• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Yaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle bunun için fiyat bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle bunun için fiyat bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
mersin hakkımda bilgim yok. yalnız size tavsiyem doktor önemli ama özellikle laboratuvarı ne zaman kurulmuş cihazlar en son teknolojimi bunlar çok önemli... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

3. Gün embriyosu transfrin 10. Günü idrar testi negatif.sanirim tutmadı. Onceki transferlerimin 10. Gun testinde silik cizgimi iki kere görmüştüm.

@ BabyBoom2019 nasılsın ?? benim bugün ağrım var sağ tarafta. birazda bacaklarım ağrıyor. pzt 10. gün ya inşallah kan testi yapmayı düşünüyorum. normalde test günüm çarşamba ama bekleyemeyeceğim sanırım

@ BabyBoom2019 nasılsın ?? benim bugün ağrım var sağ tarafta. birazda bacaklarım ağrıyor. pzt 10. gün ya inşallah kan testi yapmayı düşünüyorum. normalde test günüm çarşamba ama

Iyiyim canim, belirgin bi belirtim yok. 5.günden beri bacaklarım ve belim ağrıyor. Benim de test günüm pazartesi, henüz hiç idrar testi yapmadim çünkü cesaretim yok. Hayırlısı olsun hepimiz icin canim

@ BabyBoom2019 nasılsın ?? benim bugün ağrım var sağ tarafta. birazda bacaklarım ağrıyor. pzt 10. gün ya inşallah kan testi yapmayı düşünüyorum. normalde test günüm çarşamba ama bekleyemeyeceğim sanırım

Testi nerde yapmayi planliyorsun? Aile hekiminde taa öğleden sonra çıkıyor . Acile gidip yaptiralabilir mi acaba ???

Testi nerde yapmayi planliyorsun? Aile hekiminde taa öğleden sonra çıkıyor . Acile gidip yaptiralabilir mi acaba ???
evet yaptırabilir diye biliyorum özelde 1 saat olmadan çıkıyor zaten.. ben pzt işe gitmeden aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. orda kan verecem..
çarşamba kendi merkezime giderim ordada kan veririm hemde doktorumla görüşmüş olurum diye düşündüm

aslında arada bugün yada yarın acilde kan mı versem diye de düşünmüyor değilim ama ????? erken diye düşünüyorum. dondurulmuş 5. gün embriyosu
bugün 8. günümüz

aslında arada bugün yada yarın acilde kan mı versem diye de düşünmüyor değilim ama ????? erken diye düşünüyorum. dondurulmuş 5. gün embriyosu

Benim de dondurulmus 5. Gün embriyosu, bugun 8. Günümüz oldu yani. Yaparsak şimdi düşük bi değer çıkarsa ya da hiç cikmazsa sonra da onu kafaya takariz canim. Ben sanirim beklemekten yanayim

evet yaptırabilir diye biliyorum özelde 1 saat olmadan çıkıyor zaten.. ben pzt işe gitmeden aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. orda kan verecem..
çarşamba kendi merkezime giderim ordada kan veririm hemde doktorumla görüşmüş olurum diye düşündüm

Özelde kan vermek için kadin doğumdan randevu almak mi gerekiyor nasil oluyor acaba ? Ben merkezle ayni sehirde degilim maalesef yoksa direkt orda verirdim

Özelde kan vermek için kadin doğumdan randevu almak mi gerekiyor nasil oluyor acaba ? Ben merkezle ayni sehirde degilim maalesef yoksa direkt orda verirdim
hımm o zaman direk acilde yada aile hekiminde kan verin.. özelde mecbur kadın doğumcuya gideceksin o da muayene parası alır gerek yok

Back