- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Leylaguzel
Acilde mi tekrar kan testi versem yoksa 8.gun idrar da erken gebelik testi çıkar mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim benim dun gercek test günümdü 12.gün. 1473 çıktı. Muhtemelen ikiz dedi :) iki embriyoydu zaten. Yaşım 28. Ben Şişli Kolanda yaptırdım. 15 gun muayene yok stres olmamak adina. Ilk muayenede kalp atisi duyacagiz insallah. Ilaclarima ignelerime aynen devam kalp atışına kadar.
İdrarda bi bak istersen. Ama bugün öğleden sonra internetten tahlil sonuclarını takip et. Yarın deseler de aynı gün de çıkabiliyor.Acilde mi tekrar kan testi versem yoksa 8.gun idrar da erken gebelik testi çıkar mi
Kaçıncı günün canımKızlar erken gebelik testi yaptım maalesef net tek çizgi
Bugün 8.gun beşinci gün embriyosuKaçıncı günün canım
Üzülme kan sonucunu bekle canım. Çok erken aslında. 8. günümüzdeyiz. Sabret.Kızlar erken gebelik testi yaptım maalesef net tek çizgi
ilaçların etkisi olabilir... bende de uyku var biraz. raporum bitti benimde işe başladım.. test gününü bekliyoruzInanir misin sabah kalktığımda aklima sen geldin ☺iyiyim canım, halsizlik yorgunluk var ilaçlardan heralde baska bisey yok. Sen nasılsın?
Ohooo daha çok var arkadaşım üzülme.. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi?? Bu arada bir arkadaşım bizim gibi tüp bebek yapıdı... Son test gününden bir gün önceye kadar çubuklarda tek çizgi gördü.. Ama test günü 120 değeri vardı... O yüzden sıkıntı yapmayın... Belki de çubukta vardır sen göremiyorsundurBugün 8.gun beşinci gün embriyosu
Hayır kesjn net çizgi benim iki gün sonra test sonucunm beşinci gün embriyosu erken çıkıyorOhooo daha çok var arkadaşım üzülme.. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi?? Bu arada bir arkadaşım bizim gibi tüp bebek yapıdı... Son test gününden bir gün önceye kadar çubuklarda tek çizgi gördü.. Ama test günü 120 değeri vardı... O yüzden sıkıntı yapmayın... Belki de çubukta vardır sen göremiyorsundur
10. Gün mü test yap dedi doktorHayır kesjn net çizgi benim iki gün sonra test sonucunm beşinci gün embriyosu erken çıkıyor
Evet canım10. Gün mü test yap dedi doktor
Aminn insallah :) sizin transferin kacinci gunu?Hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bana 12.gün dediEvet canım
Ben 14 mayısta transfer oldum . Transfer gününü saymazsak 9.gün sayarsak 10Aminn insallah :) sizin transferin kacinci gunu?
Teşekkürler arkadaşım... Benim test günüm pazartesi yani ayın 27si...rabbim herkese nasip etsin sağlıkla vaktinde bebeklerimizi kucağımıza almayı. Belirtim kasık ağrısı ve adet olacakmış hissii.. Ama çok takılmıyorum.. 1.haftadan sonra hele hiç takmıyorum.. Rabbim eğer ruh üfleyecek ise kimse ve hiç bir şey önüne geçemez..yeterki Rabbim ol desinhayırlı olsun minicooper Allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al inş bende yarın yapıcam bakalım hayırlısı senin belirtin varmıydı?