• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

Erken gebelik testi yptm

Eklentiler

• 20190521_133016.jpg
    20190521_133016.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 53
Keşke kan şekeri ölçüm cihazı gibi evde kanda gebelik testi yapan cihaz olsa da kendimiz ölçsek :D psikopata bağlardık hepimiz eminim. İdrar testleriyle avunmak istiyoruz ikinci çizgiyi görmeyince kendimizi avutmaya devam ediyoruz kanda cıkar en iyisi bosver buna guvenme diyoruz kendimize. Benim idrar testlerimde belli oluyor Allah'tan. İki kimyasal gebeliğimi de önce idrarda öğrenmiştim. ama sevinci bile yetmişti. Şimdi 6. günümdeyim. 9. güne kadar beklicem test yapmak için. :d

Vakla hemen anladım aklımda 13 yaşında bir çocuğun olduğu kalmış nedense 😂 İnşallah hayırlı haberler alırız ikimizde 🥰 Test günüm perşembe benim 4. Gün embr olduğu için sanırım senden bir gün önce. Lekelenme olabilir diyorlar 8. Günde ama bende bişey yok :/ Ara ara bu jelle beraber siyah bir tortu gibi bişi geliyor bugünde geldi. Ama dün çok kasıklarım ağrıdı belim bacaklarım falan tutmadı nerdeyse. Heyecan dorukta valla 🙈
Evet o benim 😂 hakkımızda hayırlısı bende hiçbir belirti yok. Ağrı falan. Test sonucunu bekliyorum.

Keşke kan şekeri ölçüm cihazı gibi evde kanda gebelik testi yapan cihaz olsa da kendimiz ölçsek :D psikopata bağlardık hepimiz eminim. İdrar testleriyle avunmak istiyoruz ikinci çizgiyi görmeyince kendimizi avutmaya devam ediyoruz kanda cıkar en iyisi bosver buna guvenme diyoruz kendimize. Benim idrar testlerimde belli oluyor Allah'tan. İki kimyasal gebeliğimi de önce idrarda öğrenmiştim. ama sevinci bile yetmişti. Şimdi 6. günümdeyim. 9. güne kadar beklicem test yapmak için. :d
Bende 6. gundeyim ne değişik Duygu karmaşasındayim

Bende 6. gundeyim ne değişik Duygu karmaşasındayim
Ben sadece acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım diye merak içindeyim. 6. denememde sürpriz olsun artık benım için. yoksa çok rahatım 2. günü işe başladım masa başı çalışıyorum. temizlik yapmıyorum ama yemek yapıyorum. iğnelerimi sevmıyorum sadece. eşim boşver bırak canın yanıyorsa hıc yapma bıle dedi :D o kadar da boşveremiyorum ama.

Ben sadece acaba bir sürprizle karşılaşır mıyım diye merak içindeyim. 6. denememde sürpriz olsun artık benım için. yoksa çok rahatım 2. günü işe başladım masa başı çalışıyorum. temizlik yapmıyorum ama yemek yapıyorum. iğnelerimi sevmıyorum sadece. eşim boşver bırak canın yanıyorsa hıc yapma bıle dedi :D o kadar da boşveremiyorum ama.
Oksapar çok canımı yakıyor benimde 😑

oksaparı koldan yapmaya başladım doktoruma danışarak. Ama birde göbekten prolutex verdiler. o çok fena. ama eczaneden soğutucu sprey aldım enjeksiyon acısını azaltmak için işe yaradı.
O prolutex ne işe yarıyor ben progestan igne ve fitil estrofem ilaci oksapar kullanıyorum

Back