Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Kızlar bugün acayip bir bel agrısı var ve adet agrısı basladı ama bel agrısı fena ay bu besıncı deneme ama hala ılk gıbı streslıyım 4.denememde pozıtıfı gördüm ama tam neler yaşadım hatırlamıyorum onda da agrım olmustu ama Of ne bıleyım heyecan çoğalıyor zaman yaklaştıkça benım 6. Gün embriyosu böyle olup pozıtıfı gören var mı?

Ins arkadaşım hepimizin Allah’ım gönlümüze göre versin inş çok zor bu süreçler senin kaçıncı günün?

A güzel senin ki benim 6.gün embriyosu bundan önceki 5. gün embriyosuydu tutmuştu ama 8+5 te kalbi durdu kürtaj oldum.Bakalım bu nasıl olacak orta kaliteli ama hayırlısı Rabbim bilir tabi

kaçıncı deneme senin? ne gibi belirtiler var sende?
kaçıncı deneme senin? ne gibi belirtiler var sende?
Benim düne kadar kasık ağrısı vardı bugün karnım şiş ve adet ağrısı oldu şimdi biseyim yok ağız tadı sabah kötü oluyor o ilaçlardan sanırım sende ne belirtiler var

Benımde belım agrıyor bugün çok ara ara adet agrısı giriyor bırde akıntı gelıyor bazen su gıbı ama çok degıl o jelden olabılır bende bunlar var

Benımde belım agrıyor bugün çok ara ara adet agrısı giriyor bırde akıntı gelıyor bazen su gıbı ama çok degıl o jelden olabılır bende bunlar var
Bel ağrısı genelde gebelik olanlard var bende o yok zaten içimde sıkıntı var olumsuz gibi rüya da gördüm hamile goruurjjm kendimj hep tersi çıkar ruyam

Ah oyle düşünme canım ya benımde bır olumlu bır olumsuz oluyor ama böyle yaparak varsa bebişimizi strese sokuyoruz hıc bellı olmaz bu ısler hayırlısı Allah’tan

selam kızlar birşey soracaktım.. 8. gün bugün benim ama 2 gündür arada pembemsi bir akıntı geliyor vajinal jel le birlikte.. basına gelen varmi ?

O prolutex ne işe yarıyor ben progestan igne ve fitil estrofem ilaci oksapar kullanıyorum
Prolutex te progestan mış göbekten yapılan iğnesiymiş. Hergün yapılıyor. Ama dün yapmadım göbeğimin heryeri mor beni daha da strese soktu dinlenmek istedim. cyclo prognovanın beyaz haplarını ve oksaparı kullanıyorum progestan fitil var bir günde 6 saat arayla 4 tane. Birde tutunmuyorsa bu ilaçların hepsini boşa alıyormusum gibi hissediyorum aslında

Aynen bende yarın 8.gunu test yapicam adet agrisi var tutmamış gibi eğer 0.1 cikarsa kan sonucu direk birakmayi düşünüyorm boşuna hormon almiyim

Aynen bende yarın 8.gunu test yapicam adet agrisi var tutmamış gibi eğer 0.1 cikarsa kan sonucu direk birakmayi düşünüyorm boşuna hormon almiyim
Canım bırakmanı önermem aslında. Forumları cok okudum ve 9.10. gününde yeni beta degeri yükselmiş daha öncesinde kanda bile negatif almışlar varmış. belki yeni tutunma hcg degerın yukselmeden kan vermiş olabilrsin. İdrarda belki bakabilirsin. Oda bazılarında sonuç vermiyor. Pişman olacağın bişey yapma canım. Sabıret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…