slm kızlar konu sahibi olark mayıs değilde haziranzi ayında tüp bebek yapacağım Allahın İZNİYLE moralinizi bozmayın demyeceğim negatif sonucu alanlara ama umudunuzu tüketecek kadar yıkılmayın eşlerinizi ve kendinizi yıpratmayın çok fazla tıp okadar hızlı ilerliyor ki sıfır spermle bile oluşuyor gebelik ama boş elle dönmenin ne olduğunu biliyorum insan üç gündE kendine zor geliyor bir ay boyunca uğraş sonra boş elle eve dönmek nedir çok iyi bilirim yaşım henüz çok genç ama 2 aşılama buda olursa 2 tüp bebek deneyimim olacak inşallah bu son olur..herkese hayırlı pozitifli sonuçlar almak dileğiyle..
akşamki kanamadan sonra sabah ilk iş test yaptım ama malesef negatif
çok üzüldüm...benimde transferde 4. günüm ama adet ağrısı gibi ağrım var ,kesin olmadı benimde((
hayırlısı olsun.kısmetimiz böyleymiş.ilk denemenmiydi?ya zaten tüp bebekte tutma oranı % 40.yarıdan bile az yani.ama inşallah bir dahaki sefere bizde o % 40 ın içinde oluruz.hayırlı cumalar.
benim adet ağrısı gibi ağrım hiç olmadı bugüne kadar ama bugün adet oldum. ben hiç birşey hissetmedim zaten en ufak bir karın şişliği dahi olmadı senin ağrın bebeğin tutunma çabası olabilir ve inşallah öyledir canımçok üzüldüm...benimde transferde 4. günüm ama adet ağrısı gibi ağrım var ,kesin olmadı benimde((
selam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...
benim adet ağrısı gibi ağrım hiç olmadı bugüne kadar ama bugün adet oldum. ben hiç birşey hissetmedim zaten en ufak bir karın şişliği dahi olmadı senin ağrın bebeğin tutunma çabası olabilir ve inşallah öyledir canım
çok üzüldüm...benimde transferde 4. günüm ama adet ağrısı gibi ağrım var ,kesin olmadı benimde((
stressizgir az acı duyarsun zaten 10 dk sürüyor şimdiden kolay gelsinnselam arkadaslar nasilsiniz...???
yarin transferim olacam bana dua edin rabbim hayirlisini versin...
kızlaar az önce yoğun bir hisle wc.ye koştum kanama zannedip ama değilmiş çok şükürrr.....süt beyazı bir akıntıydıı..belimde çok ağrıyor daha 2 günüm bugn haftaya bugun test günüm ammeee nasıl geçer bu stresle bilmem...3gündür kayınvalidemde yatıyorum yarın sabah evime geçip normal yaşamıma dönmeyi düşünüyorum böyle yat yat vakit geçmeyecekk...
arkadaşlar merhaba,
Benimde maalesef negatif, sabahtan beri ağlıyorum şimdi biraz daha iyiyim...Benim yaşım 35 ve 2. denemem, vaktimin daraldığını düşünüp daha çok üzülüyorum....
Henüz annemler bilmiyor, bu durumu bir de onlarla paylaşması varherkes biriri için üzülüyor böyle durumlarda...
Hayırlısı böyleymiş demekten ve moralimizi yüksek tutmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor elimizden..Biz elimizden gelen herşeyi yaptık, en iyi hastaneleri seçmeye çalışıyoruz, kendimize dikkat ediyoruz, yediğimize içtiğimize, hareketlerimize. Bol bol dua ediyoruz .Rabbim ol demeyince olmuyo işteBen bu tedavime başlamadan 500 yasin okuttum , hergün 707 adet ya varis, 1054 adet hüvallahü halukul bariu çektim , duasız bir gecem geçmedi, hiç stres yapmadım,sadece iğnelerdend biraz yakındım , mübarek 3 aylara girdiğimiz gün test günümdü , bu bile beni fazlasıyla umutlandırdı olacak diye ama dedim ya Rabbim ol dediği zaman olacak inşallah...Belki de normal yollardan gelecek , tevekkül ediyorum ve rabbimden en hayırlısını diliyorum...herkes için...
SELAM KIZLARRR nasilsiniz bende bugun pek giremedim ara ara kasik agrilarim birde sabah bulantilarim var ama goguslerimde acima aksama dogru oluyor sonra geciyor zaten uclarinda falan bir degismede yok galiba adet olucam zaten umidimde yokdu[/QUOT
kaçıncı günün senin??
bnmde akşamdan beri acaip bulanıyor sanki açlık bulantısı gibi,hemşireyi aradım ilaçlardan olabilir dedii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?