- Konu Sahibi Leylaguzel
-
birde evde idrar da hangi testi kullanıyorsunuz?Elimde testler vardı duramadım :)) negatif beklediğim bir sonuç ama umudum pozitif yine de. Daha önce iki kimyasal gebelikte 9.10. günlerde değer cok düşük olmasına ragmen idrarda silik cizgiyi görmüştüm. 14. gün sonuc gunu olmasının vardır bir sebebi diye düşünerek umut edıyorum. Pozitif olursa sürpriz olacak.
Hadi hayırlı haber alırsın inşallah canım. Laboquik dye internetten coklu paket almıştım.birde evde idrar da hangi testi kullanıyorsunuz?
Normal canım korkma. İlaçlar rahmi hamileliğe hazırladığından bazı kasılmalar ağrılar sancılar çok normal.Kizlar merhaba bnada çarşamba gün 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun transferin ikinci gunu dun gece sag kasigimda baya agri oldu smdide hafif hafif var bacagima vuruyo. Agrilar icin cok erken benim gbi olan var mi normal bisey mi bu. Ilk denemem oldugu icin bilmiyorum korktum biraz
Teşekkür ederim canım kan verdim bakalım orada da çıkar ıns da ıcım ıyıce rahatlarhayırlı.olsun :))
Cok tesekkur ederim cevapladiğin icin icim rahatladiNormal canım korkma. İlaçlar rahmi hamileliğe hazırladığından bazı kasılmalar ağrılar sancılar çok normal.
Yaa ben de çanakkaleden gidiyorum gökçeada.. siz kendi aracınızla mı gidiyorsunuz. Ben transfer günü için kendi aracımızla mı yoksa otobüsle mi gitsek karar veremedik. İstanbul trafiğinden korkyuk da birazAyyy evetttAy vallahi ne güldüm ya kendi kendime evde deli gibi Dünya ne küçük yahu ☺ Çiğdem ben bu arada
canım öğrendin mi kan sonucunuMerhaba canım güzel sonuçlar alırsın inşallah ben sağlık ocağında kan verdim ama yarın öğleden sonra cikar dedi acile gitsem yapar mı
2-3 gün daha bekle canım.5. gün dondurulmuş embriyo transferi kanda kaçıncı gün belli olur ki ??? ( doktor 12. gün sonra sonuç tarihi olarak verdi ama ) ben bekliyemeyecem sanırım.bugün transferin 7. günü
10. gün kanda çıkar mı ki???2-3 gün daha bekle canım.
10. gün kanda çıkar mı ki???
yüksek ihtimal çıkıyor canım. çıkmazsa da 12. gün yine yapmanı tavsıye ederim. son dakika golü atabilir belki minnak.10. gün kanda çıkar mı ki???
yüksek ihtimal çıkıyor canım. çıkmazsa da 12. gün yine yapmanı tavsıye ederim. son dakika golü atabilir belki minnak.
hayırlı olsun canım gözün aydın. kac çıktı değerinCok şükür kandada çıktısırada ıkıncı test var sonra kese kalp atışı Allah’ım bu sefer herseyın yolunda gıtmesını ve çocuğumu sağ saglım kucağıma almayı nasıp et Allah’ım bu mutlulukları isteyen herkese nasıp etsın Hadı kızlar sımdı sizlerden güzel haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun canım katlanır inşallah seninle kalır bebegınbenim kan değeri 47 cıktı..
175.81 canımhayırlı olsun canım gözün aydın. kac çıktı değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?