mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

Evet ya yazik benim tonbaligimaa benim transferde 4 uncu gun kasiklarim agriyorrr adet agrilarim var goguslerim sizliyorrr bakalim ne olacak bu arada kizlar persembe kandil ne guzel Ben 100 tane yasin adadim onlari okuyacagim hem de herkese dua edecegim

allah şimdiden kabul etsin cnm... benim transferide yarın yapabilrler, öğlen 1de arayacaklar, bakalım neticeyi merak ediyorum, geçen seferde 2 günlük iken transfer yapmışlardı, şimdide eminimki öyle olacak...

allah şimdiden kabul etsin cnm... benim transferide yarın yapabilrler, öğlen 1de arayacaklar, bakalım neticeyi merak ediyorum, geçen seferde 2 günlük iken transfer yapmışlardı, şimdide eminimki öyle olacak...

Canim hayirli olsun insallah tutunur ve sende bebisine kavusursun benimde belim kasiklarim agriyor goguslerim ignelerden beri aciyordu ama transferden sonra acisi azaldi ama gene bugun sanki acimaya basladi ben hic yatmadim yavas yavas islerimi yapdim agir isler disinda.yanliz cok gazim var bakalim kismet bilemiyoruz tuttumu tutmadi mi Rabbim bilir kac enbiriyo transfer edilecek?

gaz ve kabızlık en başta gelen sorunlar zaten cnm, benim vücudumun hiç bir yerinde bir ağrı sancı yok, öncekindede öyledi, ben hiç ağrı filan hissetmiyorum, herkese göre değişiyor işte bu durum demekki, herşeyin hayırlısı olsun cnm yaaaa, inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

ınsallahhhhhh cnm hepımızzzzzz

herkese hayırlı olsun inşallah kızlar,
bende ıkı defa denemiştim ama hiç belirti olmamıştı mesela, ne akıntı ne agrı sadece regl agrısı gunu yaklaşırken olmustu, ama garip bi ağrıydı , hatta sivilce bile çıkmıştır bende, ve her iki denemede tutmustu, :), keşke sonu güzel gelseydi, şimdi bakalım ..

su an 3. denemesi olan arkadaşım var o da aynı ıkı deneme yaptı onunda ıkısı tuttu, ama olmadı, blast koydular bu sefer, 6. gunu bugun mesela birşey yok, sabah hafif regl ağrısı gibi bi ağrı ama önemli değil dedi, üstelik kabız felan da hiç olmamış mesela bende olmamıştım, ne ilginç herkesin bünyesi yaaa,

herkese hayırlı sonuçlar diliyorum valla, :)

merhaba canım hayırlı olsun transferin ne güzel, ah darısı bana inşallah:),
bak ben ilk denemede araba kullanıp taaaaa nerelere gitmek durumunda kalmıştım, üstelik aksine heyecandan bagırsaklarım felaket olmustu tuvaletten cıkamadım ılk gun) ve tutmustu, o yüzden surreklı yatmayatakılmamak lazımm, iyi etmişsin kan dolaşımı için çok önemli bu hafif hareket etmek:),

test gunun ne zaman?

Ben simdi evimin isini yapicam hafif hafif test tarihim 11 haziran lakin adet agrilarim var bakalim kismet ya tabiiki temkinli olmak lazim ama hayatini degistirip yatarsan psikolojinde o yonde olur?dileklerin icin cok tsk ederim

kızlaarrr sabah kahve kahve jelle birlikte bişyler geldi daha bugun 10. günümm((( tutmadı benimki çokk ama çok üzgünümmmmmmm

kızlaarrr sabah kahve kahve jelle birlikte bişyler geldi daha bugun 10. günümm((( tutmadı benimki çokk ama çok üzgünümmmmmmm

saçmalama, normal olabilğir, çabuk en yakın yere git ve hemen b hcg yaptır, sanmıyorum, tutunma lekeside olabilir, sakın umutsuz olma, hisseder yoksa bebeğin, hemen git test yaptır, kan testi, çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

saçmalama, normal olabilğir, çabuk en yakın yere git ve hemen b hcg yaptır, sanmıyorum, tutunma lekeside olabilir, sakın umutsuz olma, hisseder yoksa bebeğin, hemen git test yaptır, kan testi, çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yüzüme bi tebessüm getirdi mesajın sabahtan beri ağlıyorum ama zannetmiyorum geçen denememde de böle oldu ama test yaptırıcam sağollllllll

yüzüme bi tebessüm getirdi mesajın sabahtan beri ağlıyorum ama zannetmiyorum geçen denememde de böle oldu ama test yaptırıcam sağollllllll

arkadaşım hala nasıl orda durabiliyorsun, ben olsam çoktan gitmiştim, sen merkezini arayıp bi sor, onlarda sana öyle diyecektir, ya çık hemen test yaptır diyecekler, yada endişe edecek bişiy yok normal bir durum diyecekler, yanlış harekette yapma bu arada ayakta durma gelince, hemen yatar vaziyette ol, hadi haberlerini bekliyoruz cnm....

pozıtıff kıslarr ınanamıorum hala

ay moral oldun valla çok sevindim kaçtır üst üste negatif sonuç alınca elim liste yapmaya bile varmadı anlat bakalım şimdi neler yaptın neler yapmadın nasıl şikayetlerin vardı hayırlısıyla Allah ım sonunu getirir inşallah değerin kaç bu arada.

ay sen bide topuklu ayakkabılar giyip düğüne bile gitmiştin demi yanılmıyosam fazla belirtinde yoktu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…