pulpy
cnm snein akıntın varmıydı bekleme aşamasında şu yumurta kıvamında olan şefaf akıntıdan.bende hiç yoktaa
bana mı sordun anlayamadım. ben girmeyeli sayfaları yenilemişler de :)) bana sorduysan evet baya oldu akıntım. ama her bünyeye göre belki farklılık gösteriyordur. doktoruna sormuşmuydun?
cnm galiba yaşın 40tı yanlış hatırlamıosam.ben 22yaşındayım benim hiç yumurtam oluşmuodu.ama bu tüp bebekte doktor dediki senin büyük bi şansın var nedir hocam dedim yumurtalarının hepsi aynı ölçüde büyüyü dedi.biri 12 14 biri11hep böle birbirine yakındı mmlerii.11 ve 14 16mm geçerse toplarlar cnm zaten.sana 2embrio yerleşecek değilmi.ilk denemenmii
canım kasıkta batma var ve bıçak saplanıyo gibi oluyor demişsin ya %100 hamlesin bence...bak gör...benim için en önemli belirti bu ikisi,gerisi hikaye...ama her kadında olmayabiliyor bu yüzden batması olmayan arkadaşlar panik yapmasın...bence sennnnn,HAMİLESİİİİİİNNNN...hayırlı olsun şimdiden...
Bencede hamilesin. Benımde ilk denememdi ve tek empriyo verildi. Şimdi 5 haftalık. Benımde batmalarım oluyudu. Halada oluyor.
kızz beni heycanlandırdınnnnnama hiç akıntım yokkkkk:26:
o igneyi ne icin kullaniyorsun anlatirmisin bende dondurlmuslarla deneyecegim icin igne kullanmiyorum hap kullaniyorum hapin ismin senin ignenin ismine benziyor benim hap progynova.. bu arada yurtdisindayim isim degisik olabilir belkide...
cnm yomoş toplanana kadar gelişebilirler.umudunu kesmeevet ben ilk denemem zaten 9 luk yokdu meydanda persembeden sonra cikdi bakalim o zaman 3 tane toplucaklar demekki valla bilmiyorum yarin 15 gun olacak igne olali bugun kan verdim ultrason aradilar yarin gene kan vericem bakalim hayirlisi
ayyy cnm inşş dua et bana nolurBencede hamilesin. Benımde ilk denememdi ve tek empriyo verildi. Şimdi 5 haftalık. Benımde batmalarım oluyudu. Halada oluyor.
2tane verilir cnm inşşşşmasallah sizeeeee bakalim bana kac taane verilecek zaten eldede fazla yok hayirlii cnm ya
emin olmasam yazmazdım şekercim...artık rahatlamanın zamanı gelmişte geçmiş bile...tebrikler.
toplama işlemi sonrası verdiler canım, transferden sonra da kullanmaya devam edeceğim..embriyoların tutunmasına yardımcı oluyormuş...bazı doktorlar vajinadan alınan jel bazısı da ağızdan alınan hap veriyormuş..Ben ilk seferinde jel kullanmıştım , şimdi iğne ile devam ediyoruz iğne direk kana karıştığı için daha etkili diye duymuştum...bu iğne göbekten olunan iğneler gibi değil buarada -kalçadan oluyorum hastanede, ağrısı çok feci(
Allah yardımcısı olsun maddi manevi zor bir süreç...
toplama işlemi sonrası verdiler canım, transferden sonra da kullanmaya devam edeceğim..embriyoların tutunmasına yardımcı oluyormuş...bazı doktorlar vajinadan alınan jel bazısı da ağızdan alınan hap veriyormuş..Ben ilk seferinde jel kullanmıştım , şimdi iğne ile devam ediyoruz iğne direk kana karıştığı için daha etkili diye duymuştum...bu iğne göbekten olunan iğneler gibi değil buarada -kalçadan oluyorum hastanede, ağrısı çok feci(
Allah yardımcısı olsun maddi manevi zor bir süreç...
ya ne bileyim inanamıyorum henüz, yarın doktora bi gideyimde kesin sonucu öğrenip öyle sevinirim diyorum. bi türlü kabullenemiyorum hamile olduğumu. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler kısmet etsin inşallah. bu benim ilk tüp bebek denememdi. daha önce 4 aşılama yaptırdım. eşimin sperm sayısı 1milyon civarında, bende de adet düzensizliği var.5 senedir olmuyodu, bu aşamaya kadar geldik işte. benden 20 yumurta toplandı, 19u döllendi, 1i tranfer edildi, 9 u donduruldu. transferden sonra 2 gün dikkat ettim, sonra herşeyi yaptım. yolculukta yaptım, temizlikte yaptım, çarşıya pazarada gittim. çok dikkat ettiğim söylenemez yani. ay hala emin olamıyorum yaaaaaaaaa
kizlar yarin benim akibetim belli olur belkide iptal olur baksana kucuk diyorlar burada yazilanlara gore
canım bugün doktoruma gittim.kanamamda biraz çoğalmıştı hap verdi ve haftaya kadar bekle daha önce test yapma dedi ben nasıl sabredicem bilmiyorum bir hafta daha eğer pozitif çıkarda hala kanaman olursa o zaman iğne vericem dedi kanama normal dedi.Şimdi dinlenip beklemekten başka yapacak bişeyim yok Allah büyük inşallah yüzümüz güler ama bu akşam iyice kırmızıya döndü adet oldum gibi yani çok korkuyorumArkadaşlar hepinize çokteşekkür ederim. Pazartesi testi tekrarlıcam. Dilerim tranferi olmuş ve tedavi gören tüm anne adayları pozitif sonuç alır. Tabi en önemlisi allah kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin. Hepimiz için hayırlısı.
