darisi basinizaÇok gecmıs olsun canım ıns bebısın sıkı sıkı tutunur sana
hayırlı olsunTutunmuşlar kızlar darisi basiniza
488 .1 1364hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin inşallah... değerleriniz nasıldı ? peki 10. gün 12. gün ... ?
Testlerimi ozelde yaptiriyorum 1 satte tahliller cikiyor488 .1 1364
Özelden mesaj atabilirmisin, üçünü bulamiyorumTeşekürler
hayırlı olsun canimÖzelden mesaj atabilirmisin, üçünü bulamiyorum
Kan sonucum negatif. Ben uzun bir süre yeni tedaviye başlayamam artık. Çok yoruldum.Bugun kan verdim. İçime doğuyor. Yine negatifi görücem. İlaçları bıraksam adet olacakmışım gibi.
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunKan sonucum negatif. Ben uzun bir süre yeni tedaviye başlayamam artık. Çok yoruldum.
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevındımArkadaşlar dün yazmıştım 7 mayısta transfer oldum kan pıhtısı oldu yazmıştım birinden umudun yoktu ama malesefer embrio tutunmasi olmus ikiside duruyor
Geçmiş olsun cnm yeni doktor tavsiyesinde bulunabilirim istersen ınsallah olur yaKan sonucum negatif. Ben uzun bir süre yeni tedaviye başlayamam artık. Çok yoruldum.
Sagol canım klinigimden doktorumdan cok memnunum ama bizim durumumuza yapacak bisey kalmadı. Cok ince eleyip sık dokudular tedavimizde. Bizim embriyolarimizda kromozom bozukluğu yüksek oranda çıktı. Ama yine de tavsiye edebilirsin belki benzer durumda olan baska arkadaslarimiza fikir olabilir canım. İnce düşüncen icin teşekkür ederim.bizi ancak en iyi biz anlıyoruz dimi. İyiki varsınız.Geçmiş olsun cnm yeni doktor tavsiyesinde bulunabilirim istersen ınsallah olur ya
Dogru diyorsun kimsey anlamaz bizi gerçektenSagol canım klinigimden doktorumdan cok memnunum ama bizim durumumuza yapacak bisey kalmadı. Cok ince eleyip sık dokudular tedavimizde. Bizim embriyolarimizda kromozom bozukluğu yüksek oranda çıktı. Ama yine de tavsiye edebilirsin belki benzer durumda olan baska arkadaslarimiza fikir olabilir canım. İnce düşüncen icin teşekkür ederim.bizi ancak en iyi biz anlıyoruz dimi. İyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?