Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Kızlar 11. Günüm ve dünden beri kasiklarim cok ağrıyor. Birde gece bir üşüme bir yanma. Cok rahatsız uyudum. Ama adet sancısı çekiyorum sanki.

Tesekkur ederim. Esimde hic sperm yoktu. Tese ameliyatiyla bulundu. Ilk denememiz olumsuzdu ikicisinde oldu insallah. Hepimizin saglikli bebisleri olsun insallah

Yaaa çok güzel bi haber bu Benim de eşimde azospermi var, bizde de microtese ile sperm bulundu çok şükür Cuma günü yapıldı transfer, biz de gün sayıyoruz

Opudan sonraki adetim 5 gün sonra olmuştu.26 mayısta adetim başlamıştı. Normalde adetlerim düzenlidir 30günde bir olurum. Ama 2. Adetim gelmedi. Çok mu gecikir normal mi aklım karışık

Arkadaşlar 7 mayısta transfer oldum 20 sinde test yaptir demisti doktorum ben daha doğrusu dayanamayıp 17 mayısta yaptirdim bthcg 488.1 çıkmıştı 20 mayısta 1364 değerim cikti daha sonra 22 mayısta hafif kanamam basladi acil hastaneye gittim proluton tepot vuruldum birkaç gün kanaman geçer dedi doktorum o gün gecmesini bekledim fakat 23 de gittim pihti kan düşürdüm fakat kan testi verdim değerim 4130 cikmisti eve git dinlen dedi doktroum hattâ hafif keseyi de gördü 25 daha doğrusu dün gittim ine test verdim degerim 6147cikti görünen hala hamileyim kizlar yarin haberlesiriz önce test yaptirip sonra doktorun yanina kontrole gidicem değerin 2 katı çıkması gerektigi söyledi fakat 2 kat cikmadi 1 düşmüş olabilir

Çok gecmıs olsun canım ıns bebısın sıkı sıkı tutunur sana

Guzel olucak aklina kotu bisey getirme

Opudan sonraki adetim 5 gün sonra olmuştu.26 mayısta adetim başlamıştı. Normalde adetlerim düzenlidir 30günde bir olurum. Ama 2. Adetim gelmedi. Çok mu gecikir normal mi aklım karışık
gecikmeler olabiliyor. bende de oldu 15 gün geçti gelmedi doktora gittim kist oluşmuş dedi.. hap verdi.. cok şükür hapla beraber kistimde erimiş.. transfer için uygun dedi... 17 mayıs da transfer oldum. 29 mayıs da test günüm
sizinde çok gecikirse doktorunuza gidin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…