• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Canım bırakmanı önermem aslında. Forumları cok okudum ve 9.10. gününde yeni beta degeri yükselmiş daha öncesinde kanda bile negatif almışlar varmış. belki yeni tutunma hcg degerın yukselmeden kan vermiş olabilrsin. İdrarda belki bakabilirsin. Oda bazılarında sonuç vermiyor. Pişman olacağın bişey yapma canım. Sabıret.
Bugün adet ağrısı çekiyorum hiç umudum kalmadı 😪

Bugün adet ağrısı çekiyorum hiç umudum kalmadı 😪
O ağrı bende de var. Aslında bu süreçteki herkeste olan normal bir agrı. Rahim aldığı ilaçlar yüzünden bu agrıları çekiyor korkma canımm..seni oyalayacak bişeyler yok mu. :D ne seviyorsan onunla ilgilen hadi. olumsuz düşünme uzaklaş oralardan.

O ağrı bende de var. Aslında bu süreçteki herkeste olan normal bir agrı. Rahim aldığı ilaçlar yüzünden bu agrıları çekiyor korkma canımm..seni oyalayacak bişeyler yok mu. :D ne seviyorsan onunla ilgilen hadi. olumsuz düşünme uzaklaş oralardan.
Düne kadar hiç kendimi dinlemiyordum birdenbire adet ağrısı ve kasık ağrısı beni korkutuyor

Bende katılıyorum bırakma hıc bellı olmaz nelerını gördük bız bu formlarda.ayrıca adet agrısı çeken arkadaşlar ılla olmadı anlamına gelmez benım bundan önce tutan bebegımde hep adet agrım oldu bende kesın tutmadı dedım ama hamıleymısım bu ısler hıc bellı olmaz o yüzden lütfen acele etmeyın ve gününüzü bekleyin

Bir adet ağrısı çeken de ben😣 transferimin 8.günü gerçekten beklemek Çok zor ancak biraz tevekkül etmek lazım. Bir de şu var normal yolla hamile kalan bayanlar hiç hissediyor mu?? Yok!!! Adet olacakmış gibi ağrı yaşıyor çoğu... Hatta gecikmeden 5-10 gün sonra testte çıktığı oluyor... O yüzden biraz relax olmak lazım... Rabbim yaratacaksa kulunu Rahimde koruyan gözeten de o olacak inşallah 🤲🌹

tabiki doğru söylüyorsun minicooper normal yolla hamile kalanlar sanki bişey mi hissediyor biz kendimizi çok dinliyoruz ve bırseyler arıyoruz o yüzden oluyor. Ins adanagelini hepimiz güzel haberler alalım🙏🙏

Bir adet ağrısı çeken de ben😣 transferimin 8.günü gerçekten beklemek Çok zor ancak biraz tevekkül etmek lazım. Bir de şu var normal yolla hamile kalan bayanlar hiç hissediyor mu?? Yok!!! Adet olacakmış gibi ağrı yaşıyor çoğu... Hatta gecikmeden 5-10 gün sonra testte çıktığı oluyor... O yüzden biraz relax olmak lazım... Rabbim yaratacaksa kulunu Rahimde koruyan gözeten de o olacak inşallah 🤲🌹
Benimde bugün transferin 8.günü canim. Test tarihin ne zaman

mrb arkadaşlar 17 mayıs da transfer oldum test tarihim 29 mayıs.. ara ara sağ yada solda kramp tarzı ağrı oluyor çok hafif... başkada bir belirti yok...
bugün işe başladım.. ondan önce hiçbirşey yapmadım... ara ara yürüyüşler dışında... bide kendime uğraşlar buldum yoksa kendimi dinliyorum.. inşallah zaman çabuk geçer..
hepimiz hayırlı , güzel sonucu alırız inşallah :-)

Canım ikiz olabilir mi bizimki acaba birde nerede tüp bebek yaptırdın ben bu pazar gitmek istiyorum kadın doğuma sen neler yapıyorsun bu evrede bna da bilgi ver sağlıklı mı bu değerler dedi doktorun
Canim benim dun gercek test günümdü 12.gün. 1473 çıktı. Muhtemelen ikiz dedi :) iki embriyoydu zaten. Yaşım 28. Ben Şişli Kolanda yaptırdım. 15 gun muayene yok stres olmamak adina. Ilk muayenede kalp atisi duyacagiz insallah. Ilaclarima ignelerime aynen devam kalp atışına kadar.

Back