- 13 Ekim 2018
- 108
- 84
- 18
- 36
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Evet ben de şaşırdım öyley dediğin için.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. Evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHa ben yanlış anlamışım seni hamile sandım olsun bak demekki olacak Allah söylettitabiki hayırlısıyla isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın. Evet haklısın aslında bunlara çok takılmamak gerek hersey olacağına varıyor
Evet ben de şaşırdım öyley dediğin için.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.. Evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayirli olsun :) tek embriyo muydu?Herkese merhaba benimde bugün test günümdü çok şükür pozitif 215 çıktı doktorum cumartesi bi daha yaptır dedi
Teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin inşallah 2 tane 3. Gün embriyosuyduHayirli olsun :) tek embriyo muydu?
Teşekkür ederim amiiiin inşallahHayırlı olsun ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına
Kendini dinleme bu kadar.. Dışarı çık dolaş müzik dinle tatlım... Karın ağrısı inan herkeste var. Ben de çekiyorum.. Test yapmadım... Rabbim büyük diyorum... Takılma çok az rahat bırak kendi ve bebekleriOf karnım çok ağrımaya başladı sanırım olmadı gene
Maşallah.. Dualarınıza da aminnnnnn Şu anda ne durumdasınız???Kizlar stres yapmayin olacagi varsa oluyor.belirtiler bende bel sirt ağrisi kasikta batma halsizlik uyuklama genelde bunlardi.8.gun evde testte cikmadi 10.gun erken gebelik testi aldim cok silik cikmisti sonraki gun daha belirgindi.allah hepinizin gonlune gore versin umarim hepiniz evlat sahibi olursunuz
Aminn insallah...şu anda ne durumdasınız?? Test gününüz geldi mi?Kizlar stres yapmayin olacagi varsa oluyor.belirtiler bende bel sirt ağrisi kasikta batma halsizlik uyuklama genelde bunlardi.8.gun evde testte cikmadi 10.gun erken gebelik testi aldim cok silik cikmisti sonraki gun daha belirgindi.allah hepinizin gonlune gore versin umarim hepiniz evlat sahibi olursunuz
hayırlı.olsun :))Kızlar çift cızgıyı gördüm çok şükürkan vericem orada da çıkar ıns dua edin bana
selam aynı gün transfer olmuşuz.. bugün kanda bakırayım diyorum ben..erken mi olur ki ? :))Ben 14 mayısta transfer oldum . Transfer gününü saymazsak 9.gün sayarsak 10
erken bakmışsın iyi cesaret :)). ben daha cesaret edemiyorum.. bugün 10. gün 4. gün embriyosu.. kanda baktırayım diyorum ama.. pozitif düşünebilirim inşallah senin gibiİki tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti. 8. gün evde idrar testim negatif. ama daha erken 29 mayıs sonuc günüm. 3,gün embriyosu için sonuc gununde bile tutunmaya yenı baslayanları okumustum. Benim tesellim umudum onlar. sonuc gunune kadar pozitif düşünmeye devam.
Elimde testler vardı duramadım :)) negatif beklediğim bir sonuç ama umudum pozitif yine de. Daha önce iki kimyasal gebelikte 9.10. günlerde değer cok düşük olmasına ragmen idrarda silik cizgiyi görmüştüm. 14. gün sonuc gunu olmasının vardır bir sebebi diye düşünerek umut edıyorum. Pozitif olursa sürpriz olacak.erken bakmışsın iyi cesaret :)). ben daha cesaret edemiyorum.. bugün 10. gün 4. gün embriyosu.. kanda baktırayım diyorum ama.. pozitif düşünebilirim inşallah senin gibi
Canim benim bebişim doğdu bile.uyuyor yanimda bazen bakiyorum bu forumlara.allah sizlerin yardimcisi olsunMaşallah.. Dualarınıza da aminnnnnn Şu anda ne durumdasınız???
Aminn insallah...şu anda ne durumdasınız?? Test gününüz geldi mi?
ben hastaneye gidip baktırmaya karar verdim..bakalım ne olacak..Elimde testler vardı duramadım :)) negatif beklediğim bir sonuç ama umudum pozitif yine de. Daha önce iki kimyasal gebelikte 9.10. günlerde değer cok düşük olmasına ragmen idrarda silik cizgiyi görmüştüm. 14. gün sonuc gunu olmasının vardır bir sebebi diye düşünerek umut edıyorum. Pozitif olursa sürpriz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?