• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

selam kızlar bende değerlerimi yazayım.. 10. gün 47 12. gün 84 cik değerler düşük ama sanki biraz.. bakalım 14. gün ne olacak..

Bugun kan verdim. İçime doğuyor. Yine negatifi görücem. İlaçları bıraksam adet olacakmışım gibi.
öyle düşünmeyin inşallah pozitifi görürsünüz.. bende sabah aile hekimine verecektim kan 1 gün sonra çıkıyormuş vazgeçtim...
acilde yaptırmayı düşünüyorum artık

Sakın ama sakın ilaçları bırakma... Ayrıca hamilelik belirtilerinden bir tanesi adef olacak hissinin olaması. O yüzden pozitif düşün canım
İlaçlarıma devam ediyorum pişman olmak şuan isteyeceğim en son şey. İdrar testlerimde çıkardı aslında ama çıkmadı bu sefer. zaten doktorum da soylemişti beklentini yüksek tutma çok üzülmeni istemıyorum diye. O yüzden de negatif bekliyorum.

Arkadaşlar dün yazmıştım 7 mayısta transfer oldum kan pıhtısı oldu yazmıştım birinden umudun yoktu ama malesefer embrio tutunmasi olmus ikiside duruyor

İlaçlarıma devam ediyorum pişman olmak şuan isteyeceğim en son şey. İdrar testlerimde çıkardı aslında ama çıkmadı bu sefer. zaten doktorum da soylemişti beklentini yüksek tutma çok üzülmeni istemıyorum diye. O yüzden de negatif bekliyorum.
Siz ne yaptirmistiniz acaba

Geçmiş olsun cnm yeni doktor tavsiyesinde bulunabilirim istersen ınsallah olur ya
Sagol canım klinigimden doktorumdan cok memnunum ama bizim durumumuza yapacak bisey kalmadı. Cok ince eleyip sık dokudular tedavimizde. Bizim embriyolarimizda kromozom bozukluğu yüksek oranda çıktı. Ama yine de tavsiye edebilirsin belki benzer durumda olan baska arkadaslarimiza fikir olabilir canım. İnce düşüncen icin teşekkür ederim.bizi ancak en iyi biz anlıyoruz dimi. İyiki varsınız.

Sagol canım klinigimden doktorumdan cok memnunum ama bizim durumumuza yapacak bisey kalmadı. Cok ince eleyip sık dokudular tedavimizde. Bizim embriyolarimizda kromozom bozukluğu yüksek oranda çıktı. Ama yine de tavsiye edebilirsin belki benzer durumda olan baska arkadaslarimiza fikir olabilir canım. İnce düşüncen icin teşekkür ederim.bizi ancak en iyi biz anlıyoruz dimi. İyiki varsınız.
Dogru diyorsun kimsey anlamaz bizi gerçekten 😥

Back