mayıs ayında tüp bebek yapacaklar hai beraber moral depolayalım şimdiden

pulpy

cnm snein akıntın varmıydı bekleme aşamasında şu yumurta kıvamında olan şefaf akıntıdan.bende hiç yoktaa

pulpy

cnm snein akıntın varmıydı bekleme aşamasında şu yumurta kıvamında olan şefaf akıntıdan.bende hiç yoktaa

bana mı sordun anlayamadım. ben girmeyeli sayfaları yenilemişler de :)) bana sorduysan evet baya oldu akıntım. ama her bünyeye göre belki farklılık gösteriyordur. doktoruna sormuşmuydun?

bana mı sordun anlayamadım. ben girmeyeli sayfaları yenilemişler de :)) bana sorduysan evet baya oldu akıntım. ama her bünyeye göre belki farklılık gösteriyordur. doktoruna sormuşmuydun?

yok cnm sana sormadım.ama cvp verdiğin için yinede tşkkr ederim.transferden önce bendede vardı.ama yomoşlar toplandıktan sonra hiç olmadı

evet ben ilk denemem zaten 9 luk yokdu meydanda persembeden sonra cikdi bakalim o zaman 3 tane toplucaklar demekki valla bilmiyorum yarin 15 gun olacak igne olali bugun kan verdim ultrason aradilar yarin gene kan vericem bakalim hayirlisi

Bencede hamilesin. Benımde ilk denememdi ve tek empriyo verildi. Şimdi 5 haftalık. Benımde batmalarım oluyudu. Halada oluyor.

o igneyi ne icin kullaniyorsun anlatirmisin bende dondurlmuslarla deneyecegim icin igne kullanmiyorum hap kullaniyorum hapin ismin senin ignenin ismine benziyor benim hap progynova.. bu arada yurtdisindayim isim degisik olabilir belkide...

toplama işlemi sonrası verdiler canım, transferden sonra da kullanmaya devam edeceğim..embriyoların tutunmasına yardımcı oluyormuş...bazı doktorlar vajinadan alınan jel bazısı da ağızdan alınan hap veriyormuş..Ben ilk seferinde jel kullanmıştım , şimdi iğne ile devam ediyoruz iğne direk kana karıştığı için daha etkili diye duymuştum...bu iğne göbekten olunan iğneler gibi değil buarada -kalçadan oluyorum hastanede, ağrısı çok feci (
Allah yardımcısı olsun maddi manevi zor bir süreç...

evet ben ilk denemem zaten 9 luk yokdu meydanda persembeden sonra cikdi bakalim o zaman 3 tane toplucaklar demekki valla bilmiyorum yarin 15 gun olacak igne olali bugun kan verdim ultrason aradilar yarin gene kan vericem bakalim hayirlisi
cnm yomoş toplanana kadar gelişebilirler.umudunu kesme
Bencede hamilesin. Benımde ilk denememdi ve tek empriyo verildi. Şimdi 5 haftalık. Benımde batmalarım oluyudu. Halada oluyor.
ayyy cnm inşş dua et bana nolur
masallah sizeeeee bakalim bana kac taane verilecek zaten eldede fazla yok hayirlii cnm ya
2tane verilir cnm inşşşş
emin olmasam yazmazdım şekercim...artık rahatlamanın zamanı gelmişte geçmiş bile...tebrikler.

ayyy cnm inşşş dua et nolurrrrr

cnm benim iğnemde puregestan yağlı bi iğne olmasına rağmen hiç acımıo.sadece iğneyi olduktan sonra iğne olduğı-um bölge biraz sızlıo.ben günde 50ml iğne 1doz yani,1de vajinal jel kullanıyrm.doktor bana 2sini bir verdiii.bende otururken iğne yerlerimi hissediom ama olacak o kadarr

Son düzenleme:

anladim canim bende yarindan itibaren hap alimimi 3e cikaracam cumartesi ultrason ve kan testim var o gunden sonra sanirim vajinal fitil kullanacam hakkimizda hayirlisi optum

canım bugün doktoruma gittim.kanamamda biraz çoğalmıştı hap verdi ve haftaya kadar bekle daha önce test yapma dedi ben nasıl sabredicem bilmiyorum bir hafta daha eğer pozitif çıkarda hala kanaman olursa o zaman iğne vericem dedi kanama normal dedi.Şimdi dinlenip beklemekten başka yapacak bişeyim yok Allah büyük inşallah yüzümüz güler ama bu akşam iyice kırmızıya döndü adet oldum gibi yani çok korkuyorum
amin canım inşallah hepimizi burdan güzel haberler veririz.bu arada doktorum 16.gün test yapmamı istedi yani bir haftam var daha

tebrik ederim bitanem tabiikide hamilesin darısı başımıza ya rabbim

evet canım ne güzel demişsin bize düşeni yaptıktan sona bekleye dua etmeye geçiyoruz.Allah kerimdir Rabbim hayırlısıyla hepimizin göbişini doldursun sanada tedavinde başarılar diliyorum

amin canım benim Allahım sanada bizlerede sağlıklı evlatlar bahşetsin inşallah

herşey güzel olucal sen duanı et ve detaylara çok takılma bence canım.Rabbim ol diyecek ve olacak Allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
slm kızlar...ben de mayıs transferlerindenim.moral depolamaya geldim:))bu hafta içi yumurtalarım toplanıcak diye umuyorum bakalım yarınki muayenede biraz daha netleşicek tabii...

canımmm benim ne kadar güzell.nasıl sevindim bak ben şimdi kendi sonucumu görmüş gibi:)darısı hepimizin başına...

özelden mesaj atabilen biri dearmothera mesaj atabilirmi acaba o yeni listeyi hazırlar bizim için malum gebe sayısı arttıkça arttı görelimde moral olsun bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…