mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

kızlar 8. günüm ve kahverengi lekelenme olmuş ne yapmam lazım şu saatte doktoruda arayamam bugün normalde adet olmam gerekiyordu olmadım diye sevinmiştim bende Allah ım inşallah tutunma kanamasıdır ne olur dua edin benim için.

slm kızlar konu sahibi olark mayıs değilde haziranzi ayında tüp bebek yapacağım Allahın İZNİYLE moralinizi bozmayın demyeceğim negatif sonucu alanlara ama umudunuzu tüketecek kadar yıkılmayın eşlerinizi ve kendinizi yıpratmayın çok fazla tıp okadar hızlı ilerliyor ki sıfır spermle bile oluşuyor gebelik ama boş elle dönmenin ne olduğunu biliyorum insan üç gündE kendine zor geliyor bir ay boyunca uğraş sonra boş elle eve dönmek nedir çok iyi bilirim yaşım henüz çok genç ama 2 aşılama buda olursa 2 tüp bebek deneyimim olacak inşallah bu son olur..herkese hayırlı pozitifli sonuçlar almak dileğiyle..

ister istemez moraller bozuluyor.hiç aklından çıkmıyor insanın.bu saatte uyku tutmadı.girdim.burdada kimse yok.içimde bi burukluk var.onun boşluğundan kaynaklanan bi burukluk elbette.bu hayırlı kandil gecesinin hürmetine dualarımız kabul olur.hepimiz anne oluruz inşallah.hayırlı evlatlarımız olsun Allahım.lütfen bizi yardımlarından mahrum etme.daha fazla bizi sınama.AMİN.

akşamki kanamadan sonra sabah ilk iş test yaptım ama malesef negatif

hayırlısı olsun.kısmetimiz böyleymiş.ilk denemenmiydi?ya zaten tüp bebekte tutma oranı % 40.yarıdan bile az yani.ama inşallah bir dahaki sefere bizde o % 40 ın içinde oluruz.hayırlı cumalar.

çok üzüldüm...benimde transferde 4. günüm ama adet ağrısı gibi ağrım var ,kesin olmadı benimde((

daha 4. günden böyleysen 12 gün nasıl geççek.hiç belli olmaz.bende ağrı yoktu ama negatifti.sende ağrı belki pozitife işaret.inşallah,Allah hayırlısını versin.öyle değil mi?hep üzdük kendimizi ama değişen bişey olmuyor.sen yine de moralini yüksek tutmaya çalış.öptüm.

hayırlısı olsun.kısmetimiz böyleymiş.ilk denemenmiydi?ya zaten tüp bebekte tutma oranı % 40.yarıdan bile az yani.ama inşallah bir dahaki sefere bizde o % 40 ın içinde oluruz.hayırlı cumalar.

2. denememdi canım ocak ayında bir negatiff daha almıştım bu sefer blastokist transferiydi şansımın yüksek olacağını düşünmüştüm ama hayırlısı böyleymiş ne yapalım bir dahaki sefere inşallah tabi kendimi toparlayıp bir daha yapmaya cesaret edebilirsem.

çok üzüldüm...benimde transferde 4. günüm ama adet ağrısı gibi ağrım var ,kesin olmadı benimde((
benim adet ağrısı gibi ağrım hiç olmadı bugüne kadar ama bugün adet oldum. ben hiç birşey hissetmedim zaten en ufak bir karın şişliği dahi olmadı senin ağrın bebeğin tutunma çabası olabilir ve inşallah öyledir canım

selam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...

inşallah hakkında hayırlısı olur canım kendimize sevinemedik bari sizlerin güzel haberlerini alalım.

ay ne bilim ya sanki heran regl olacak gibi hissediyorum bugün,ya gerçekten regl olacam onun belirtisi,yada gerçekten bebişim tutunmaya çalışıor,daha öncede hamile kalmadımki bilimm nasıl olduğunu,üffff

arkadaşlar merhaba,

Benimde maalesef negatif, sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha iyiyim...Benim yaşım 35 ve 2. denemem, vaktimin daraldığını düşünüp daha çok üzülüyorum....

