mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

valla o kadar çok su içiyorumki idrarda sarılık görmek mümkün değil bende bişey hissedemiyorum sadece gaz sıkıştırıyor kabızlık sıkıntım yok ama gaz çok oluyo oda arada kasık ağrısı olarak gösteriyor kendini inşallah tutunmuştur bebeğim bu arada başka formlarda okuduğum kadarıyla hiç bişey hissetmeyip gebe kalan çok olmuş kendinizde belirti aramayın diye ısrarla söylüyorlar.

internetten çok farklı bişey ararken buldum bu forumu :) ben geçen sene mikroenjekksiyon tedavisi oldum çok şükür bebeklerime kavuştum sakın kendinizde belirti aramayın .Bende hiç bir belirti yoktu sadece son gece testten bir gece önce yani çok hafif kasık ağrım olmuştu ki benim zaten sürekli kasıklarım ağrır.Ben çok ümitsiz bir hastaydım o kadar ilaca sadece 3 yumurtam olmuştu ve 4 hücreliyken transferim gerçekleşti,kendinizi olumsuz hikayeleri düşünerek üzmeyin sürekli olumlu güzel şeyler düşünün umudunuzu yitirmeyin sizin için en hayırlısı neyse o olacaktır.Belirti aramayın test gününe kadar huzrlu ve mutlu olmaya çalışın bebişin tutunmasında çok önemli çünkü.

Herkese başarılar diliyorum,sevgiyle kalın...

anladım valla ben cok sey yaptımhayırlısı ne dıyım artık.bulantı yok canım bende ama hafıf agrım var sancı gb.senın varmı?

var canım ağrım 2 gündür progeston jelin parçaları biraz sarı arada bi kahverengi var bide bulantım bugün daha fazla belki psikolojik bilmiyorum

anladım cnm ben bazen hıssedıorum bazen yok dıorum karısıgım yanı ıdrarda sarılık var ılaclardan zannedıorum ben ama bıde hıc kanlı akıntım olmadı goguslerım acıo kenarları bıraz:44:bugun ıdrar testı ıcın zor tutuyorum kendımı aslındada :26:uzulme sende ne olur Allah buyuk hakkında hayırlısını verır

var canım ağrım 2 gündür progeston jelin parçaları biraz sarı arada bi kahverengi var bide bulantım bugün daha fazla belki psikolojik bilmiyorum

hımm jel dedıgın fıtılımı o bendede var akıntısı ama sarı benımkı ay devran zor tutuyorum kendımı test yapmamak ıcın yaaaa bıde bırazdan gene dısarı cıkıcam ben hıc evde oturmadım yaaa

eşim ne idrar testine nede kan testine onay vermiyo bekle zamanını diyo benimde içimi yiyooo :)) test günün nezamandı

Kizlar herkesin tedavi sekili farkli herkesin hissedikleri ayri belirtilerde farkli farkli bende cok sitede belirtisi olmayan ve hamile cikan cok kisi okudum ne demek lazim Allahim hayirlisini versin benimde transferim cumartesiydi bende gercekden cok umitsiz bir vakaydim sadece 3 yumurtam vardi belkii bir tane olur dedim ama iki tane birden kondu rabbim bilir benimde iki gun hafif hafif kasik agrilarim oldu ben normal hayatimi yasadim mecburen cunku yanlizim buralarda bende bugun cok hastayim midem bulaniyo saag kasigim agriyor ve yaatakdan kalkamiyorum hic halim yok atesim var bunlar tabiiki gebelik belirtisi degil ama hastada olabiliyoruz.onun icin herkes olsun yada olmasin herseyin hayirlisi olsun kimsenin hayati kimseye benzemedigii gibi bunyeside farkli Allah tum bekleyen arkadaslarima hayirli haberler yeni tedaviye baslayacaklara hayirli yollar yeniden deniyeceklrede Rabbim kolay bebisler versin tum isteyenlerin kucaklari dolsun yarabim.Sevgilerrr hpinize

Selam kizlar yarin test günüm ve cok heycanliyim... Zaman gecmiyor bir türlü normalde iki gün önce adet olmam gerekiyordu olmadim cok sükür gecen transferimde 9.gün adet kanamam baslamisti bugün 11.gün ve hala Allaha sükür kanamam falan olmadi.
Insallah tutunmustur bebeklerim insallah birakmazlar beni cok korkuyorum test yaptirmaya gitmek istemiyorum.

olmaz birseyyyy bu ıyı bırsey demekkı regl olmaman , kasma kendını fıstıkkk

sabah transferim vardı 5.gün emb.idi.... merkeze gittik dr.yarım saat bekleyin incelicez belki öğleden sonra belki yarına kalır ama bu iyi bişe dedi 5.güne kaldığında saatler çok önemli dedi..sonra tekrar gelip yarın sabah 9.30 kesin yapıyoruz dedi...ya kötüye giden bişe mi var bi bilgisi olan varsa cvp yazsın..beni kafalarından atmak için mi öle dediler

transferim gerçekleşti çok şükür.ama ohhs başlangıcı varmış napmam lazım

Canım öncelikle geçmiş olsun bendede ohss olmuştu kesinlikle bol sıvı tüketmeni öneririm ve tuzu tamamen kesiceksin ben bu şekilde bir haftada atlatmıştım umarım seninde geçer çok ağrı oluyor biliyorum ama sabret anne olmak için değer değilmi??

yarın 6. gün embryosu mu olacak yani benim bildiğim dışarda 5 günden fazla tutmuyolar diye ama sen doktoruna güven tabiki onlar herşeyin iyisini bilir ama keşke sanada açıklama yapsalardıda için rahat olsaydı.

bu olmadıysa olmadı ne varmış bunda birdahaki sefere olacak olduğundada en güzel bebiş olacak....allah böyle istiyosa dövünmeye gerek yok şükredecez kocamız sağ salım yanıbaşımızda biz sağlıklıyız böyle düşün hep tamam mı...
arada uğra bize paylaş içindekileri rahatla canım çok öptümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…