Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindim... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

15.gün değerim 51 çıktı kızlar çok düşük ama hoca yinede takip edelim dedi yarında istedi ama ben çok korkuyorum artık

Bugün 8.gun beşinci gün embriyosu
Ohooo daha çok var arkadaşım üzülme.. Erken gebelik testi mi yaptın normal mi?? Bu arada bir arkadaşım bizim gibi tüp bebek yapıdı... Son test gününden bir gün önceye kadar çubuklarda tek çizgi gördü.. Ama test günü 120 değeri vardı... O yüzden sıkıntı yapmayın... Belki de çubukta vardır sen göremiyorsundur

Hayır kesjn net çizgi benim iki gün sonra test sonucunm beşinci gün embriyosu erken çıkıyor

hayırlı olsun minicooper Allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al inş bende yarın yapıcam bakalım hayırlısı senin belirtin varmıydı?

hayırlı olsun minicooper Allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına al inş bende yarın yapıcam bakalım hayırlısı senin belirtin varmıydı?
Teşekkürler arkadaşım... Benim test günüm pazartesi yani ayın 27si...rabbim herkese nasip etsin sağlıkla vaktinde bebeklerimizi kucağımıza almayı. Belirtim kasık ağrısı ve adet olacakmış hissii.. Ama çok takılmıyorum.. 1.haftadan sonra hele hiç takmıyorum.. Rabbim eğer ruh üfleyecek ise kimse ve hiç bir şey önüne geçemez..yeterki Rabbim ol desin

Ha ben yanlış anlamışım seni hamile sandım olsun bak demekki olacak Allah söyletti tabiki hayırlısıyla isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın. Evet haklısın aslında bunlara çok takılmamak gerek hersey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…