- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Yukselır canım ıns kendını sıkma stres yapmabenim kan değeri 47 cıktı..
inşallah bu sonuç biraz düşük galiba değil mi?Hayırlı olsun canım katlanır inşallah seninle kalır bebegın
inşallah seninde 10. gündü değil mi?Yukselır canım ıns kendını sıkma stres yapma
Evet canıminşallah seninde 10. gündü değil mi?
hadi hayırlısı bakalım :))Evet canım
mersin hakkımda bilgim yok. yalnız size tavsiyem doktor önemli ama özellikle laboratuvarı ne zaman kurulmuş cihazlar en son teknolojimi bunlar çok önemli... hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYaa ben yurtdışında yaşıyorum Mersin'de olup tüp Bebek yaptıranlar var mı? 3 yıllık evliyim normal yollardan gebe kalamadim. Tüp bebek düşünüyoruz eşimle bunun için fiyat bilgisi olan varmı? 2019 güncel fiyat listesi nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Oh maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah, ömrü uzun bereketli olsun ... Darısı isteyen bizlerin başınaCanim benim bebişim doğdu bile.uyuyor yanimda bazen bakiyorum bu forumlara.allah sizlerin yardimcisi olsun
@ BabyBoom2019 nasılsın ?? benim bugün ağrım var sağ tarafta. birazda bacaklarım ağrıyor. pzt 10. gün ya inşallah kan testi yapmayı düşünüyorum. normalde test günüm çarşamba ama
moralinizi bozmayın inşallah tutmuştur. 3. gün olunca belki geç tutunma falan olmuştur. 2 gün sonra kan verin3. Gün embriyosu transfrin 10. Günü idrar testi negatif.sanirim tutmadı. Onceki transferlerimin 10. Gun testinde silik cizgimi iki kere görmüştüm.
@ BabyBoom2019 nasılsın ?? benim bugün ağrım var sağ tarafta. birazda bacaklarım ağrıyor. pzt 10. gün ya inşallah kan testi yapmayı düşünüyorum. normalde test günüm çarşamba ama bekleyemeyeceğim sanırım
bende pzt kadar beklemek istiyorum hiçbir şey yapmadanIyiyim canim, belirgin bi belirtim yok. 5.günden beri bacaklarım ve belim ağrıyor. Benim de test günüm pazartesi, henüz hiç idrar testi yapmadim çünkü cesaretim yok. Hayırlısı olsun hepimiz icin canim
evet yaptırabilir diye biliyorum özelde 1 saat olmadan çıkıyor zaten.. ben pzt işe gitmeden aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. orda kan verecem..Testi nerde yapmayi planliyorsun? Aile hekiminde taa öğleden sonra çıkıyor . Acile gidip yaptiralabilir mi acaba ???
aslında arada bugün yada yarın acilde kan mı versem diye de düşünmüyor değilim ama ????? erken diye düşünüyorum. dondurulmuş 5. gün embriyosuTesti nerde yapmayi planliyorsun? Aile hekiminde taa öğleden sonra çıkıyor . Acile gidip yaptiralabilir mi acaba ???
aslında arada bugün yada yarın acilde kan mı versem diye de düşünmüyor değilim ama ????? erken diye düşünüyorum. dondurulmuş 5. gün embriyosu
evet yaptırabilir diye biliyorum özelde 1 saat olmadan çıkıyor zaten.. ben pzt işe gitmeden aile hekimine gitmeyi düşünüyorum. orda kan verecem..
çarşamba kendi merkezime giderim ordada kan veririm hemde doktorumla görüşmüş olurum diye düşündüm
hımm o zaman direk acilde yada aile hekiminde kan verin.. özelde mecbur kadın doğumcuya gideceksin o da muayene parası alır gerek yokÖzelde kan vermek için kadin doğumdan randevu almak mi gerekiyor nasil oluyor acaba ? Ben merkezle ayni sehirde degilim maalesef yoksa direkt orda verirdim
Ben dırek gıttım gebelık testı yaptırmak istiyorum dedim yaptırdım 30 lira bir ücret ödedimÖzelde kan vermek için kadin doğumdan randevu almak mi gerekiyor nasil oluyor acaba ? Ben merkezle ayni sehirde degilim maalesef yoksa direkt orda verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?