- Konu Sahibi Leylaguzel
-
İnşallah vardır arkadaşım.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinCanım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı. 12.gün test tarihim 25 mayıs ama 10.günde vermeyi düşünüyorum. Inş vardır canim
Transferin 8.gunu canim.senin kaçıncı gununIns arkadaşım hepimizin Allah’ım gönlümüze göre versin inş çok zor bu süreçler senin kaçıncı günün?
Benimde beşinci gün ama 10 verildi 10.gun bakılacak ta bende 8 gün baktırmak istiyorumCanım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı. 12.gün test tarihim 25 mayıs ama 10.günde vermeyi düşünüyorum. Inş vardır canim
Benimde 15 Mayıs o günü saymiyoruz 5.gun embriyosuBenimde transfer gününü sayarsak 7 saymazsak 6 sizde belirtiler ne ve kaçıncı gün embriyosu?
Evet ama ben çok heyecanlıyım erkenden yaptırabilirm Perşembe günüBu arada aynı gün öğrenicez sonuçlarımızıPozitif sonuçlar alırız inş
kaçıncı deneme senin? ne gibi belirtiler var sende?
Benim düne kadar kasık ağrısı vardı bugün karnım şiş ve adet ağrısı oldu şimdi biseyim yok ağız tadı sabah kötü oluyor o ilaçlardan sanırım sende ne belirtiler varkaçıncı deneme senin? ne gibi belirtiler var sende?
Bel ağrısı genelde gebelik olanlard var bende o yok zaten içimde sıkıntı var olumsuz gibi rüya da gördüm hamile goruurjjm kendimj hep tersi çıkar ruyamBenımde belım agrıyor bugün çok ara ara adet agrısı giriyor bırde akıntı gelıyor bazen su gıbı ama çok degıl o jelden olabılır bende bunlar var
Öyle tâbi hiç belli olmaz ama şuan karın ağrısı ile kalktim sanırımAh oyle düşünme canım ya benımde bır olumlu bır olumsuz oluyor ama böyle yaparak varsa bebişimizi strese sokuyoruz hıc bellı olmaz bu ısler hayırlısı Allah’tan
Prolutex te progestan mış göbekten yapılan iğnesiymiş. Hergün yapılıyor. Ama dün yapmadım göbeğimin heryeri mor beni daha da strese soktu dinlenmek istedim. cyclo prognovanın beyaz haplarını ve oksaparı kullanıyorum progestan fitil var bir günde 6 saat arayla 4 tane. Birde tutunmuyorsa bu ilaçların hepsini boşa alıyormusum gibi hissediyorum aslındaO prolutex ne işe yarıyor ben progestan igne ve fitil estrofem ilaci oksapar kullanıyorum
Aynen bende yarın 8.gunu test yapicam adet agrisi var tutmamış gibi eğer 0.1 cikarsa kan sonucu direk birakmayi düşünüyorm boşuna hormon almiyimProlutex te progestan mış göbekten yapılan iğnesiymiş. Hergün yapılıyor. Ama dün yapmadım göbeğimin heryeri mor beni daha da strese soktu dinlenmek istedim. cyclo prognovanın beyaz haplarını ve oksaparı kullanıyorum progestan fitil var bir günde 6 saat arayla 4 tane. Birde tutunmuyorsa bu ilaçların hepsini boşa alıyormusum gibi hissediyorum aslında
Canım bırakmanı önermem aslında. Forumları cok okudum ve 9.10. gününde yeni beta degeri yükselmiş daha öncesinde kanda bile negatif almışlar varmış. belki yeni tutunma hcg degerın yukselmeden kan vermiş olabilrsin. İdrarda belki bakabilirsin. Oda bazılarında sonuç vermiyor. Pişman olacağın bişey yapma canım. Sabıret.Aynen bende yarın 8.gunu test yapicam adet agrisi var tutmamış gibi eğer 0.1 cikarsa kan sonucu direk birakmayi düşünüyorm boşuna hormon almiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?