- Konu Sahibi Leylaguzel
-
evet doktor başlayalım dediğinde progestereon ve e2 değerlerine bakılıyor. uygunsa başlanıyor tedaviyeTransfer için 2.adetimi bekliyordum bugün adetim başladı. Yaşadığım yerde kan alınmıyor. 2. Gün kist olmasa da kan veriyor muyum? 2. Gün kan verecek miyim sorun yoksa da..
Teşekkür ederimevet doktor başlayalım dediğinde progestereon ve e2 değerlerine bakılıyor. uygunsa başlanıyor tedaviye
tşk ederim benimde pozitifCanim nasilsin ? Dün test günümdü pozitif ciktidarisi başına insallah
değeriniz kaç çıktı ? tek mi çift mi embriyo transfer edilmiştiCanim nasilsin ? Dün test günümdü pozitif ciktidarisi başına insallah
tşk ederim benimde pozitifçok şükür. yarın tekrar kan verecem inşallah değer ikiye katlamıştır
Kizlar yarin 8. Gunum test yapiyim mi sizce cok heyecanliyim. 8. Gun idrarda goren var mi aramizda. Pozitifi foren herkese hayirli olsun Allah bizede nasip etsin
5. Gun embriyosu canm benim seninkide oyle miydiBence yapma canim sabret, cikmayabilir idrarda. Benim 10. Günde bile cok silik çıktı
Bide icinde oldugunu hissediyomuydun oyle geliyomuydu sanaBence yapma canim sabret, cikmayabilir idrarda. Benim 10. Günde bile cok silik çıktı
5. Gun embriyosu canm benim seninkide oyle miydi
Bide icinde oldugunu hissediyomuydun oyle geliyomuydu sana
Allah razı olsun canımYaa cok sevindim gözün aydin105 cikti, çift embriyo. Senin ? Ben de yarin tekrarlicam inşallah guzel devam eder
Banada oyle diyo icim su an umarm bende sen gbi hissediyorumdurEvet canim hamile olduğumu biliyodum, tabi yine de korkuyodum negatif cikicak diye ama icimde bi his oldu diyordu
önemli olan değerin ikiye çıkmasıymış.Yaa cok sevindim gözün aydin105 cikti, çift embriyo. Senin ? Ben de yarin tekrarlicam inşallah guzel devam eder
Allah razı olsun canımbenimde çift embriyo değerim 463 çıktı . amin inşallah güzel devam eder
Banada oyle diyo icim su an umarm bende sen gbi hissediyorumdurilk denememmiydi canm
Insallah bende hamişimdirEvet canim ilk denemeydi, umarim senin de güzel haberlerini aliriz yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?