bana da öyle dediler.e tabi ki bırakmayacaklar şimdi bizi.bizde mecbur gideceğimiz için.gel diyorlar.sen hangi merkeze gidiyorsun?senin ilk bebeğin normal mi oldu?
kızlar teste falan gerek kalmadıııı adet oldummm yani negatiffffffffffffffffffffffff sölencek bişey kalmadı....
üzülme inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelecektir
ben ıgne kullanmadım ozamanlar.atasehır memorıal hastanesı cnm
Bugün test günümdü ve yine negatif...3asilma 2de tüp bebek denemesi.
Adetim ilk defa bukadar gecikti ve hala hic bir belirtim yok inanamadim yikildim esimle güle oynaya gittik teste okadar emindikki ikimizde bu sefer olduguna adim kadar emin diyordu bana sen hamilesin okadar mutluyduki taaki hemsire elinde kagitlarla gelip üzgünüm sonucunuz negatif diyesiye kadar beni o an en cok yikan sonucun negatif olmasi degil ilk defa esimi aglarken görmekti Allah bu duyguyu kimseye yasatmasin arkadaslar o kadar kötüyümki anlatamam duygularimi.
kızlar bugün transferimin 8. günü blastokist transferiydi acaba test yapsam mı? bir yanım yap diyor diğer yanım olusuz çıkarsa üzüleceğim için yapma diyor yapayım mı sizce bu mübarek kandil günü belki iyi haber alırım.
kızlar bugün transferimin 8. günü blastokist transferiydi acaba test yapsam mı? bir yanım yap diyor diğer yanım olusuz çıkarsa üzüleceğim için yapma diyor yapayım mı sizce bu mübarek kandil günü belki iyi haber alırım.
bu arada bugün adette olmam gerekiyodu normal zamanıma göre ama olmadım belirtide yok zatenbnmde blast 6.gün transferi yapıldı .. 9gün sonra kan testi dedi bence yap çıkar artıkkk..
kesinlikle ama kesinlikle yap testini:)) haber bekliyorus, hadi bakalım bugünde senin heyecanını paylaşıcaz demekki, bekleme yap testini cnm:)
üzülme inşallah en kısa zamanda bebişin sana gelecektir
gerçektende yani.ne bu ya.sınıfı geçememiş öğrenciler gibi,patır patır dökülüyoruz.Hayırlısı olsun arkadaşlar.sağlıklı olsun da geç olsun napalım.dimi???
herkese teşekküler ....eşimle bana hiç bişey kolay gelmez zaten... evlenmemiz yılları aldı borçlar ve hala devam edenler yılları aldı .ben saçma sapan dünyanın hastalığını geçirdim bebek olayı da bize geç gelecek belli ... 1 sene içinde 1 aşılama 2 tüp bebek maddi manevi hiçbirşeyimiz kalmadı düşündüğümüz başka bişey kalmadı belkide çok mu üstüne giittik onuda bilmiyorum ama en çok eşimin asla baba kelimesini duyamıcak olması annem babam asla annnane dede olamıcak hep başka çocukların dedesi annanesi olucak çok üzgünüm çok toparlanıyosun ama bi reklam dışarda gördüğün bi bebek bile dyguları hemen köpürtüyo etrafım yeni bebeği olan insanlarla dolu yada hamileleerlee ...
transtan sonra hiç bişey yapmadım yemek iş hiç bişey eşim herşeyi halletti sabah kalktı çorbamı bile yaptı sadece dinlendim çok da yatmadım ama amamamaa kısmet işte ya istediğini yap yapma kısmetse olur... bizimki sebepsiz bide .... ben bu dersten sınıfta kaldım....
herkese teşekküler ....eşimle bana hiç bişey kolay gelmez zaten... evlenmemiz yılları aldı borçlar ve hala devam edenler yılları aldı .ben saçma sapan dünyanın hastalığını geçirdim bebek olayı da bize geç gelecek belli ... 1 sene içinde 1 aşılama 2 tüp bebek maddi manevi hiçbirşeyimiz kalmadı düşündüğümüz başka bişey kalmadı belkide çok mu üstüne giittik onuda bilmiyorum ama en çok eşimin asla baba kelimesini duyamıcak olması annem babam asla annnane dede olamıcak hep başka çocukların dedesi annanesi olucak çok üzgünüm çok toparlanıyosun ama bi reklam dışarda gördüğün bi bebek bile dyguları hemen köpürtüyo etrafım yeni bebeği olan insanlarla dolu yada hamileleerlee ...
transtan sonra hiç bişey yapmadım yemek iş hiç bişey eşim herşeyi halletti sabah kalktı çorbamı bile yaptı sadece dinlendim çok da yatmadım ama amamamaa kısmet işte ya istediğini yap yapma kısmetse olur... bizimki sebepsiz bide .... ben bu dersten sınıfta kaldım....
memnun kalmışsındır eminim hastaneden.sanırım orası yüzde olarak daha mı yüksek?tutma olasılığı.kaç tl ye çıktı sana?kaç yumurtan vardı?kaçı döllendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?