Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

birde evde idrar da hangi testi kullanıyorsunuz?

Kizlar merhaba bnada çarşamba gün 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun transferin ikinci gunu dun gece sag kasigimda baya agri oldu smdide hafif hafif var bacagima vuruyo. Agrilar icin cok erken benim gbi olan var mi normal bisey mi bu. Ilk denemem oldugu icin bilmiyorum korktum biraz

Normal canım korkma. İlaçlar rahmi hamileliğe hazırladığından bazı kasılmalar ağrılar sancılar çok normal.

Ben eger tutarsa belirtileri ya da olanlari yazayim diye düşünmüştüm ve yazicam. Benim 4+4 günlük suan cok şükür. Oncelikle burada anlatilan gogus agrilari ve meme ucu agrisi yanmasi kesinlikle olmadi bende. Cunku bende gogus agrisi adet belirtisidir. Adet olmadan once yasarim mesela. Transferin ilk gununden itibaren ara ara kasık ağrım oldu. Böyle iplerle geriyorlar gibi. Ilk iki gun kramp oldu. Ve transferin ucuncu gunu bir istah basladi ki gece bile kalkiyorum. En büyük belirtim bana gore idrara sık gitme durumu. Hala gecede 6 7 kez Wcdeyim. Bu kadar erken istah mi acilir diyenler olmustu ama olabiliyor herkesin belirtisi de degeri de farkli oluyor. Benim 7.gun degerim 216, 9.gün degerim 485 ,12.gün degerim 1473 çıktı. Yani tutunma erken de olabiliyor gec de olabiliyor. Biraz uzun oldu ama hepimizin kucaginin dolmasini diliyorum. Öpüyorum.

Eklemeyi unutmusum benim günlük hayatta en ufak kötü kokuya midem bulanir öğürürüm bile mesela ama hala bulantim vs yok. Belki hic olmayacak belki sonra baslar bilemem. Bel agrisi da olmadi bende mesela. Yani diyecegim o ki her hamiş farklı bünye :)

Ayyy evettt Ay vallahi ne güldüm ya kendi kendime evde deli gibi Dünya ne küçük yahu ☺ Çiğdem ben bu arada
Yaa ben de çanakkaleden gidiyorum gökçeada.. siz kendi aracınızla mı gidiyorsunuz. Ben transfer günü için kendi aracımızla mı yoksa otobüsle mi gitsek karar veremedik. İstanbul trafiğinden korkyuk da biraz

5. gün dondurulmuş embriyo transferi kanda kaçıncı gün belli olur ki ??? ( doktor 12. gün sonra sonuç tarihi olarak verdi ama ) ben bekliyemeyecem sanırım .bugün transferin 7. günü

Cok şükür kandada çıktı sırada ıkıncı test var sonra kese kalp atışı Allah’ım bu sefer herseyın yolunda gıtmesını ve çocuğumu sağ saglım kucağıma almayı nasıp et Allah’ım bu mutlulukları isteyen herkese nasıp etsın Hadı kızlar sımdı sizlerden güzel haberler bekliyoruz

hayırlı olsun canım gözün aydın. kac çıktı değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…