Henüz annemler bilmiyor, bu durumu bir de onlarla paylaşması var herkes biriri için üzülüyor böyle durumlarda...

Hayırlısı böyleymiş demekten ve moralimizi yüksek tutmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor elimizden..Biz elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyi hastaneleri seçmeye çalışıyoruz, kendimize dikkat ediyoruz, yediğimize içtiğimize, hareketlerimize. Bol bol dua ediyoruz .Rabbim ol demeyince olmuyo işte Ben bu tedavime başlamadan 500 yasin okuttum , hergün 707 adet ya varis, 1054 adet hüvallahü halukul bariu çektim , duasız bir gecem geçmedi, hiç stres yapmadım,sadece iğnelerdend biraz yakındım , mübarek 3 aylara girdiğimiz gün test günümdü , bu bile beni fazlasıyla umutlandırdı olacak diye ama dedim ya Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah...Belki de normal yollardan gelecek , tevekkül ediyorum ve rabbimden en hayırlısını diliyorum...herkes için...

akşamki kanamadan sonra sabah ilk iş test yaptım ama malesef negatif

senden çok umutluydum kısmette yokmuş demekkii...blast diye belkide kendimiçinde umudum yok valla ne yalan sölimm

bnmde belim ağrıyor belkide yatmaktan...daha çarş.dan beri yatıorum oysa

selam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...
stressizgir az acı duyarsun zaten 10 dk sürüyor şimdiden kolay gelsinn

kızlaar az önce yoğun bir hisle wc.ye koştum kanama zannedip ama değilmiş çok şükürrr.....süt beyazı bir akıntıydıı..belimde çok ağrıyor daha 2 günüm bugn haftaya bugun test günüm ammeee nasıl geçer bu stresle bilmem...3gündür kayınvalidemde yatıyorum yarın sabah evime geçip normal yaşamıma dönmeyi düşünüyorum böyle yat yat vakit geçmeyecekk...

akıntı iyiye işaretmiş gebe kalanlar hep akıntısı olduğunu yazıyo benim hiç akıntım olmadı stres yapma sakın ben kitap okuyup televizyon seyrederek geçirdim vaktimi bide arkadaşların biliyorlarsa eğer ziyarete gelsinler çok kolay vakit geçiyo o zaman.

inanırmısın ben hiç ağlamadım hiçte üzülmedim akşamki kanama hazırladı galiba beni olumsuzluğa duayı bende hiç eksik etmedim yakınlarımda öyle herkes bana dua ediyor ama zamanı var inanıyorum bir gün bizimde bebişlerimiz olacak. sakın üzülme üzülmek eşimizi ve kendimizi yıpratmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.

arkadaşlr bende üçüncü denemdeyim iki tane blast embriyo benimde ara ara belim ağırıyo karnımda ağırıyo üç gündür akıntı geliyo kahverengi gibi bezan daha açık bilmiyorum :18:bugün 8.ünüm dün test yaptım negatif moralim bozuldu ben iki denememde hep yattım ilki tuttu düştü ikinci hiç bir belirti olmadı tahlilimde 0 ı gördüm bu sefer eşim bacağında ameliyat geçirde üç gün hastanede onunlaydım evdede dinlenemiyorum yardım ediyorum eşime bilmiyorum galiba bu seferde tutmadı

SELAM KIZLARRR nasilsiniz bende bugun pek giremedim ara ara kasik agrilarim birde sabah bulantilarim var ama goguslerimde acima aksama dogru oluyor sonra geciyor zaten uclarinda falan bir degismede yok galiba adet olucam zaten umidimde yokdu

ya üzülmenize o kadar üzülüyorum ki.ben de başlayacağım tüpe ama öyle çok korkuyorum ki..hayal kırıklığından.birkaç gün önce çalıştığım yerdeki hamile sayısı birdi iki oldu.sohbetlerde sınır yok bebek konusunda, iş yerinde kafam dağılıyor derken üzülmeye başladım.Rabbim ellerimizi boş bırakmasın, moralim iyice bozuldu, imtihanımız bitmiyor napalım duadan başka yok çaremiz..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…