- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
Bugün adet ağrısı çekiyorum hiç umudum kalmadıCanım bırakmanı önermem aslında. Forumları cok okudum ve 9.10. gününde yeni beta degeri yükselmiş daha öncesinde kanda bile negatif almışlar varmış. belki yeni tutunma hcg degerın yukselmeden kan vermiş olabilrsin. İdrarda belki bakabilirsin. Oda bazılarında sonuç vermiyor. Pişman olacağın bişey yapma canım. Sabıret.
O ağrı bende de var. Aslında bu süreçteki herkeste olan normal bir agrı. Rahim aldığı ilaçlar yüzünden bu agrıları çekiyor korkma canımm..seni oyalayacak bişeyler yok mu.Bugün adet ağrısı çekiyorum hiç umudum kalmadı
Düne kadar hiç kendimi dinlemiyordum birdenbire adet ağrısı ve kasık ağrısı beni korkutuyorO ağrı bende de var. Aslında bu süreçteki herkeste olan normal bir agrı. Rahim aldığı ilaçlar yüzünden bu agrıları çekiyor korkma canımm..seni oyalayacak bişeyler yok mu.ne seviyorsan onunla ilgilen hadi. olumsuz düşünme uzaklaş oralardan.
Benimde bugün transferin 8.günü canim. Test tarihin ne zamanBir adet ağrısı çeken de bentransferimin 8.günü gerçekten beklemek Çok zor ancak biraz tevekkül etmek lazım. Bir de şu var normal yolla hamile kalan bayanlar hiç hissediyor mu?? Yok!!! Adet olacakmış gibi ağrı yaşıyor çoğu... Hatta gecikmeden 5-10 gün sonra testte çıktığı oluyor... O yüzden biraz relax olmak lazım... Rabbim yaratacaksa kulunu Rahimde koruyan gözeten de o olacak inşallah
Transfer tarihim 14 MayısBenimde bugün transferin 8.günü canim. Test tarihin ne zaman
Canım nasıl değerlerin artıyor mu aynı gün transfer olduk gelişmeler hakkımda bilgilendir ikiz mi bizimki acaba bende bu gün kan vermeye gidicem yineHarika canım cok sevindim :) benim 9.gün değerim 485 çıktı.
Test tarihim 27 MayısBenimde bugün transferin 8.günü canim. Test tarihin ne zaman
Canım rabbim yardımcın olsun. Bende şimdi teste gidiyorum. Aynı anda vericez insYarın test yapıyorum kızlar haydi hayırlısıdua edin bana
@ BabyBoom2019 aynı gün transfer olmuştuk sanırım nasılsın ?
Canim benim dun gercek test günümdü 12.gün. 1473 çıktı. Muhtemelen ikiz dedi :) iki embriyoydu zaten. Yaşım 28. Ben Şişli Kolanda yaptırdım. 15 gun muayene yok stres olmamak adina. Ilk muayenede kalp atisi duyacagiz insallah. Ilaclarima ignelerime aynen devam kalp atışına kadar.Canım ikiz olabilir mi bizimki acaba birde nerede tüp bebek yaptırdın ben bu pazar gitmek istiyorum kadın doğuma sen neler yapıyorsun bu evrede bna da bilgi ver sağlıklı mı bu değerler dedi doktorun
Merhaba canım güzel sonuçlar alırsın inşallah ben sağlık ocağında kan verdim ama yarın öğleden sonra cikar dedi acile gitsem yapar mıCanım rabbim yardımcın olsun. Bende şimdi teste gidiyorum. Aynı anda vericez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?