• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

:110::KK45:Arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferinden 10 gün sora yaptırmanızı tavsiye ediyorum....8.gün merak eden arkadaşlar varsa evde çubuk kit yapsınlar silik bile çıksa pozitif olur demek. 10gün kan testi yaşarsınız.. Doktorlar zaten 5.gün embriyosu transfer inden tam 12 gün sonra kesin ve sağlıklı sonuçlar elde edildiğini düşünüyor. Dolayısıyla 10.gün kan testi yapmış 12.gün de doktorun dediği günde yapılırsa en azından 2 gün ara ile 2 kat artışı da görmüş oluruz. Nacizane fikrim:KK42::KK5:

:110::KK45:Arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferinden 10 gün sora yaptırmanızı tavsiye ediyorum....8.gün merak eden arkadaşlar varsa evde çubuk kit yapsınlar silik bile çıksa pozitif olur demek. 10gün kan testi yaşarsınız.. Doktorlar zaten 5.gün embriyosu transfer inden tam 12 gün sonra kesin ve sağlıklı sonuçlar elde edildiğini düşünüyor. Dolayısıyla 10.gün kan testi yapmış 12.gün de doktorun dediği günde yapılırsa en azından 2 gün ara ile 2 kat artışı da görmüş oluruz. Nacizane fikrim:KK42::KK5:

Canim bana doktorum 10. Gün olarak verdi test tarihini zaten, pazartesi oluyor yani hayırlısı bakalim

@ BabyBoom2019 benim bugün belim, karnım, bacaklarım ağrıyor.. adet olduğunda ağrın olur ya aynı o sekilde :63:

Öyle mi çok iyiymis o zaman. Özelde hangi birime gittiniz peki? Bu arada pozitif olmuş sanirim, tebrik ederim darisi basimiza 😊
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına🙏Ben kayıt yapan kıza soyledım o halletti canım yanı ne yaptı tam bılmıyorum ben sadece gıdıp kan verdım. Sonra muayene falan olmadım

Nerde yaptirmayi düşünüyorsun testini ?
Calistigim icin aile hekiminde yaptiramam. Aile hekimim 9 dan once gelmiyor ve servisle gitmeyince eziyet oluyor. Is yerinin ordakine de cok yurumem lazim ve yaparlar mi bilmiyorum. Bu yuzden is yerinin hemen yanindaki ozel hastanede yaptiracagim. Gecen sene 80 tl idi galiba. Pahali ama yapacak bir sey yok.

Kızlar belirti çok aramayın dıyecem ama zor oluyor biliyorum🙄 bende sizin gibiydim 🙂bende belirti olarak ılk bır kaç gün bırsey yoktu 5.gunden sonra fena bel agrısı oldu son ıkı gün adet agrısı oldu ama aşırı değil ara ara su gıbı akıntı gelıyordu ki hala da geliyor bendeki belirtiler böyleydi belki sizinde içiniz biraz rahatlar bunları görünce ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok tabı bunları hıssetmeyende olmayacak dıye bırsey yok Allah’ım herkesin gönlüne göre versin inş güzel haberlerinizi bekliyoruz

Selam. Esimle anlasmistik bugun idrar testi yapmaya. 5. Gun embriyosu 8. Gun sonucum. Normal gebelik testi. Cok silik ama var gibi degil mi? Nolur siz de yorumlayin.

Eklentiler

• 20190526_075418.jpg
    20190526_075418.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 115
Back