- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Selam. Esimle anlasmistik bugun idrar testi yapmaya. 5. Gun embriyosu 8. Gun sonucum. Normal gebelik testi. Cok silik ama var gibi degil mi? Nolur siz de yorumlayin.
Selam. Esimle anlasmistik bugun idrar testi yapmaya. 5. Gun embriyosu 8. Gun sonucum. Normal gebelik testi. Cok silik ama var gibi degil mi? Nolur siz de yorumlayin.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin ınsTesekkur ederim. Esimde hic sperm yoktu. Tese ameliyatiyla bulundu. Ilk denememiz olumsuzdu ikicisinde oldu insallah. Hepimizin saglikli bebisleri olsun insallah
yarin test gunun mu kan verecek misin?Kızlar 11. Günüm ve dünden beri kasiklarim cok ağrıyor. Birde gece bir üşüme bir yanma. Cok rahatsız uyudum. Ama adet sancısı çekiyorum sanki.
masallah ne guzel bir artis cok sevindimKızlar bende ıkıncı testın sonucunu aldım bırıncısı 175.81 di ıkıncısı 559.33 nasıl sızce ıyı mı gıdıyor bır sıkıntı var mı?
Sagol canım teşekkür ederim emin olamadım da hemsıreye sordum o da gayet ıyı dedımasallah ne guzel bir artis cok sevindim
29mayis Çarşamba test günüm ama yarın kan vericem yine de.yarin test gunun mu kan verecek misin?
Tesekkur ederim. Esimde hic sperm yoktu. Tese ameliyatiyla bulundu. Ilk denememiz olumsuzdu ikicisinde oldu insallah. Hepimizin saglikli bebisleri olsun insallah
Merhaba bende mayısın 7 de transfer oldum siz 12 gün hormon testi yaptirdim 1364 bthg çıktı sizde kaç cikti acabamerhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Çok gecmıs olsun canım ıns bebısın sıkı sıkı tutunur sanaArkadaşlar 7 mayısta transfer oldum 20 sinde test yaptir demisti doktorum ben daha doğrusu dayanamayıp 17 mayısta yaptirdim bthcg 488.1 çıkmıştı 20 mayısta 1364 değerim cikti daha sonra 22 mayısta hafif kanamam basladi acil hastaneye gittim proluton tepot vuruldum birkaç gün kanaman geçer dedi doktorum o gün gecmesini bekledim fakat 23 de gittim pihti kan düşürdüm fakat kan testi verdim değerim 4130 cikmisti eve git dinlen dedi doktroum hattâ hafif keseyi de gördü 25 daha doğrusu dün gittim ine test verdim degerim 6147cikti görünen hala hamileyim kizlar yarin haberlesiriz önce test yaptirip sonra doktorun yanina kontrole gidicem değerin 2 katı çıkması gerektigi söyledi fakat 2 kat cikmadi 1 düşmüş olabilir
Cok tesekur ederim yarin son olan biteni yazarimÇok gecmıs olsun canım ıns bebısın sıkı sıkı tutunur sana
Guzel olucak aklina kotu bisey getirmeArkadaşlar 7 mayısta transfer oldum 20 sinde test yaptir demisti doktorum ben daha doğrusu dayanamayıp 17 mayısta yaptirdim bthcg 488.1 çıkmıştı 20 mayısta 1364 değerim cikti daha sonra 22 mayısta hafif kanamam basladi acil hastaneye gittim proluton tepot vuruldum birkaç gün kanaman geçer dedi doktorum o gün gecmesini bekledim fakat 23 de gittim pihti kan düşürdüm fakat kan testi verdim değerim 4130 cikmisti eve git dinlen dedi doktroum hattâ hafif keseyi de gördü 25 daha doğrusu dün gittim ine test verdim degerim 6147cikti görünen hala hamileyim kizlar yarin haberlesiriz önce test yaptirip sonra doktorun yanina kontrole gidicem değerin 2 katı çıkması gerektigi söyledi fakat 2 kat cikmadi 1 düşmüş olabilir
Insallah arkadaslarGuzel olucak aklina kotu bisey getirme
Insallah canim mutlu haberleri veririz birbirimizeYaaa çok güzel bi haber buBenim de eşimde azospermi var, bizde de microtese ile sperm bulundu çok şükür☺ Cuma günü yapıldı transfer, biz de gün sayıyoruz
gecikmeler olabiliyor. bende de oldu 15 gün geçti gelmedi doktora gittim kist oluşmuş dedi.. hap verdi.. cok şükür hapla beraber kistimde erimiş.. transfer için uygun dedi... 17 mayıs da transfer oldum. 29 mayıs da test günümOpudan sonraki adetim 5 gün sonra olmuştu.26 mayısta adetim başlamıştı. Normalde adetlerim düzenlidir 30günde bir olurum. Ama 2. Adetim gelmedi. Çok mu gecikir normal mi aklım karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?