:44:benim anladığım bişey hissetmiyorum diyenler malesef negatif.ama idrarda sarılık varsa ve göğüs kenarlarındaki kahverengi kısmın rengi koyulaşmışsa , en erken belirtiler bunlar.ilk iki gün bende vardı bu belirtiler.2. gün gelen küçücük kanlı akıntıyla beraber bebeğimde gitti,belirtiler de.
anladım valla ben cok sey yaptımhayırlısı ne dıyım artık.bulantı yok canım bende ama hafıf agrım var sancı gb.senın varmı?
:44:benim anladığım bişey hissetmiyorum diyenler malesef negatif.ama idrarda sarılık varsa ve göğüs kenarlarındaki kahverengi kısmın rengi koyulaşmışsa , en erken belirtiler bunlar.ilk iki gün bende vardı bu belirtiler.2. gün gelen küçücük kanlı akıntıyla beraber bebeğimde gitti,belirtiler de.
var canım ağrım 2 gündür progeston jelin parçaları biraz sarı arada bi kahverengi var bide bulantım bugün daha fazla belki psikolojik bilmiyorum
anladım cnm ben bazen hıssedıorum bazen yok dıorum karısıgım yanııdrarda sarılık var ılaclardan zannedıorum ben ama bıde hıc kanlı akıntım olmadı goguslerım acıo kenarları bıraz:44:bugun ıdrar testı ıcın zor tutuyorum kendımı aslındada :26:uzulme sende ne olur Allah buyuk hakkında hayırlısını verır
transferim gerçekleşti çok şükür.ama ohhs başlangıcı varmış napmam lazım
transferim gerçekleşti çok şükür.ama ohhs başlangıcı varmış napmam lazım[/QUOTE
Hayırlısı olsun Prettyycim. Ohhs için senin yapabileceğin fazla bişey yok bitene kadar çekiyosun. Eğer hamilelik oluştuysa bu ohhs u daha çok arttırıyor. Doktorun takip edicek çok şişersen göbekten iğne yemiştim ben. karında su alıyolar(çook şişersen) ama bunu zorda kalmadıkça yapma sadece kısa süreli rahatlatıyor sonra yine aynı şekilde şişiyosun. Sabrediceksin biraz umarım bu boyutlara gelmez ama geçiyor sabır canım.
eşim ne idrar testine nede kan testine onay vermiyo bekle zamanını diyo benimde içimi yiyooo :)) test günün nezamandı
Selam kizlar yarin test günüm ve cok heycanliyim... Zaman gecmiyor bir türlü normalde iki gün önce adet olmam gerekiyordu olmadim cok sükür gecen transferimde 9.gün adet kanamam baslamisti bugün 11.gün ve hala Allaha sükür kanamam falan olmadi.
Insallah tutunmustur bebeklerim insallah birakmazlar beni cok korkuyorum test yaptirmaya gitmek istemiyorum.
sabah transferim vardı 5.gün emb.idi.... merkeze gittik dr.yarım saat bekleyin incelicez belki öğleden sonra belki yarına kalır ama bu iyi bişe dedi 5.güne kaldığında saatler çok önemli dedi..sonra tekrar gelip yarın sabah 9.30 kesin yapıyoruz dedi...ya kötüye giden bişe mi var bi bilgisi olan varsa cvp yazsın..beni kafalarından atmak için mi öle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?