Barbiem bence kendini strese sokma. Bana geçen sefer 3 transfer etmişlerdi ben o kadar çok kanama yaşamıştım ki her seferinde bu sefer gittiler dedim ama gitmediler. O yüzden merkezini ara bunun için iğne veriyolar vuruluyosun. Ben bu seferde vuruluyorum mesela. hatta bu sana bebeğinin orda olduğunu hatırlatsın.
amin canım inşallah hepimizi burdan güzel haberler veririz.bu arada doktorum 16.gün test yapmamı istedi yani bir haftam var dahahayırlısıyla az kaldı sonucunu almaya canım kanaması olan herkes hemen hemen gebe kalmış geriye dönük formları çok okumuştum ben inşallah seninkide tutunma kanamasıdır ve bize bebiş haberlerini verir listenin güzelliiğini bozmazsın.
tebrik ederim bitanem tabiikide hamilesin darısı başımıza ya rabbimkızlar bugün test günümdü. sabah önce evde test yaptım. tek çizgi çıktı, eşimin yanına gidip 'neyazıkki tutmamış aşkım' dedim, neyse falan dedik biraz üzüldük ettik, sonra eşim banyoya gitti, Testi atmamıştım daha, eline alıp geldi yanıma 'burda çift çizgi var ' dedi. ve bi baktım çift çizgi var, sonradan çıkmış herhalde. sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim. gittim hastanede kan testi yaptırdım, onda da değer 206 çıktı. bu pozitif demek oluyor dimi. sevinmeliyim yani dimi. henüz durumu idrak edemedim, hastanedede ne oldu bilmiyom nutkum tutuldu birşey soramadım işte. ama hamileyimdir dimi, bi cevap verin bana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr :26::26:
evet canım ne güzel demişsin bize düşeni yaptıktan sona bekleye dua etmeye geçiyoruz.Allah kerimdir Rabbim hayırlısıyla hepimizin göbişini doldursun sanada tedavinde başarılar diliyorumherkese merabalar ve hayırlı tedaviler..ben de transfer için gün sayıyorum,inşallah hepimiz Allahın izniyle hamile kalabiliriz hayırlısıyla bu ay..bol dua,bol tevekkül demi ama...biz elimizden geleni yaptık ve gerisini yüce yaradana saldık..O da elbette bize yardım edecektir...
amin canım benim Allahım sanada bizlerede sağlıklı evlatlar bahşetsin inşallahkızlarrrrrrrrr
evettt 3. aşama transferyarın transferim var 13 tane yumoş toplandı kızlar dualarına ihtiyacım var ne olur okuyan arkadaşlar yumoşlarım kaliteli olsun da annelerine sımsıkı tutunsunlar
ben şimdiden hepimiz için dua ediyorum allah hakkımızda hayırlsını versin azasız kusursuz hayırlı evletrımız olur inşallahhhhhhhhhh
herşey güzel olucal sen duanı et ve detaylara çok takılma bence canım.Rabbim ol diyecek ve olacak Allah gönlüne göre versinkizlar sabah gittim 3 yumurta 4 olmus ama benimkiler cuce galiba bende uzuluyordum ya benim yumurtalarim az diye olgunlasan 4 taneymis digerleri ufakmis en kucugu 9 mm digeri 11 digeri 14 biride 21 mm yarin sabah gene kan vericem sanirim yaklasdim arti sona kismet yarabbim ya
ya ne bileyim inanamıyorum henüz, yarın doktora bi gideyimde kesin sonucu öğrenip öyle sevinirim diyorum. bi türlü kabullenemiyorum hamile olduğumu. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler kısmet etsin inşallah. bu benim ilk tüp bebek denememdi. daha önce 4 aşılama yaptırdım. eşimin sperm sayısı 1milyon civarında, bende de adet düzensizliği var.5 senedir olmuyodu, bu aşamaya kadar geldik işte. benden 20 yumurta toplandı, 19u döllendi, 1i tranfer edildi, 9 u donduruldu. transferden sonra 2 gün dikkat ettim, sonra herşeyi yaptım. yolculukta yaptım, temizlikte yaptım, çarşıya pazarada gittim. çok dikkat ettiğim söylenemez yani. ay hala emin olamıyorum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?