- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Ben dırek gıttım gebelık testı yaptırmak istiyorum dedim yaptırdım 30 lira bir ücret ödedim
Arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferinden 10 gün sora yaptırmanızı tavsiye ediyorum....8.gün merak eden arkadaşlar varsa evde çubuk kit yapsınlar silik bile çıksa pozitif olur demek. 10gün kan testi yaşarsınız.. Doktorlar zaten 5.gün embriyosu transfer inden tam 12 gün sonra kesin ve sağlıklı sonuçlar elde edildiğini düşünüyor. Dolayısıyla 10.gün kan testi yapmış 12.gün de doktorun dediği günde yapılırsa en azından 2 gün ara ile 2 kat artışı da görmüş oluruz. Nacizane fikrim
Benim de pazartesi test tarihim:)Canim bana doktorum 10. Gün olarak verdi test tarihini zaten, pazartesi oluyor yani hayırlısı bakalim
Benim de pazartesi test tarihim:)
Benim de pazartesi test tarihim:)
@ BabyBoom2019 benim bugün belim, karnım, bacaklarım ağrıyor.. adet olduğunda ağrın olur ya aynı o sekilde
hayırlıysa olsun inşallahHamilelik belirtileri, adet belirtilerine cok benziyormuş ya canim insallah hamilesindir
beklemek çok zorHamilelik belirtileri, adet belirtilerine cok benziyormuş ya canim insallah hamilesindir
Bana 12. Gün verdi. Tam adetimin geçtiği tarihten 2 gün sonraya tekabül ediyor... Hayırlı haberler ile buluşalım inşallahCanim bana doktorum 10. Gün olarak verdi test tarihini zaten, pazartesi oluyor yani hayırlısı bakalim
Teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başınaÖyle mi çok iyiymis o zaman. Özelde hangi birime gittiniz peki? Bu arada pozitif olmuş sanirim, tebrik ederim darisi basimiza
Calistigim icin aile hekiminde yaptiramam. Aile hekimim 9 dan once gelmiyor ve servisle gitmeyince eziyet oluyor. Is yerinin ordakine de cok yurumem lazim ve yaparlar mi bilmiyorum. Bu yuzden is yerinin hemen yanindaki ozel hastanede yaptiracagim. Gecen sene 80 tl idi galiba. Pahali ama yapacak bir sey yok.Nerde yaptirmayi düşünüyorsun testini ?
Çok teşekkür ederim canım amin ınş@ Ahu06 tebrik ederim. hayırlı olsun. Allah kucağınıza almayı naip etsin inşallah
Amin canimOh maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, ömrü uzun bereketli olsun ... Darısı isteyen bizlerin başına
valla gayet cizgi var heyecannnnn :))Selam. Esimle anlasmistik bugun idrar testi yapmaya. 5. Gun embriyosu 8. Gun sonucum. Normal gebelik testi. Cok silik ama var gibi degil mi? Nolur siz de yorumlayin.
 varrrr canım  tebriklerSelam. Esimle anlasmistik bugun idrar testi yapmaya. 5. Gun embriyosu 8. Gun sonucum. Normal gebelik testi. Cok silik ama var gibi degil mi? Nolur siz de yorumlayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?